“Chicharito of Gomez? Ik zeg Gomez, maar ……”

aliece
Ali Ece, de geliefde sportcommentator van Tivibu heeft onlangs de onderstaande uitspraken.
“Dat Besiktas een probleem heeft in de voorhoede is duidelijk. Senol Günes moet een besluit nemen over Güven Yalçın. Gaat hij hem als aanvaller of op de flanken, ipv voor Ryan Babel gebruiken. Als het zo doorgaat, gaat Ryan Babel zeker weg. Besiktas moet hoe dan ook een aanvaller halen. Ik verwacht geen ontwikkeling van Cyle Larin. Dat is net op het wachten op een waterwagen in een woestijn. Chicharito speelt niet zo vaak in de Premier League. Als ik moest kiezen tussen Mario Gomez of Chicharito, zou ik Mario Gomez kiezen. Waarom, in Turkije heb je fysiek nodig. Toch is de carrière van Chicharito niet afgelopen of zo. Hij heeft in 4 wedstrijden in de basis gespeeld en heeft 3 goals gescoord. Op het WK was hij ook niet slecht. Tussen de Premier League en de Turkse competitie zit er een wereld van verschil. Als Chicharito niet geblesseerd raakt, gewend raakt aan de Süper Lig, kan hij doelpunten scoren.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 3
-: 10
R: 34
Level 1

Gomez of Demba ba is t beste optie momenteel voor Bjk


+: 1389
-: 0
R: 2064
Level 5
+2

Weet iemand of Yavruhan nog voor 25 miljoen verkocht gaat worden?


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6
+4

Wauw wat een vooruitgang voor TV.net. Er zijn nu ook fans van degradatiekandi daten op de site.+: 527
-: 0
R: 1985
Level 5

Cyle Larin is half vorig jaar gehaald. Heeft vorig seizoen enkele wedstrijden de kans gekregen tegen mindere tegenstanders en heeft daarin gescoord.
Hij heeft in 15 wedstrijden 840 minuten gespeeld . Daarin heeft hij 3 doelpunten gescoord en 2 assists gemaakt. Dus elk 280 minuten gescoord. Verwachtingen zijn bij veel fans alsof hij in een keer net als Demba Ba en Mario Gomez er op los gaat scoren.

Slimani die 4,25 miljoen per jaar kost scoort heeft elk 329 minuten gescoord. Denk dat voordat wij gelijk spelers afschrijven eerst even realistisch moeten zijn.

We moeten eerst Vagner Love even een paar wedstrijden tot de winterstop een kans geven. Dit seizoen heeft hij in 14 wedstrijden (666 minuten) 7 doelpunten gescoord. Dus elk 95 minuten een doelpunt.

Zet hij dit niet voort, dan kunnen we altijd kijken naar vervangers.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Larin mist heel veel basisaspecten die van een spits verwacht worden. Aannames kunnen beter, loopacties kunnen beter, hij moet actiever zijn zonder bal, afwerking moet beter. De bal direct doorspelen kan hij goed, borstaannames zijn bijna perfect, maar alleen daarmee red je het niet. Hij begint pas te lopen als de bal al onderweg is, zo ben je iedere keer te laat, hij moet eerder anticiperen. Een jaartje of anderhalf verhuren aan een Nederlandse/Bel gische club zou hem goed doen. Desnoods betalen wij zijn salaris, we hebben al zoveel geïnvesteerd in hem en hij heeft nog een contract tot en met 2022, dus we moeten er het beste van proberen te maken.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Precies Gustafacci, je had Love moeten laten staan.. Maar die is nu ook verkracht


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Ik zeg allebei niet. Hernandez is heel duur, Gomez is heel oud. Blijkbaar hebben we interesse in Alan, die is in januari transfervrij. Doe hem dan maar en laat Love richting Brazilië vliegen.


+: 527
-: 0
R: 1985
Level 5

Dat is de keerzijde van een jongere speler halen, een Mario Gomez hoef je niet uit te leggen hoe je moet scoren. Een jonge speler zoals Larin moet juist daarin geholpen worden. Net zoals Guven ook veel verbeter punten heeft. Als we het geduld niet hebben dan kunnen we beter alleen maar 30 +ers halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen