Officieel: Besiktas biedt Şenol Güneş contractverlenging aan


asenols
Besiktas heeft de intentie om trainer Şenol Güneş nog langer aan zich te binden. Het contract van Güneş loopt medio 2019 af bij Besiktas.

Het bestuur heeft de ervaren trainer een aanbieding gedaan om zijn contract te verlengen. 
 
‘We hebben hem er graag nog langer bij’, aldus het bestuur van Besiktas.
 
Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’e sözleşme yenileme teklifi yapılmasına karar verildiğini açıkladı.
 
Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;
 
"Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda, Yönetimimizin 2019 Mayıs ayında görev süresi bitecek olmasına rağmen, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e sözleşme yenileme teklifi yapılmasına karar verilmiştir.
 
Şampiyonluk yolunda; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e taraftarlarımıza ve Camiamıza olan inancımız tamdır.
 
Tüm Beşiktaşlıları takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.
 
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6
+1

Şaka gibi mq


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6
+2

Gisteren gaf Fikret Orman nog live op tv aan dat ze zouden wachten op de aanstaande verkiezingen. Vandaag hebben ze het over een nieuw contract. Die 7e plaats in de competitie en de vroege uitschakeling in Europa moeten natuurlijk beloond worden. Maar ze kunnen niemand voor de gek houden. Sinds wanneer wordt een contractaanbied ing officieel bekend gemaakt? Als Senol niet accepteert, kunnen ze roepen dat ze het hebben geprobeerd maar dat Senol zelf niet door wilde gaan. En als hij het wel accepteert, blijft hun bliksemafleider bij de club.

Vanaf vandaag is er maar één verantwoordelij ke/schuldige: Fikret Orman. Hij kan de trainer ontslaan, hij kan incompetente bestuursleden ontslaan, hij kan mensen met verstand naar de club brengen, maar dat doet die allemaal niet. Dus het heeft geen zin meer om boos te worden op Senol Gunes, Umut Güner of al die andere gasten waar we niet tevreden over zijn. Net zoals het geen zin heeft om Quaresma uit te schelden, uiteindelijk is Senol degene die bepaalt of hij speelt of niet.+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Is dit een grap?? 2e kerstdag grap ofzo stelletje debielen


+: 20
-: 0
R: 142
Level 3

Wil liever dat Senol blijft, aan een buitenlandse trainer hebben we niets aan, Gelecek isim Riza yada Sergen ne bekleyen bilirsinki hiç olmazsa Senolla 2 sene şampiyon olduk 2 sene boşuna gitti, gelecek 2 sene yine şampiyonuz demek. :peace:


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Dit zag ik niet aankomen.. Ik juich dit alleen toe als Senol ook de transfers gaat regelen en de spelers krijgt die hij wil zoals Burak etc.

Anders mogen Fiko en hij per direct opstappen


+: 3579
-: 0
R: 7565
Level 5

En als het dan nog steeds niet lukt? Dan zit je met overbetaalde spelers als Burak en een trainer als Şenol met nog 3 jaar contract.

Dit begint aardig veel te lijken op Aziz die Aykut maar niet wilt laten vallen.+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Meer dan 2 mil gaat Burak niet krijgen, geen enkele speler de komende tijd..

Blijkbaar is er geen andere spits

Half jaar huren met een goedkope koopoptie zou mijn voorkeur zijn

We hebben nu een spits nodig die er direct staat


+: 3579
-: 0
R: 7565
Level 5

Als Ozan en Şener komen kan Şenol daar wel wat mee. Dan heeft hij spelers die hij wilt. Nu nog Burak. En voila!

Als hij hierna faalt dan kan niks of niemand op aarde Fiko & Şenol nog redden. De janitsaren fans willen dan koppen zien rollen. Şenol is nr.1 slachtoffer.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Bide Volkan Seni’i getirdik mi tam olur


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ergste is.. Ik denk nog dat het succes zal hebben ook..

Zo werkt dat bij Turkse spelers+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Fiko'dan Noel hediyesi…!


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

Allahin askina beyler... Ne cabuk unuttunuz dat Senol ons 2x achter elkaar kampioen heeft gemaakt. Kijk de spelers die hij toen had. Gomez, Aboubakar, Cenk, Sosa, Talisca etc en kijk met wie Senol hoca het nu moet doen.. Larin, love, mustafa pektemek etc..

Wat ik probeer te zeggen is dat als Senol hoca de juiste spelers heeft dat hij ons kampioen maakt maarja wat verwacht je als je geen fatsoenlijke spelers heb? Oguzhan al jaren uit vorm, Ljajic, Larin en Karius zijn gewoon geflopt. Allemaal spelers van 30+ die aan het einde van hun carriere zitten.


+: 3579
-: 0
R: 7565
Level 5

We leven in het nu en dat is wat telt. Wat dat betreft kunnen we Terim dan terughalen naar de Nationale Elftal, sinds 2003 heeft alleen hij ons ergens laten kwalificeren.

Şenol kan niks anders dan een goedlopende elftal optimaal te laten presteren. Maar laten doorontwikkelen ... nee. Met de huidige gang van zaken wordt Beşiktaş nog de nieuwe Trabzonspor.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Waarom zijn we vorig seizoen dan 4e geëindigd? Had hij toen ook Pektemek, Love en Larin? Deze selectie is in mijn ogen niet sterk genoeg om kampioen te worden, dat is de schuld van het bestuur. Maar het is ook niet zo zwak dat we 7e moeten staan, dat is de schuld van de trainer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen