Besiktas biedt Babel 4 miljoen euro: 'Maar Babel eist 9 miljoen euro'


abbeb
Besiktas heeft Ryan Babel een jaarsalaris aangeboden van twee miljoen euro en een contract voor twee jaar. Dat zei Sinan Engin van Beyaz Tv. De aanvaller gaat daar echter niet mee akkoord.

 “Hij eist veel meer geld. Zijn zaakwaarnemer heeft vooral dollartekens in zijn ogen staan en eist 9 miljoen euro en een 3-jarige contract”, aldus Engin. Drie miljoen euro per jaar zonder bonussen dus garant geld. Wat een geld zeg,” aldus Engin tegenover Beyaz Tv.
 
Gisteren werd reeds duidelijk dat Besiktas Babel een aanbieding heeft gedaan.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 4691
-: 0
R: 8943
Level 5

Hahahahaha Kemal Sunal ne demiş: ağam eğlenir bizimle.


+: 2
-: 0
R: 28
Level 1

Ik denk dat het bestuur toch niet zo dom is om dit te accepteren? :facpal:+: 57
-: 0
R: 267
Level 3

Deze man zit gewoon een vertrek te forceren bjk begrijpt dat niet als ze slim zijn verkopen ze hem nog voordat die gratis de deur uitwandeld


+: 3732
-: 0
R: 7948
Level 5

Mag per direct weg. Niemand gaat veel betalen aan een speler met nog 6 maanden contract. Maar... Fiko kan dubieus wezen. Aan de Arabieren voor 2 miljoen verkopen en zelf nog 3/4 miljoen doorsluizen. Heb je op papier '6' miljoen uitgegeven. En voor 6 miljoen kan je weer minimaal 3 jonge spelers halen.


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

3 jonge spelers? Voor 6 miljoen halen we nog 3 of 4 ervaren vedettes, want die zijn goedkoop, volgens Fikret Orman.


+: 4
-: 0
R: 40
Level 1

Je moet sowieso niet alles geloven wat de media zegt, al helemaal geen Turkse. Maar als dit klopt zou ik hem gewoon derest van het jaar banken en in de winter per direct verkopen bij de eerst volgende goeie bod+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Precies.. Hij zal vast meer hebben gevraagd, is zijn recht, maar Tr media gaat het natuurlijk weer opkloppen


+: 4
-: 0
R: 40
Level 1

Ik haat sowieso spelers met zulk gedrag. De meeste buitenlanders zien de Turkse competitie als een soort China of Saudi Arabië ofz. Wij moeten dit eigelijk gezamelijk voorkomen en spelers die in hun herst zijn, geen belachelijke bedragen geven. De competitie groeit pas als iedereen inversteerd in de jeugd en Turkse clubs ook van elkaar gemakelijk kunnen kopen


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Als Babel niet bijtekent in de winterstop, dan adios en ook niet meer opstellen. Hij mag best iets meer vragen maar moet blij zijn met zn salaris en met zijn rol bij Besiktas.

Door ons zit hij na Jaren weer bij Oranje, en verdient hij 6x zoveel als bij La Coruna. Als hij naar een betere club kan adios amigos

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen