"Babel kan buiten de selectie gezet worden"

aburb
"Wil je dat ik je moeder ga daten?" Die reactie van Ryan Babel op Instagram maakte het nodige los enkele dagen geleden.
De speler van Besiktas werd door de club op het matje geroepen, waarna Babel besloot om zijn social media-accounts te verwijderen.
 
De supporters van Besiktas zijn al langere tijd ontevreden over Babel. Op social media uiten ze zich vaak over het feit dat de Oranje-international niet wil verlengen. Op 1 reactie van een fan reageerde Babel dan ook met: 'Wil je dat ik weer met je moeder ga daten?'
 
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bestuurslid van Besiktas maakte het volgende bekend tegenover de Turkse pers.
 
“De Supporters hebben gelijk. Het was niet netjes van Ryan Babel om zo te reageren op een fan van ons. Er is een grote kans dat hij buiten de selectie gezet wordt,” aldus de bestuurslid vandaag tegenover de pers.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 8
-: 0
R: 11
Nieuw

Lijkt me een excuus om hem te straffen. Belhanda zei live op camera ongeveer hetzelfde na een hele domme rode kaart en is nog steeds vergeven omdat hij belangrijk was in de ogen van de trainer.


+: 1555
-: 0
R: 4916
Level 5

Onzin gaat niet gebeuren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen