"Ryan Babel moet gewoon vertrekken"


ababel
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Babel is een belangrijke speler, maar het lijkt erop dat hij eind dit seizoen gaat. Zijn contract verloopt. Als de club en de speler beiden willen, kan hij blijven. Het is vanwege zijn post op de sociale media niet gepast dat hij blijft. Babel moet vertrekken, want ik denk dat hij geen toegevoegde waarde meer is voor Besiktas."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6
+1

Klopt zeker. Zelfs Pektemek brengt op dit moment meer in dan de Babel sinds begin van dit seizoen.

Ik zou niet verlengen, is 32 jaar en wilt minimaal 2,5 miljoen euro. Doe maar niet.


+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Ja hij moet vertrekken.+: 666
-: 0
R: 1944
Level 5

Vallah als hij niet verlengt in de winterstop verkopen makkelijk zat er moet geld binnen rollen anders gaat die gratis de deur uit


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Het is heel simpel, Babel is zijn eigen ruiten aan het ingooien. Deed het heel goed bij ons, ook dit seizoen, maar de laatste weken is hij bagger en komt met bullshit in het nieuws in plaats van prestaties..

Dus of hij neemt snel een beslissing en tekent bij voor hetzelfde salaris (waar hij heel blij mee mag zijn), of hij dondert op met zn rotte manager Winnie Haatrecht erbij..

Door Besiktas terug in de picture, in de CL, terug in Oranje, en dan nu zo doen..

Als hij naar een beter team kan ok.. Hij wordt 32


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Ik snap hem als hij meer geld vraagt, dit is een van zijn laatste contracten. Maar financiele situatie van Besiktas laat het gewoon niet toe. Even goede vrienden en proberen in de winterstop te verkopen of laatste maanden nog even goed voetballen zodat hij misschien elders nog een leuk contract kan scoren.


+: 1999
-: 0
R: 6693
Level 5

Zijn laatste contract hetzelfde verdienen als nu is toch heerlijk? Daarnaast een basisplaats en een plek in Oranje..

Wat wil hij nog meer?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen