Video: Besiktas dankt de VAR voor minimale zege tegen Galatasaray

avaart
Met hulp van de videoscheidsrechter heeft Besiktas de stadsderby gewonnen met 1-0 van Galatasaray.

Arbiter Cuneyt Cakir gaf in de 65e minuut bij een stand van 1-0 zonder twijfel een penalty aan Galatasaray maar keurde het daarna af na bekijken van beelden op aanraden van de VAR. De penalty werd dus niet gegeven aan Galatasaray omdat Onyekuru met de hand speelde terwijl hij werd neergehaald door Necip Uysal.  
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Deze topic botst zo erg met de topic waarin staat dat Besiktas gewonnen heeft, lol


+: 46
-: 0
R: 229
Level 3

Als bjk zijnde zou ik een kadootje sturen richting tff dat hebben ze wel verdient , ze hadden ook de moeite en de koste kunnen besparen en op de voorhand al regelementair 1-0 beslissen , hoef je niet iedereen opte draven voor een toneelstuk van 90 min lang, maar schandalig dat bjk moeilijk had tegen een gs die 20% was , dat zegt denk ik meer over bjk hoe slecht ze zijn dan gs, ik kijk nu al naar de return uit, hopelijk wordt bjk bij gs afgeslacht Wnr we compleet zijn


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Ja want zonder die VAR had onze Cüneyt er weer een puinhoop van gemaakt..

Dan hadden wij geen pingel gekregen en Gs wel..+: 7105
-: 10
R: 12900
Level 6

Hij heeft er een puinhoop van gemaakt gozer..


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Messi

Jullie zijn het gewend geholpen te worden tijdens derby’s

Jullie zeuren dat scheids niet naar VAR gaat

Nu doet hij het is het ook niet goed..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen