Voorzitter Besiktas: Afscheid Ryan Babel en Pepe, Tolgay, Burak Yilmaz .....


fikretormanbril1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft zojuist op Beyaz TV schokkende uitspraken gedaan. Hieronder volgt een opsomming van zijn belangrijkste uitspraken.
Wij hebben een goede week meegemaakt.
De wedstrijden tussen Beşiktaş en Galatasaray verlopen altijd stressvol. Ik ben blij dat wij hebben gewonnen. 
Het is niet nodig dat men scenario's schrijft die niet waar zijn. 
De laatste tijd maken de scheidsrechters veel fouten, maar dat is voetbal. Belangrijkste is dat het puntensysteem van de scheidsrechters goed wordt gehanteerd. Er moet geen straffen worden uitgedeeld omdat 1 club dat wil.
Gisteren waren wij samen met Faih Terim. Wij hebben gewoon gepraat. Hij is een persoon die wij mogen en hij is een belangrijke voetbalman. Hij mag ons ook.
Wij hebben zelf aan de TFF aangegeven dat ons slecht was en dat wij op een ander veld wouden spelen, maar dat hebben ze niet goedgekeurd. Tegen Ankaragücü hebben wij geen verzoek ingediend, maar toen kon het opeens wel. Jullie moeten mij deze vraag niet stellen, maar aan de TFF.
VAR systeem blijft een systeem die door mensen wordt gebruikt. Fouten worden door mensen gemaakt, niet door het systeem. Ik sta achter VAR.
Ik ga niets zeggen over de situatie van Fenerbahçe. Het is een grote club, zij zullen ook weer de weg naar boven vinden.
Aan het einde van het seizoen gaan wij afscheid nemen van Ryan Babel. Als wij zijn contract verlengen zal hij verder gaan.
De TL stijgt weer in zijn waarde. Als dit zo doorgaat, kunnen wij het hebben over en contractverlenging. Op dit moment is dat niet het geval. 
Ryan Babel is een waardevolle speler, maar het is geen speler die wij niet kunnen missen. Er is niets groters dan Besiktas. Spelers komen en gaan.
Wij hebben geen afspraken of verplichtingen meer met UEFA over de Financial Fair Play regels. Wij kunnen elke speler halen die wij willen.
Wij zijn bezig om een jonge selectie op te bouwen. 
Adem Ljajic en Karius spelen op huurbasis bij Besiktas.
Tolgay Arslan is een speler die wij mogen, maar er gelden regels bij Besiktas. Soms zien spelers zichzelf groter dan Besiktas. 
Wat Ryan Babel heeft gedaan op de sociale media is natuurlijk niet acceptabel. Hij zal een boete krijgen. Het is hier niet de tuin van Dingo (hahahaha).
Pepe heeft tot het einde van dit seizoen een contract. Als er een bod komt, mag hij vertrekken.
Burak Yilmaz is een speler die wij mogen. Hij heeft nooit iets slechts gedaan voor Besiktas. De supporters zijn vanwege de wedstrijd tegen Galatasaray een beetje boos op Burak. Ik mag hem heel graag. Dat heb ik 2 jaar terug ook gezegd. 
Ik zal in mei mezelf weer verkiesbaar stellen. Dit zal mijn laatste termijn als voorzitter van Besiktas worden.
Ik hoop dat wij eind dit seizoen kampioen worden.
Dat Başakşehir punten heeft verloren heeft ervoor gezorgd dat wij weer zijn geloven dat wij kampioen kunnen worden. 
Wij houden van onze trainer Senol Günes. Soms presteer je goed, soms slecht. Dat hoort bij voetbal. Iedereen kan fouten maken. Wij hebben altijd geloofd in Senol Günes. Hij heeft nergens anders 4 jaar gewerkt. Dat komt omdat wij beiden elkaar vertrouwen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

Ince ayari oyle veriyonki forman yeminle sesiz sedasiz
Gecmiste nezaman boyle sessiz olundugunda cogu zaman sampiyon oluyoruz Neyse daga 20 hafta var ve cok puan kayiplari olacaktir
Tahminimce 65-71 arasinda sampiyonluk olacak ve daha 5 takimda sampiyonlugun icinde
Martta her sey belli olur


+: 4017
-: 0
R: 3489
Level 5
+5

- Hier lijk je me niet echt te vrede over de VAR: twitter.com/.../...

- Scheidsrechters krijgen altijd straffen. De grensrechter die Visca offside gaf bij FB-Basak fluit ook niet meer.

- Meerdere clubs hebben gemeld dat ze het oneens zijn met de statement van de Külüplerbirliği waar hij voorzitter van is. Ze zijn of verkeerd geïnformeerd of hun 'handtekening' was een mondelinge 'ja' op een korte vraag en niet een hele statement. Gaat hij nog uitleggen hoe dat is gebeurd?

Ama Mustafa Cengiz -> Aziz Yıldırım len mq+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5
+3

Niet huilen omdat jullie lobby niet meer zo sterk is als vroeger..

Als VAR er 20 jaar eerder was hadden jullie 2 sterren


+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6
+1

Dan hadden ze juist 6 sterren, if you know what i mean


+: 3120
-: 0
R: 2535
Level 5
+2

We merken een hevig pijn aan de poeperd van deze francois..

Acaba Ali Palabiyik'in Besiktas'a yaptigini galatasaray'da yasasaydi ne olurdu amk..


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Echt he
Bize yapanlari nasil yok sayiyorlardi.. Nu huilen ze na een verkreerde ingooi en penalty alsof ze jarenlang slachtoffer zijn..

Wat een grap+: 3732
-: 0
R: 7948
Level 5

Wat heeft Palabiyik Beşiktaş aangedaan?


+: 4691
-: 0
R: 8943
Level 5
+1

Vattier een vriendelijk verzoek. Wil jij zo snel mogelijk de mooiste logo ter wereld bij je naam weghalen?


+: 4691
-: 0
R: 8943
Level 5

Aynen DutchTurk61 kardes aynen bu fransizlar o zaman herhalde ölürlerdi.
Var ALLAH senden razi olsun. Var sen cok yasa!!!!!!!!!!! !!!!!! ;-)


+: 8
-: 0
R: 15
Nieuw
+2

Sen resmen bir aptalsin ama farkinda degilsin.

Bence sen kendini oldur.+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Besiktas ta Burak sesleri


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

Niemand kan ontevreden zijn over de VAR, het zijn de arbiters die fouten maken. Bijna in iedere sporttak maken ze al een hele lange tijd gebruik van videobeelden om situaties terug te kijken, ze zijn hier veel te laat mee.

Zo te zien hebben ze al besloten om Babel en Pepe te laten gaan, heel mooi. Alleen begrijp ik niet dat hij telkens de FFP als excuus gebruikt voor onze oude selectie. Jonge spelers zijn duur volgen Orman, en dat is volgens hem de reden dat we ervaren spelers hebben gehaald. Maar we hebben in totaal bijna 15 miljoen euro betaald voor Negredo, Medel, Lens en Love. En dan tel ik hun salarissen niet eens mee. Voor 15 miljoen euro kun je genoeg jonge spelers halen, zolang er mensen met verstand verantwoordelij k zijn voor de transfers. Dorukhan was gratis, Oguzhan kostte 500 duizend, Tolgay kostte 450 duizend, Atiba gratis, Olcay 1 miljoen.


+: 2573
-: 0
R: 9876
Level 5

Dorukhan en guven waren “bijna” gratis en krijgen weinig salaris...


+: 2573
-: 0
R: 9876
Level 5

Ik was aan het kijken naar beyaz futbol. Ik heb nadat fiko aan het praten was gewoon mijn tv dicht gedaan! Ga je focussen op de aankomende transferperiode ipv dingen uit te leggen aan een tv kanaal! Ga alvast onderhandelen met brahimi en andere spelers die bijna transfervrije zijn!

-Over de scheidsrechters heeft hij zeker een punt! Alle ploegen zijn door de scheids benadeeld! Je gaat toch geen scheidrechter non-actief zetten omdat 1 ploeg dat wilt! Dan moet je dat bij iedereen toepassen en heb je geen refs meer over. De MHK is een regelrechte troep onder de leiding van yusuf namoglu.

-Hopelijk zit hij geen verhalen te vertellen over pepe en babel! Vooral babel mag oprotten en als pepe geen salarisverlagin g accepteert zou ik proberen allebei gewoon te verkopen in de winterperiode!

-Is er geen andere spits in de wereld? Ga lekker scouten naar een fatsoenlijke spits ipv oude rotte appels te halen naar onze mooie club! Alweer vermelden ze burak yilmaz :facpal:


+: 9050
-: 0
R: 13592
Level 6

Brahimi? Wil je dat ze nog een bijna 30-jarige speler een langdurig contract en een salaris van 3.5-4 miljoen geven? Want dat is hoogstwaarschij nlijk waar die voor zal tekenen. Overigens zijn ze al bezig met Brahimi, Umut Guner was laatst in Engeland voor Chicarito en daarna is die afgereist naar Portugal.+: 2573
-: 0
R: 9876
Level 5

We moeten gewoon terug overschakelen naar spelers die transfervrij zijn, spelers lenen met koopopties en jonge spelers halen!

Voor een speler zoals brahimi zou je normaal gezien gewoon minstens 20 miljoen moeten betalen! Je geeft hem gewoon een beetje tekengeld en verlaagt de salaris naar 2,5 miljoen of zoiets. Dit zijn de enige kansen om goede spelers te halen voor “weinig geld”.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen