“Het klopt dat wij geïnteresseerd zijn in Ozan Tufan”


ozantufan
Hasan Çavuşoğlu, de voorzitter van Alanyaspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Zonder dat het concreet is geworden, is het niet gepast om iets te zeggen. Het is niet gepast om namen van voetballers te noemen.  Het klopt dat wij geïnteresseerd zijn in Ozan Tufan. Fenerbahçe heeft een nieuwe trainer. Ze gaan beslissen welke spelers er mogen blijven en gaan. Ik heb persoonlijk aan voorzitter Ali Koç een verzoek ingediend omdat onze trainer Sergen Yalçın hem wil hebben. Nogmaals, er is nog niets concreets en er is ook geen groen signaal gegeven.”
 
Naast Alanyaspor is Besiktas ook geïnteresseerd in de Turkse middenvelder van Fenerbahçe.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Misschien is het beter voor hem als hij een stapje terug doet. Hij is nog steeds maar 23 jaar, dus hij heeft nog genoeg tijd. Als Fener goedkoop van hem af wil, zou ik het niet erg vinden als wij hem zouden halen. Maar niet in ruil voor Tolgay.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Hij was niet eens zo slecht. Net wanneer hij zich in de ploeg geknokt had werd hij er alweer uitgehaald door Aykut. Daarna hoorden we niks meer van hem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen