VIDEO: Woedende Love heeft het gehad met egoïstische Caner Erkin

acaan
Caner Erkin heeft zondagavond de woede van collega Vagner Love op de hals gehaald. 

In de slotfase hebben beide spelers geregeld overhoop gelegen, waarbij de spits verweet teveel op eigen succes uit te zijn. De ruzie zette zich zelfs voort tot in de kleedkamer, zo melden Turkse media.
 
Ondanks de overwinning was Love niet te spreken over de zelfzuchtigheid van Caner Erkin. Volgens hem was Caner namelijk teveel op eigen succes uit, zonder oog te hebben voor zijn medespelers.
Zie hieronder! Caner kiest voor eigen succes!
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Meer dan gelijk!! Op kk met die blonde *


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

Helemaal gelijk heeft ie. Oprotte met die caner


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Niet alleen Caner maar ook Quaresma ..

Love had er 2 gemaakt en het Was 3-0 geworden+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

ULAN CANCER! Je zorgt er zelfs voor dat ik achter LOVE moet staan! Ik wou dat love hem een klap had gegeven!!!!


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5
+1

Waarom zou je niet achter Love staan?

Hij werkt hard en is onze topscorer terwijl hij amper speeltijd krijgt.. Senol laat zelfs die amateur Larin voor hem spelen

Daarnaast is hij heel positief en zeurt nooit.. heb je gezien hoe hij de goals meeviert?


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+1

Sorry maar ben je 1 jaar lang afwezig geweest?

Dit seizoen nog heeft hij de middelvinger getoond aan een supporter van ons! Love ging ons aanklagen voor zijn salaris. Is zijn recht, maar dan verwacht ik van hem dat hij fatsoenlijk speelt en traint! Iets wat hij niet deed in het begin van het seizoen.

Dit is shit van dit jaar! Als ik nog ga vermelden wat hij vorig seizoen allemaal flikte dan zit ik heel de dag hier zoals bv. hoe hij zat te wandelen tijdens wedstrijden. Ik vergeet zulke shit niet zo makkelijk!

Er is een reden waarom ik spelers zoals mr pektemek haat en hou van spelers zoals ersan gulum (in mijn ogen een club legende)


+: 10
-: 0
R: 109
Level 3

Ah gg nerdesin gec sagtarafa adri soltarafa


+: 842
-: 10
R: 2302
Level 5

caner senolu s!kiyor veya senol caneri


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Heel de wedstrijd levert hij bijna iedere bal in, geeft die zijn tegenstander alle ruimte om voor te geven, aanvallend heeft die nauwelijks inbreng en vervolgens hang je in de 95e minuut de egoïst uit. Hij moet blij zijn dat Maicon die vrije trap er niet in schoot.


+: 3113
-: 0
R: 2528
Level 5

Ben Caner kadar kendine küfür edilmesine merakli bir topçu (lan ne topçusu bundan pokçu bile olamaz da neyse) görmedim. Hele wedstrijd lang maakte je weer verdedigende fouten, hoofdreden waarom gala onder andere gevaarlijk oogde (door onzekerheden/fo uten die Caner achterin maakt). Wanneer hij de bal heeft totaal geen balbezit kunnen behouden en bijna elke bal aan je tegenstander leveren. Dat je fouten voorin maakt levert ons al genoeg cancer, maar voorin ook fouten maken? Senin yüzünden dönen top gol olabilirdi (vrije trap Maicon), yat kalk dua et gol gelmedi. Seni ilk linç edenlerden biri ben olurdum..

Ik noem deze tjap niet voor niets Cancer Erkin, hoe tf kon hij jarenlang uitkomen onder shirt van fener? Acaba bizden ne zaman [****]i yiyeceksin?

Devre arasinda op zijn minst één rechtsback alinmazsa (liefst ook een links back) daha çoooook basimiz agiracak çoooook..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen