Chelsea, Arsenal en Tottenham mengen zich in strijd voor Orkun Kökcü


orkunkokcubjk
Slecht nieuws voor Besiktas.
De Engelse top zit helaas achter Feyenoord-talent Orkun Kökcü. Volgens de Nederlandse media hebben Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur een verregaande interesse in de 17-jarige Nederlands-Turkse voetballer van Feyenoord. Orkun Kökcü speelt bij Feyenoord (O19) en heeft daar hele goede dingen laten zien.
 
Hij heeft nog wel een doorlopend contract tot medio 2020, maar ziet een vertrek naar Besiktas wel zitten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Keske bize gelse


+: 9067
-: 0
R: 13633
Level 6

Ze hadden hem in de zomer al moeten halen, nu gaat de prijs omhoog natuurlijk. Ik denk dat Orkun het liefst naar Besiktas gaat, maar dit maakt het wat moeilijker.+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Een belangerijk onderdeel van ons succes van 2 a 3 seizoenen geleden komt omdat we een hele sterke en hechte core hadden van jongere Turkse Europeanen die naar Besiktas zijn gehaald (waaronder Oguzhan, Tolgay, Olcay, Cenk Tosun, Ersan, Gokhan Tore en Veli Kavlak). We moeten opnieuw bouwen aan zo'n jonge Turkse core met spelers zoals Guven Yalcin en talenten aantrekken zoals Orkun etc.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen