Besiktas wil Babel vervangen met Onyekuru


babelonyekuru
Het contract van Ryan Babel verloopt in de zomer en enkele dagen terug had Galatasaray zich al gemeld om de Nederlandse voetballer transfervrij over te nemen van Besiktas.
De Engelse media meldt nu dat Besiktas een ‘terugpak-actie’ is gestart tegen Galatasaray en zou gesprekken met Everton hebben gevoerd voor Henry Onyekuru. 
 
Henry Onyekuru speelt voor 800.000 euro op huurbasis bij Galatasaray en gezien Besiktas goede contacten heeft gelegd met Everton zien beide clubs het wel zitten om weer een akkoord te bereiken.
 
Henry Onyekuru verdient 1.2 miljoen euro bij Galatasaray en kan straks 2 miljoen euro bij Besiktas verdienen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 4020
-: 0
R: 3491
Level 5
+1

Zo goed is hij helaas niet. Vind het zelfs een beetje raar dat we een talent van Everton zitten te trainen ipv dat we Yunus of Recep een kans geven.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Matige speler

Mag de veters van Babel niet eens strikken+: 2355
-: 0
R: 2503
Level 5

kan die niet zijn eigen veters strikken dan? :-?


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6

Alin size Pilav ustu kuru, henry onyekuru

instagram.com/.../...


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

Vind hem ook niet echt wauw hij heeft skills maar 0% overzicht kan totaal niet passen en wilt te veel zelf doen een type Emre mor maar dan iets beter.


+: 7371
-: 10
R: 13460
Level 6

Geen slechte speler, verdedigt trouwens ook altijd mee. Is meer voor de counter. Volgend jaar huren lukt sws niet meer.+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5

Nee, vind hem niet goed genoeg voor Besiktas. Zelfs voor Gala is hij slecht. Heb niet begrepen waarom ze hem ooit hebben gehuurd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen