"Tolgay Arslan wil weer bij Besiktas spelen"


tolgayarslan
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik snap Tolgay Arslan niet. Ik denk dat hij veel goeds kan doen voor Besiktas. Hij was gelukkig bij Besiktas en zijn contract is onlangs verlengd. Ze hebben zijn contract verlengd, maar hij is ook uit de selectie gezet. Het is belangrijk dat Besiktas Tolgay Arslan weer terugwint. Tolgay Arslan wil weer spelen. Als hij naar een andere club wil, dan moet die club eerst met Besiktas een akkoord bereiken. Ik hoop dat hij blijft."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Deze speler zien wij het komend seizoen bij Basaksehir. Zij nemen alle leftovers over van Besiktas.


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

Hij heeft pech dat hij net de extra man is+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Tolgay moet zn excuses aanbieden dan krijgt hij weer een kans.. Ik snap wel dat hij gefrustreert is dat die kapotte Oguzhan meer kans krijgt dan hij..

Oguzhan zsm lozen, Tolgay mag wat mij betreft blijven


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

Tolgay is te waardevol om zomaar te laten gaan, zeker als er weer een buitenlandersli miet komt. Met Necip-Dorukhan- Tolgay-Oguzhan- Ljajic-Orkan heb je een mooi middenveld, misschien dat Orkun er nog bij komt.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Ik betwijfel of Orkan ooit een meerwaarde gaat worden.. We moeten op zoek gaan naar snellere wingers..

En Oguzhan is echt finito

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen