Fikret Orman: “Şenol Güneş heeft tot eind dit seizoen nog een contract bij Besiktas”


senolfikret
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft dinsdag de onderstaande uitspraken gedaan tegenover NTV.
“Ik ben constant in gesprek met Şenol Güneş. Gisteren heb ik ook met hem gesproken. Wij hebben een goede relatie met elkaar. Ik heb bij Besiktas met drie trainers gewerkt: Şenol Güneş, Slaven Bilic en Samet Akbaba. Mijn relatie met deze trainers was niet gebaseerd op uitslagen. Het contract met Şenol Güneş loopt nog door. Het loopt pas af wanneer mijn termijn ook afloopt. Dus tot eind dit seizoen. Ik wil wel doorgaan, dat doe ik ook. De mensen die na mij komen, moeten niet op basis van mijn besluiten hun strategie bepalen. Şenol Güneş heeft tot eind dit seizoen nog een contract bij Besiktas.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen