Wordt Domagoj Vida daadwerkelijk verkocht?


vidabjk
Besiktas is van plan om binnenkort afscheid te nemen van Vagner Love, Larin, Tolgay, Tolga Zengin en Gökhan Töre.
Hiernaast moet het bestuur een moeilijk besluit nemen, want er komen veel biedingen binnen voor Domagoj Vida. De vraag is of de 29-jarige Kroaat verkocht zal worden die nog tot medio 2022 een doorlopend contract heeft bij Besiktas. Fulham en Monaco hebben een concreet bod uitgebracht voor Vida en de gesprekken tussen alle partijen zijn nog gaande.
 
De media uit Kroatië melden dat Besiktas Vida bij een goed bod zal verkopen om de financiële problemen lichter te maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Voor een bedrag onder de 10 miljoen zou ik hem niet verkopen.


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

Als fikret de fout maakt om
Hem ve verkopen dan mag hij oprotten!

En iyi oyuncularini satiyon sonra taraftar: Senol niye oynatmiyor takimi...

Yerine bu kalitedeki oyuncu zor bulur bu yonetim.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

3 miljoen salaris voor een speler als Vida is gewoon te veel, helaas. Dus als ze hem voor een mooi bedrag verkopen, vind ik het niet erg. Maar dan moet de vervanger al klaar staan, dan moet je niet Roco in zijn plaats laten spelen.

Het is bijna zeker dat Vagner Love naar Brazilië gaat, er is een akkoord met Corinthians. Enige obstakel is het geld dat hij nog tegoed heeft van ons. Als dat ook wordt geregeld is hij weg.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Er staat op Haber1903 juist dat we tussen de 500-750k gaan krijgen van Corinthians. Dat zou je niet krijgen als een speler iets tegoed heeft.

Maar we zijn goed bezig.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Waarom niet? Die transfersom is iets tussen de verkopende en kopende club. Het achterstallige salaris is iets tussen de verkopende club en de speler zelf, daar heeft Corinthians niks mee te maken.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

In Turkije vooral zijn er talloze voorbeelden van zulke dingen. De speler laat zijn geld dat die nog moet krijgen en verkast naar een ander team. Vooral als die met zin vertrekt.

“X oyuncu alacaklarindan vazgeçerek bedelsiz bir şekilde X külübe transfer oldu”


Tenzij Love met tegenzin gaat natuurlijk, dan kan ik het snappen.+: 3579
-: 0
R: 7565
Level 5

Moet nu absoluut niet verkocht worden.

In de zomer kan je grofweg 13-14 miljoen aan hem verdienen.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Vida marktwaarde minstens 15 mil

Daaronder zeker niet verkopen..

Volgens Fiko gaan we 1 of 2 CV halen.. ben benieuwd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen