Nieuwe haarkleur Babel: Geen Flamengo, maar Heracles Almelo?

babelrood
De kans dat Ryan Babel een overstap gaat maken van Besiktas naar Flamengo is gedaald naar 0,1%.
Het is geen geheim meer dat de Nederlandse vleugelspeler hoog op de transferlijst staat van de Braziliaanse club, maar gezien zijn zaakwaarnemer waarschijnlijk geen akkoord heeft kunnen bereiken, heeft Babel zijn haarkleur van rood veranderd naar zwart. In de zomer had Ryan Babel waarschijnlijk zijn haar rood laten verven om indruk te maken op de Flamengo supporters. 
 
Is dit een knipoog naar een nieuwe club? Misschien gaat Ryan Babel in de zomer wel naar Heracles Almelo, want die heeft ook zwart/wit als clubkeur. In de zomer van 2019 is Ryan Babel transfervrij.
 
 babelzwart
Artikel delen met vrienden:
Reacties (20) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Het niveau van Heracles Almelo past perfect bij Ryan Babel. Vooral na die uitspraken tegen een Besiktas supporter. Dan noemen we hem voortaan Tukker Babel.


+: 527
-: 0
R: 1985
Level 5

Nee, Juventus of Phillips die hebben ook een zwarte logo. Mooi logica TV


+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
38

Ja want de boeren uit Almelo kunnen zijn salaris betalen.

Wat is dit voor domme topic man.

Babel [****] olup gidecekse gitsin, Besiktas is beter af dan met zo'n persoon.+: 842
-: 10
R: 2302
Level 5

Birisi orta parmagina gosteriyor, birisi taraftarin anasina bellemek istiyor.

Flink straffen en dan een trap onder de reet.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Hehehe wat een haat opeens tegen bepaalde spelers, er moet heel wat gebeuren willen wij dit recht zetten..

We kunnen ons als supporter beter focusen op wat iemand op het veld presteert, en Babel presteert gewoon goed


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6
+3

Babel presteert gewoon goed?

Ben jij bij de derby tegen FB blijven hangen of? Hij presteerde in die derby ook niet goed buiten zijn doelpunt, daar niet van.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Ik kijk naar zijn algehele prestatie, niet alleen naar de laatste wedstrijden alleen.. Blijkbaar schrijf jij en jouw likers Babel ook al af.. Nou dan kun je de hele selectie opdoeken


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Hij speelt bewust slecht, dat weet jij ook. Ongelofelijk dat je nog steeds zo iemand kan aanhangen, maar een persoon als Lens, die als hij speelt het beste er van probeert te maken, wel kan afschrijven. Grappig.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Hij speelt bewust slecht? Oglum hij speelt in Oranje waarom zou hij bewust slecht spelen? Birakin su salak salak yorumlari sommigen van jullie moeten echt naar de psychiater want jullie geloven dit nog ook..


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Ik ga jou niet eens die dingen vertellen. Je weet het dondersgoed maar bent naamsgeil. Deze man heeft er alles aan gedaan om Besiktas te naaien, maar dat heb jij allemaal voor ogen, als Babeltje en Pepetje maar spelen. Je ziet liever dat we 8 miljoen aan 2 spelers betalen dan dat we (met hetzelfde resultaat) wat minder bekende namen opstellen.

Hij speelt voor Oranje, maar dat is een garantie voor hem op dit moment, tot hij uit de selectie wordt gezet. Dat weet hij ook. Daarom ging die ook als een pussy zijn excuses aanbieden na wat hij deed.+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Devam edin ortayi karistirmaya ozaman, met je hij doet het bewust.. Met zulke opmerkingen kom je nergens.. Als dat zo is moet Senol Gunes hem niet opstellen, sorumlu o..

Jullie zijn constant op zoek naar een zondebok maar juist spelers als Pepe en Babel hebben over het algemeen goed gepresteerd..

Orta saha coktu.. Je zag al wat een verschil het geeft als Dorukhan ipv Oguzhan speelt..

Over die 2 mil verdienende cakma kaptan hoor ik je nooit


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+1

Babel adam ol yoksa sigtir olup git!

1. Je gedraagt je al sinds het begin van het seizoen als een kloot.ak tegen mensen binnen de club en supporters.
2. Je speelt shit!
3. Dankzij ons ben je terug bij oranje. Ken je plek rode kale kop!


+: 3113
-: 0
R: 2528
Level 5

Ik voelde al begin van het seizoen aan dat deze roodkleurige aap niet zou kunnen focussen op de competitie en niet zou presteren, buiten jouw heupschoten om ben je eerlijk gezegd bijna waardeloos. Nu mag je je biezen pakken en opdonderen it herif. Hij doet dit bewust omdat hij zijn contract niet wilt verlengen, lelijke slingeraap..

Babel out, Güven Yalçin/Lens in..


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Ik ben het denk ik voor het eerst met je eens :P


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Lens verdient evenveel als Babel maar bakt er helemaal niks van.. maar jullie zeggen Babel out Lens in..

Yaw amk


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Je ziet het niet in hé? Je club zit in een financiële crisis waar we vele spelers niet kunnen betalen. Pepe verdient 4,75 miljoen exclusief bonussen, maar jij ziet hem liever blijven, terwijl die heel dit seizoen al instabiel is.

Je likt Babel terwijl hij bewust slecht speelt, zijn haren rood verft (voor loonsverhoging) en dreigt met een vertrek. Daarna ook nog eens fan van de club, net zoals ik in ieder geval, zijn m* erbij betrekt omdat die fan, oprecht, kritiek had.

In hoeverre kan ik jou een Besiktasli noemen? Leuk dat je naar wedstrijden gaat man!


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

+: 3113
-: 0
R: 2528
Level 5

Lens en Babel zijn aparte type voetballers, al spelen ze beiden op de vleugels, heb ik zelfs liever een Lens die meer rent en assists kan geven dan een Babel die alleen doelgericht speelt, spel enorm vertraagt en veel balverlies lijdt. Lijdt Lens ook balverlies, zeker, maar hij verdient momenteel evenveel een basisplek als Babel die verdient, misschien zelfs meer en we hebben kunnen zien wat hij allemaal kan doen als het meezit (zie tegen Konyaspor). Ben ik een Lens fanboy, absoluut niet, daarom zet ik Güven Yalçin/Lens als vervangers voor Babel..

Baska yerinle yorumumu okuma..


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Ik zie hem liever niet vertrekken in de winterstop, dus stop met leugens te verkondigen..


Haren verft voor loonsverhoging man man man, zit jij aan de tiner of zo boy


Ik stop met deze discussie want we hebben allebei het beste met Besiktas voor alleen die ongenuanceerde kritiek op spelers die juist wel gepresteerd hebben in het Besiktasshirt kan ik niet begrijpen..

Maar wel Lens en Oguzhan steunen die ook boven de 2 mil verdienen en geen pepernoot raken


+: 4
-: 0
R: 14
Nieuw

Je kan ook je punt maken zonder dat je discrimineert en beledigt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen