Fikret Orman: “Wij gaan 100 procent 2-3 spelers halen”


fikretormanbril1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft dinsdag de onderstaande uitspraken gedaan tegenover NTV.
“Wij gaan 100% 2-3 spelers halen. Wij gaan 1-2 centrale verdedigers halen. Wij gaan kijken naar een aanvaller. Wij hebben een strategie bepaald en dat gaan wij uitvoeren. Ik snap alleen niet waarom Burak Yilmaz alleen aan Besiktas wordt gelinkt? Ik heb het al 100x uitgelegd. Hij is een kwalitatieve voetballer. Waarom wordt hij niet gelinkt aan Fenerbahçe of Galatasaray? Onze deuren voor Cenk Tosun staan altijd open. Adem Ljajic heeft een speciale clausule in zijn contract. Als hij ongeveer 20 wedstrijden speelt, gaan wij zijn transfersom overnemen. Ik wil jullie ook niet verkeert informeren. Wij gaan ons aan de UEFA Financial Fair Play regels houden.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen