Besiktas bereikt akkoord met Corinthians voor Vagner Love


sondakikabjk
Besiktas heeft op alle gebieden een akkoord bereikt met Corinthians voor Vagner Love.
Althans, dat meldt Haber1903. Het bericht luidt dat Besiktas voor deze transfer ongeveer 500.000-750.000 euro zal ontvangen. Verwacht wordt dat Corinthians ook een akkoord zal bereiken met Vagner Love.
 
De 34-jarige Braziliaan heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij Besiktas en heeft dit seizoen in 17 wedstrijden 7 goals gescoord.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (17) 


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Daar zijn we ook van af. Dit wordt het begin van een drukke transferperiode voor ons. Ik denk dat Larin en Adriano zeker gaan vertrekken, Tolgay is 50-50, misschien vergeven ze hem, Medel is 75-25 en de verrassing kan Quaresma zijn.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Tolgay zie ik niet vertrekken man, van mij mag dat wel gebeuren. Zelfs naar FB, maar voor een geldbedrag.

Adriano vervangen met Aziz Behich.

Medel vervangen met Kabore/Mensah.

Larin willen ze gebruiken bij een ruildeal voor Sadik Ciftpinar, maar dan als huurling. Van mijn part geven ze hem gewoon zo mee, maar ik denk niet dat ze zijn 1,6 mil salaris kunnen betalen.

Als Sadik komt hoop ik ook dat we Roco verhuren/verkop en, als zijn kosten maar voorlopig niet voor ons zijn.

En zoals ik al eerder zei, Quaresma gaat inderdaar vertrekken.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Het gerucht gaat dat Tolgay informatie naar de media heeft gelekt, vandaar dat ik zeg als ze hem vergeven. Blijkbaar is het bestuur ook verdeeld daarover.

Kabore zie ik meer als vervanger van Atiba. Boyata heeft een aflopend contract, ik zie hem graag komen. En ik heb het gevoel dat Burak niet de spits is die op ons lijstje staat. Blijft er nog een rechtsback over, ik hoop dat ze één van die Turkse jongens van Bayern II halen.

Hier zie je al aan dat alles spontaan gaat, ze hebben Larin blijkbaar al opgegeven. Ik denk niet dat Larin bij Malatya aan spelen toe zal komen of zich zal ontwikkelen. Hij staat nog 4 jaar onder contract, verhuur hem dan liever aan een Belgische of Nederlandse club, desnoods betaal je zijn hele salaris. Maar daar kan hij wat leren.

Karius
GG-Boyata-Vida-Behich
Kabore-Oguzhan
Lens-Ljajic-Babel
Spits


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Oguzhan? Die mag nog voorlopig plaatsnemen op de bank.

Babel moet je laten wegrotten als die niet verlengd. Zoals we dat deden bij Fernandes. Maar dan moet er wel een vervanger zijn en dat lijkt te mooi om waar te zijn.

Als het Burak niet wordt, vraag ik me af wie wel. Ik hoop in ieder geval niet dat er een speler wordt aangeraden door een van onze spelers.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Oguzhan is te waardevol om hem zomaar te laten rotten op de bank. Babel hoeft niet te verlengen, we maken gewoon gebruik van hem tot de zomer want hij weet ook dat hij moet spelen om opgeroepen te worden voor Oranje. En in de zomer neem je dan afscheid van hem.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Oğuzhan is waardevol ja, maar hoe hij dit seizoen speelt is pure shit en verdient geen plek in de elf. Ik ga geen Dorukhan opofforen omdat we “onze kind” moeten laten spelen. Beklesin, cabalasin, formayi alsin, oynasin. Öyle kolay forma vereceksek biz niye götümüzü yirtiyoruz bro Quaresma oynayinca?+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Oguzhan?

Bona kom op man

De meest kapotte speler in de selectie


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

BJK1903, ja hij is kapot, maar we hebben gezien wat die kan betekenen als die heel is. Het is aan de trainer om hem te repareren. Binnen 1-2 jaar komt er weer een limiet aan en jullie willen Oguzhan weghebben? Zodra dat limiet er komt zullen ze bij GS, FB en Trabzon staan te springen om hem binnen te halen.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

Die limiet gaat nooit komen, jij houdt het in leven door het steeds te noemen. Ze wouden het dit jaar al invoeren maar we zagen de reacties. Zelfs de machtigste namen buigen voor geld.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ik hoop dat Oguzhan het toch redt maar ik heb er 0,0 vertrouwen meer in..

Zelfs toen hij in vorm was was hij in grote wedstrijden nergens, alleen tegen de kleintjes goed..

Hij komt fysiek gewoon veel te kort.. Heel jammer want zijn passing en visie is geniaal en staat boven iedere Turkse speler..

Als Senol hem wil repareren moet hij beginnen met die aanvoerdersband en rugnr 10 af te pakken+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Vattier, dit jaar kunnen ze het niet invoeren omdat alle clubs nog doorlopende contracten hebben. Zoiets wordt ook van tevoren bekend gemaakt zodat clubs de tijd hebben om zich daarop voor te bereiden. Ik heb ook nergens zien staan dat ze het dit jaar in zouden voeren, iedereen had het over 2019 op zijn vroegst. Als Erdogan het wil, gebeurt het ook. Dus bereid je er maar alvast op voor.

BJK1903, kijk de winnende goals van BJK-FB en GS-BJK in het seizoen 2015-2016 nog maar eens terug. Het was in beide wedstrijden Oguzhan die de verdediging van de tegenstander openbrak met een steekpass waarna de assist volgde. Oguzhan is de man van die 'voorassist', je hoeft geen assist of doelpunt op je naam te hebben om je stempel te drukken op een grote wedstrijd. Hij is nooit een snelheidsduivel of een krachtpatser geweest, ook niet in zijn beste seizoen. Dus waarom wordt dat nu wel verwacht dan?


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Hehe we zijn eindelijk van Love af.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5

Gekocht voor 3 miljoen en verkocht voor 500.000 - 750.000 € ofzoiets. Ik had tegen jullie gezegd dat we hem niet moesten halen, maar niemand was het met mij eens.

Ik heb dat ook over karius gezegd! Ik wilde kiko casilla of ospina.


+: 20
-: 0
R: 142
Level 3

He he opgeruimd staat netjes, ciao oudjes welkom talenten.


+: 156
-: 0
R: 415
Level 3
+1

Het zou me niks verbazen als hij daar straks topscorder gaat worden :lol:+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Idd hahah zowiezo


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Niet eens een miljoen kunnen vangen

Wat een floptransfer..

Nu kijken wie ervoor terug komt

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen