Stefano Okaka moet de voorhoede van Besiktas gaan versterken

okaka
Besiktas is bezig om Stefano Okaka van Watford over te nemen.
Althans, dat meldt de bekende Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. De 29-jarige Nigeriaanse aanvaller komt amper aan het spelen bij de Engelse club en ziet een overgang naar Besiktas wel zitten. 
 
Besiktas heeft volgens het bericht al gesprekken gevoerd met zijn zaakwaarnemer. Naast Besiktas schijnt Arsenal en een paar Turkse club geïnteresseerd te zijn in Stefano Okaka.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5
+1

Onzin.. verzin iets beters


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Ik laat liever Pektemek spelen dan hem. Speelt weinig, scoort nauwelijks (op 1 redelijke seizoen bij Anderlecht na) en is een probleemgeval. Dan kun je beter Lacina Traore een contract voor een half jaar geven, die gozer zit zonder club op dit moment.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Ja hij zit niet voor niets zonder club he

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen