Şenol Güneş: “Ik heb echt spijt dat ik .....”

senolgunesuzgun
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na de gewonnen derby tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het was belangrijk om te winnen. Ligt eraan uit welke hoek je het bekijkt. Wij zijn heel blij dat wij 3 punten hebben gepakt. Het is niet gemakkelijk om na zo’n reis zo’n wedstrijd te spelen. Galatasaray heeft 1 dag uitgerust. Ik was genoodzaakt om Lens te laten spelen. Had ik dat maar niet gedaan. Ik heb echt spijt dat ik dat heb gedaan. Hij was heel moe en geblesseerd. Gökhan Töre en Gönül hebben maar 1 keer getraind. Als je dit soort dingen niet weet, dan moet je ook niet praten. Quaresma, Atiba en Medel hebben onder mijn verwachtingen gespeeld. Necip en Dorukhan moesten meer dynamischer spelen. Het was geen kwalitatieve wedstrijd. In de eerste helft hebben wij onze tegenstander volledig tegengehouden. Ze konden niet bij ons doel komen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Caner hakkinda konussana


+: 116
-: 0
R: 605
Level 4

Hahahah aynen, niet alleen caner maar ok quaresma niet.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Wat was je vandaag weer aan het doen hocam+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5
+2

Hoe erg ik me ook irriteer aan zijn opstelling, heeft hij hier wel een punt. We weten niet wat gaande is. Bu adamin bi bildigi var da boyle baslatiyor. Neyse hayirlisi artik nediyim


+: 967
-: 10
R: 1679
Level 5
+1

Hij heeft tenminste de ballen om zijn spelers bij naam te bekritiseren in de media. Laat Terim dat nou maar eens doen


+: 46
-: 0
R: 229
Level 3

Is juist dom je schiet er niks mee op en daarnaast ben je als elftal verantwoordelij k voor de prestaties niet alleen als speler, als je de moraal van een speler wilt neerhalen moet je vooral als een laffe hond alles in de media gooie


+: 967
-: 10
R: 1679
Level 5
+1

Denk je dat je Eren in Lewandowski kunt veranderen door te slijmen?


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Als er iemand laf is, is het Terim wel, die gozer geeft alles en iedereen de schuld behalve zichzelf.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Hij zegt het verkeerd. 'Ze konden niet bij ons doel komen' had moeten zijn 'we konden niet eens uit onze eigen helft komen omdat ik een angsthaas ben'.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen