Officieel: Babel krijgt straf voor uitspatting op Social Media


abebys
Ryan Babel kan een straf verwachten van zijn club Besiktas voor een omstreden bericht dat hij op sociale media plaatste. De aanvaller van Besiktas kreeg het op Instagram aan de stok met een fan.

Babel heeft bij Besiktas een aflopend contract en is naar verluidt niet van plan om bij te tekenen. Op de vraag van een Besiktas-fan of hij "weer voor 200.000 euro bij Kasimpasa wil gaan spelen", antwoordde hij: "Wil je dat ik weer met je moeder ga daten?"
 
Besiktas meldt in een officiële verklaring niet blij te zijn met de "onaanvaardbare" reactie van Babel, die inmiddels zijn Instagram- en Twitter-account heeft verwijderd. De club laat weten dat Ryan Babel op het matje moet komen en dat vervolgens een passende straf zal worden opgelegd.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen