Nieuwe Talisca van Besiktas: “Ik moet nog beter worden”


ljajic
Adem Ljajic, de sterspeler van Besiktas heeft na de gewonnen (1-0) derby tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het was een belangrijke zege. Wij hebben op het veld alles gegeven en we hebben laten zien dat wij kwaliteit hebben om kampioen te worden. Ik ben heel erg gelukkig dat mijn doelpunt voor de zege heeft gezorgd. Mijn doelpunt geef ik cadeau aan mijn familie. Als ik achter de aanvaller speel, speel ik op mijn best. Ik kan ook linksbuiten spelen. Mijn performance wordt ook met de dag beter. Ik sta er beter voor, maar dit moet nog beter worden.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen