"Chicharito wil vertrekken bij West Ham United"


achu
Veel clubs azen op de diensten van Javier Chicharito Hernández, verzekert Eduardo Hernandez, zaakwaarnemer van de spits van West Ham United. 

“Javier heeft het me zelf persoonlijk gevraagd. Hij heeft gezegd en geëist dat we in de winterstop naar een club zoeken die zoekt naar een speler met zijn specifieke kwaliteiten. Want hij wil alleen maar spelen."
 
De Mexicaans international is vooral op zoek naar een nieuwe werkgever, omdat hij bij the Hammers niet blij zou zijn. 
 
Chicharito, die momenteel nog tot de zomer van 2020 onder contract staat bij West Ham ziet een vertrek naar Besiktas wel zitten. De Turkse topclub ziet in de Mexicaan de vervanger van de naar Everton vertrokken Cenk Tosun. Besiktas wil hem huren met optie tot koop.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen