Nieuwe Talisca van Besiktas: “Ik moet nog beter worden”

ljajic
Adem Ljajic, de sterspeler van Besiktas heeft na de gewonnen (1-0) derby tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het was een belangrijke zege. Wij hebben op het veld alles gegeven en we hebben laten zien dat wij kwaliteit hebben om kampioen te worden. Ik ben heel erg gelukkig dat mijn doelpunt voor de zege heeft gezorgd. Mijn doelpunt geef ik cadeau aan mijn familie. Als ik achter de aanvaller speel, speel ik op mijn best. Ik kan ook linksbuiten spelen. Mijn performance wordt ook met de dag beter. Ik sta er beter voor, maar dit moet nog beter worden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+2

Ik wil hierbij de interland periode bedanken!! We zien een compleet andere ljajic dan voor de interland periode!


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Echt he, kwaliteit komt boven


+: 116
-: 0
R: 605
Level 4

Ljajic lijk voor mij geen echte nummer 10 maar wel een nummer 8. Ik zou echt weer zoeken naar een playmaker en ljajic gewoon op cm laten spelen samen met dorukhan. Talisca was ook geen echte nummer 10 maar een centraal aanvaller.+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Ljajic was niet slecht, maar Dorukhan was onze beste speler. Ik begrijp niet waarom Senol deze man niet eerder liet spelen. Lucescu mag Dorukhan en Ozan Kabak toevoegen aan zijn lijstje.


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3
+1

Ljajic was de enige die eem beetje dreiging vormde.
En dorkhan is een soldaat. Ik weet nog dat iedereen zei van wie is dorukhan, niet goed genoeg voor besiktas dit dat.

En ik zeg je eerlijk mustafa pektemek heeft ook echt gestreden vandaag.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Mustafa Pektemek zit nu in die 'laatste contractjaar-pe riode'. Ik hoop niet dat ze nu opeens gaan verlengen met hem.


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Ik zei al sinds dag 1 dat Dorukhan een betere voetballer is dan Tolgay Arslan. AlBaBatros iş başında.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Dat weet ik nog niet. Vergeet niet dat Tolgay hele goede wedstrijden heeft gespeeld, zelfs Sarri was onder de indruk van hem. Dorukhan is een andere type middenvelder.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Tolgay en Dorukhan zijn betere spelers op die positie dan jouw niffo Oguzhan

Zonder hem staat er een blok, als hij meedoet is het middenveld slap..

En op 10 is hij ook niks, Ljajic laat zien hoe het moet..

Oguzhan exit


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Tolgay is pure oogziekte.

Tolgay = nietsnut. Sinds die er is 8 assists 2 doelpunten ofzo aq. Atiba heeft zelfs meer.

En dat is niet eens het ergste, maar zijn zelfvetrouwen van Modric gemixt met Kroos heeft ons vele tegendoelpunten gekost.

Ik ben trouwens ook van mening dat de Oguzhan van nu niks is, maar birisi gitmesi lazimsa is dat Tolgay daarna pas Oguzhan.

Ennuh, senin niffo’nu gorduk. Futbolu Ronaldo’ya kim ogretti oglummmmm, oooooooo Kuarejmaaa :lol:+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

BJK1903Kartal

Inderdaad, 'op die positie'. Tolgay en Dorukhan spelen op 6, Oguzhan op 8. Zonder Oguzhan staat er een blok zeg je, maar zonder Oguzhan komen we er voetballend helemaal niet uit. Gisteren stonden we een hele lange tijd onder druk, Medel moest voor de toevoer naar voren zorgen. Hoeveel kansen hebben we gecreeerd?

Alba

In de juiste rol heb je heel veel aan Tolgay, denk terug aan de laatste weken van het seizoen 16-17. Talisca was geschorst, Atiba was geblesseerd, Tolgay sleepte ons er door heen. Als je van hem af wil is dat prima, maar we moeten hem niet gaan afschrijven als een slechte voetballer. En zeker niet verkopen voor een appel en een ei.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Bona

Medel hoeft niet voor de toevoer te zorgen, hij zorgt voor pressing en duelkracht en balverovering. Dorukhan doet dit ook.. Uit tegen Gent ging dit prima.. We moeten anders gaan spelen want Oguzhan kan het niet belopen, is geen 10 en is slapper dan een C pupil.. Atiba heeft hem al die jaren uit de brand geholpen , maar Atiba is ook bijna op..

Fitte spelers brengt je al veel, dat zie je de laatste weken

Als we met deze 11 kunnen spelen komende tijd kunnen we de winterstop zonder puntverlies bereiken..

Karius - Gönül, Pepe, Vida, Adriano - Medel, Atiba/Dorukhan - Q7/Lens, Ljajic, Babel/ Pektemek - Güven/ Love

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen