“De club die de derby verliest, verliest niet alleen de wedstrijd, maar ook het ....”


onderozen
Önder Özen, sportcommentator van BeINSports heeft voor de derby tussen Besiktas en Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het wordt een lastige wedstrijd voor Galatasaray en Besiktas omdat beide club veel spelers missen. Besiktas had weinig tijd om uit te rusten. Besiktas zal hier tijdens de derby veel last van krijgen. Ze zijn pas gisterenochtend gekomen en ze hebben geen tijd om te trainen. Galatasaray maakt een zware periode mee. Ze halen slechte resultaten. Ze hebben sommige wedstrijden verloren zonder goed te spelen. Ze missen veel spelers en hun trainer. Als de zaken slecht gaan voor Galatasaray is er op de reserve bank geen speler die de wedstrijd kan draaien. De club die de derby verliest, verliest niet alleen de wedstrijd, maar kan ook het seizoen verliezen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen