Fikret Orman: “Wij gaan 100 procent 2-3 spelers halen”


fikretormanbril1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft dinsdag de onderstaande uitspraken gedaan tegenover NTV.
“Wij gaan 100% 2-3 spelers halen. Wij gaan 1-2 centrale verdedigers halen. Wij gaan kijken naar een aanvaller. Wij hebben een strategie bepaald en dat gaan wij uitvoeren. Ik snap alleen niet waarom Burak Yilmaz alleen aan Besiktas wordt gelinkt? Ik heb het al 100x uitgelegd. Hij is een kwalitatieve voetballer. Waarom wordt hij niet gelinkt aan Fenerbahçe of Galatasaray? Onze deuren voor Cenk Tosun staan altijd open. Adem Ljajic heeft een speciale clausule in zijn contract. Als hij ongeveer 20 wedstrijden speelt, gaan wij zijn transfersom overnemen. Ik wil jullie ook niet verkeert informeren. Wij gaan ons aan de UEFA Financial Fair Play regels houden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (24) 


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5
+1

het gaat niet om kwantiteit maar om kwaliteit


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Zo zo Sjeekpier, wijze opmerking+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+2

Madida ik heb gemerkt dat je je zin niet met een hoofdletter begon, zo ben je helaas niet serieus te nemen.

Ra ra, wie ben ik? :tok:


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

‘Ik heb gemerkt dat je je zin niet met een hoofdletter begon’

Wat is er niet goed aan deze zin?

Ik geef je 1 kans..


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ok.. Adem is dus onze speler..

2 of 3? Cb heb je nodig nu Pepe weg is, extra rb heb je al paar jaar nodig en een spits is broodnodig. En het middenveld dan? Atiba kan het niet meer belopen, en Medel is geen ön libero.. we hebben echt een vervanger voor Atiba nodig.

Orkan Cinar wordt ook teruggehaald, geef die jongen maar een kans..


Vagner Love wordt zowiezo verkocht, verhuur Larin, verkoop Quaresma eventueel of anders aan het einde van het seizoen eervol afscheid.

2e seizoenshelft moet er een fitte en dynamische ploeg staan en de salarissen op tijd betaald worden.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Het ziet er naar uit dat er geen verandering komt in het bestuur en/of technische staff. Het is hopen dat ze nu echt wat gaan doen.

Ik ben voorstander van alle spelers eerst uitbetalen, niemand moet nog een cent tegoed hebben van de club.

Ik denk dat we van Medel, Quaresma, Tolgay, Larin, Love en misschien Adriano afscheid gaan nemen in de winter.

5-6 spelers vertrekken, maar we hebben zeker ook zoveel spelers nodig om het team weer te laten functioneren.

Spits, cm, lm, ra, la, cv+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Besiktas is erg ziek. Het bestuur en de coach liggen zwaar onder druk, enorm veel spelers waarvan de houdbaarheidsda tum al lang overschreden is... Wat ik zou doen is een nieuw bestuur brengen met geliefde bestuursleden, de ploeg van kop tot teen veranderen en Slaven Bilic aanstellen om een nieuwe ploeg te bouwen.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Met Bilic ga je geen derby’s winnen noch kampioen worden.

Ik blijf erbij: buitenlandse trainers zijn een no-go in Turkije.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Ik bedoel dan ook niet als coach. Het klinkt absurd, maar je kan hem een rol geven als sportief directeur. Hij heeft vast en zeker genoeg connecties in Engeland en Kroatie.

Tudor was bij ons ook een enorme no-go, maar hij had toch uiteindelijk wel een goede ploeg samengesteld.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Als we 2 cv's halen, zal er dus nog eentje vertrekken bij ons. Dat wordt dan denk ik Vida, want er is interesse van meerdere clubs. Ik denk dat het echt een hele drukke winterstop gaat worden. Wat ik liever niet heb, want ik heb geen enkele vertrouwen meer in onze transferteam.

Isimat-Mirin en Kaboré worden genoemd, maar ik denk dat dat weer valse namen zijn die ze aan de media voeren, zoals ze wel vaker hebben gedaan in het verleden. Ze hebben aangegeven dat ze gaan verjongen, dus laten ze eerst daarmee beginnen, als ze toch spelers aan gaan trekken.+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Kabore is welkom, Isimat moet je niet willen..

Vida kun je nog steeds veel geld voor krijgen, als hou ik hem liever en zet er een goede opbouwende verdediger naast a la Marcelo..

Ben benieuwd wie de nieuwe spits gaat worden..


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Als we afscheid nemen van Adriano, hoop ik dat we Aziz Behich huren met optie tot koop. Die speelt toch niet bij PSV.

Vida zou ik niet verkopen, tenzij het niet anders kan. En dat kan nu ook niet, dus bij een goed bod zou ik hem (helaas) verkopen.

Ik heb het sterke gevoel dat 1 vd 2 cv’s sowieso Tosic zal zijn.

Btw, ik lees net dit:

www.voetbalzone.nl/.../

Als het echt zo’n getalenteerde joch is, teken ‘m dan gewoon en zet ‘m op die rechtsback positie. We hebben toch niets te verliezen en dan is die direct ook warm voor volgend seizoen.


+: 2534
-: 0
R: 9718
Level 5
+1

DAT IS BULLSHIT!!!

Je had in de zomer nog gezegd dat je een spits en RA ging halen! Stop met zeveren!


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5

Ik geloof hier ook geen zak van. Fikret gaat niemand halen. Let maar op.


+: 666
-: 0
R: 1930
Level 5

Weet iemand toevallig hoeveel wedstrijden ADEM al heeft gespeeld+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

16 wedstrijden (11 competitie & 5 EL)

Nog 9 wedstrijden en het is automatisch een speler van BJK.


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

1 van de 2/3 is Isiah Helstone

Heeft iemand hem zien voetballen?


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Het lijkt erop dat we Sadik Ciftpinar binnen hebben. Goede CV naar mijn mening, heeft het echt goed gedaan in de eerste seizoenshelft. Is ook pas 25 volgens mij.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Goede CV voor een team als Malatyaspor. Voor een kampioenskandid aat is hij misschien net goed genoeg om op de bank te zitten, meer niet. Verdedigen voor een middenmoter die op eigen helft verdedigt is makkelijker dan verdedigen bij een topclub met ruimte in je rug.+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Bekijk het zo: slechter dan Necip zal hij het niet doen.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+1

Makkelijk open voor domme fouten.

We konden hem halen omdat we spelers uit eigen jeugd nodig hadden door FFP en vertrekkende namen zoals Emre Colak, Semih, Sabri en Eray Iscan... Maar zelfs uit nood is hij niet gehaald.

Nu gaan jullie ook supporters hebben die niets begrijpen van een budget en de vergelijking gaan trekken met Pepe, wat de sfeer zal verzieken.


+: 17831
-: 0
R: 20193
Level 6

Klopt, het is geen naam die je echt wilt hebben als topclub zijnde. Maar op dit moment is elke Turkse backup welkom. Ik denk niet dat hij een basisplek krijgt, maar hij is zeker beter dan Necip en dat betekent nooit meer Necip op CV. Ik las dat we Tosic gaan terughalen, als Vida blijft wordt dat een mooi duo. Met backup Sadik en Fatih. Ik hoop dat we Roco kunnen lozen, die gast verdient 1,4 miljoen met letterlijk niks doen.

Larin, Roco, Love, Pektemek, Tolga = 8 miljoen euro aan salaris.

Şaka gibi.

Ik hoop dat we Sadik een contract kunnen laten tekenen in TL, zoals bij Umut Nayir die nu op huurbasis speelt bij Bursa.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Maar bekijk het ook zo: zal hij het veel beter dan Necip doen? Als je dat niet met 100% zekerheid kan zeggen, laat ik liever een jeugdspeler zijn plaats innemen.

Verkoop Roco, geef Sadik een salaris van 500 duizend euro en haal hem gratis binnen in de zomer. In deze situatie ben ik niet tegen zijn komst, anders is het overbodige uitbreiding van de selectie. Als je per se een Turkse back-up wilt, kunnen we beter Merih Demiral proberen te kopen/huren van Sporting.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

@Alba, Tarik Camdal + Selcuk + Eren = 6.5 miljoen euro

Gelukkig allemaal deze zomer einde contract.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen