Şenol Güneş: “Ik heb echt spijt dat ik .....”


senolgunesuzgun
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na de gewonnen derby tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het was belangrijk om te winnen. Ligt eraan uit welke hoek je het bekijkt. Wij zijn heel blij dat wij 3 punten hebben gepakt. Het is niet gemakkelijk om na zo’n reis zo’n wedstrijd te spelen. Galatasaray heeft 1 dag uitgerust. Ik was genoodzaakt om Lens te laten spelen. Had ik dat maar niet gedaan. Ik heb echt spijt dat ik dat heb gedaan. Hij was heel moe en geblesseerd. Gökhan Töre en Gönül hebben maar 1 keer getraind. Als je dit soort dingen niet weet, dan moet je ook niet praten. Quaresma, Atiba en Medel hebben onder mijn verwachtingen gespeeld. Necip en Dorukhan moesten meer dynamischer spelen. Het was geen kwalitatieve wedstrijd. In de eerste helft hebben wij onze tegenstander volledig tegengehouden. Ze konden niet bij ons doel komen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen