“Chicharito of Gomez? Ik zeg Gomez, maar ……”


aliece
Ali Ece, de geliefde sportcommentator van Tivibu heeft onlangs de onderstaande uitspraken.
“Dat Besiktas een probleem heeft in de voorhoede is duidelijk. Senol Günes moet een besluit nemen over Güven Yalçın. Gaat hij hem als aanvaller of op de flanken, ipv voor Ryan Babel gebruiken. Als het zo doorgaat, gaat Ryan Babel zeker weg. Besiktas moet hoe dan ook een aanvaller halen. Ik verwacht geen ontwikkeling van Cyle Larin. Dat is net op het wachten op een waterwagen in een woestijn. Chicharito speelt niet zo vaak in de Premier League. Als ik moest kiezen tussen Mario Gomez of Chicharito, zou ik Mario Gomez kiezen. Waarom, in Turkije heb je fysiek nodig. Toch is de carrière van Chicharito niet afgelopen of zo. Hij heeft in 4 wedstrijden in de basis gespeeld en heeft 3 goals gescoord. Op het WK was hij ook niet slecht. Tussen de Premier League en de Turkse competitie zit er een wereld van verschil. Als Chicharito niet geblesseerd raakt, gewend raakt aan de Süper Lig, kan hij doelpunten scoren.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen