'Nabil Dirar aangeboden bij Besiktas'


aniby
Blijft Nabil Dirar uiteindelijk gewoon bij Fenerbahce of gaat hij naar Club Brugge? 

Het lijkt opeens goed mogelijk dat hij blijft. Coach Ersun Yanal besliste namelijk om de sanctie die Dirar werd opgelegd, op te heven. Hij sluit weldra terug aan bij de groep, zo meldt het Turkse Sporx.
 
Volgens Yanal zou Dirar toch nog van waarde kunnen zijn voor de club. Een transfer, mogelijk naar Club Brugge, valt echter niet helemaal uit te sluiten. Het medium meldt namelijk ook dat een goed aanbod Fenerbahce nog steeds zou kunnen overtuigen.
 
In Turkije gonst het ook echter van de geruchten dat de Marokkaanse flankspeler nu zelfs zijn aangeboden bij grote rivaal Besiktas.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen