Nieuwe haarkleur Babel: Geen Flamengo, maar Heracles Almelo?


babelrood
De kans dat Ryan Babel een overstap gaat maken van Besiktas naar Flamengo is gedaald naar 0,1%.
Het is geen geheim meer dat de Nederlandse vleugelspeler hoog op de transferlijst staat van de Braziliaanse club, maar gezien zijn zaakwaarnemer waarschijnlijk geen akkoord heeft kunnen bereiken, heeft Babel zijn haarkleur van rood veranderd naar zwart. In de zomer had Ryan Babel waarschijnlijk zijn haar rood laten verven om indruk te maken op de Flamengo supporters. 
 
Is dit een knipoog naar een nieuwe club? Misschien gaat Ryan Babel in de zomer wel naar Heracles Almelo, want die heeft ook zwart/wit als clubkeur. In de zomer van 2019 is Ryan Babel transfervrij.
 
 babelzwart
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen