"Transfer van Pepe heeft Besiktas ongeveer 13 miljoen euro gekost"


pepe
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Pepe heeft goede dingen gedaan voor Besiktas. Eind dit seizoen verloopt zijn contract. Ik was tegen de komst van Pepe. Hij heeft Besiktas 13 miljoen euro gekost. Besiktas moet jonge spelers zoals Yaya Toure halen. Ze moeten zelfs nog jongere spelers halen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Paralar nerde Fikret Orman?

Paralar Pepe'de.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5
+2

Jonge spelers zoals Yaya Toure?+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Pepe komt van Real Madrid, basisspeler Portugal, net het EK gewonnen en was daar een van de beste spelers en is een wereldtopper.. Hij gaat niet naar Besiktas voor niks, en ik vind het nog steeds een goede aankoop.

Zonder hem hadden we zeker niet zo gepresteerd in de CL, hij was echt een meerwaarde. 4,5 mil per jaar is normaal voor hem


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

Pepe heeft ons heel erg geholpen in de CL, maar Fikret Orman heeft een grote fout gemaakt door hem niet te verkopen vorig zomer. 'We hebben Pepe niet gehaald om hem door te verkopen' zei die destijds, maar nu kun je zijn salaris niet betalen en speelt hij een blessure. Ik hoop dat hij die fout deze winter niet herhaalt en iedere bod op Pepe accepteert.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Ik ben geen voorstander van basisspelers in de winterstop te verkopen.. Wil je de rest van het seizoen met Necip of Roco achterin spelen? Allah korusun..

Gewoon einde van het seizoen afscheid nemen, we hebben nog alle kans op het kampioenschap..

Babel is een ander verhaal, die wil meer geld en dat kan hij vergeten.. Dus of hij tekent bij, of we accepteren het eerste de beste goed bod in de winterstop..


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

Ik vraag me af wanneer je door gaat hebben dat het op dit moment niet uitmaakt of Necip achterin speelt of Pepe. Met Necip hebben we in ieder geval een verdediger die niet alle ballen blindelings naar voren schiet. Die Pepe heeft er geen zin meer in en hij speelt een blessure. Wat verwacht je nog van die gozer? Dat hij je in de laatste weken te hulp gaat schieten?+: 547
-: 0
R: 2049
Level 5

Pepe is een geniale voetballer en heeft ons veel bekendheid opgeleverd. Daarnaast heeft hij ook goed gepresteerd ondanks zijn leeftijd. Hij is ook een voorbeeld functie voor veel jonge spelers. In de fase waar hij zich nu bevind en de club financieel is het beter om eind van het seizoen afscheid te nemen van elkaar en opnieuw op zoek te gaan naar type spelers zoals Marcelo.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Als we het duo Marcelo/Pepe hadden gehad pfffff


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6
+1

Vida-Marcelo zou veel beter werken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen