Ryan Babel wil (weer) de moeder van een Besiktas supporter pakken

babel
De ruzie tussen de Besiktas supporters en Ryan Babel is volop gaande.
De Besiktas supporters irriteren zich behoorlijk aan het feit dat Ryan Babel zijn contract niet verlengd en ondanks dat hij miljoenen euro’s verdiend bij Besiktas niet goed zijn best meer doet en zit te flirten met andere clubs. Op Instagram blijft Ryan Babel reageren op de boze reacties van de supporters, maar dit keer heeft Ryan Babel flink uitgehaald richting een Besiktas supporter door zijn moeder weer uit te nodigen om te daten.
 
 babelinsta1
Artikel delen met vrienden:
Reacties (19) 


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6
+2

Er zijn nog mensen hier die hem beschermen. Dit is geen Deportivo, Kasimpasa of de zandbak. Opzouten met Babel, in de winter per direct verkopen of hem gewoon gratis wegsturen. Hij dacht dat die onschendbaar was omdat niemand echt uit de voeten kon op zijn positie, maar zelfs Pektemek deed het daar beter.

Ik wil schelden maar dat kan niet door Automod, maar jullie kunnen ongeveer inschatten wat Albatros gezegd zou hebben.


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+2

Wat een idioot zeg die Ryan Babel. Dat had ik echt niet verwacht. Je gaat toch zoiets niet op de sociale media zeggen. Je bent een voorbeeld figuur voor miljoenen kinderen. Nu zie je heel duidelijk dat een grote gedeelte van de Besiktas spelers psychische problemen hebben en totaal geen zin meer hebben om te voetballen.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Grote gedeelte? ze hebben eerder financiele problemen. Ze kunnen geen boodschappen meer doen als hun salaris iets te laat is..+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Hahahaaahahahah ahaha kkr babel la adam resmen * * diyo amk ne sesli guldum be

Maar effe serieus dit is niet normaal dit kan je niet zomaar zegen tam pic la bu babel.


+: 4595
-: 0
R: 5447
Level 5

Wat een * .. Schande dit.


+: 191154
-: 0
R: 151465
Expert
+3

Bij Deportivo kreeg je voor 6 maanden, 200.000 euro. Bij Besiktas verdien je 10x meer.

Je kon 6 jaar niet voor Oranje voetballen, maar dankzij Besiktas zit je nu in de basis.

Je kon 7 jaar lang geen Champions Voetbal spelen, dat heb je weer dankzij Besiktas kunnen doen.

Ook al ben je Messi, je kunt dat soort uitspraken nooit tegen een supporter zeggen!


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Bestuur moet nu wat ballen tonen en stappen ondernemen. Buiten de selectie zetten tot de winterstop en dan direct verkopen. Dan heeft hij alle tijd van de wereld om op twitter of instagram te zitten. Ik had liever dat hij een mooi afscheid zou krijgen, maar dat mag die nu echt vergeten.


+: 284
-: 0
R: 365
Level 3

Bu ne lan bu adam kendini ne bok zannediyor? Hij is fucking over de 30 maar komt met zulke dingen, bij ons heeft belhanda het ook gedaan. Bunlar yurek yemis kime bu kadar guveniyorlar bunlar , bizim kulupler bunlari cok simartiyor belli.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5
+1

Het is heel simpel..

Babel moet snel een beslissing nemen.. Wil hij bijtekenen voor hetzelfde salaris, prima.. Wil hij meer, mag hij opdonderen want dan is hij blind voor de financiele situatie.. Als wij stijf bovenaan staan ok..

Niemand heeft op dit moment recht op salarisverhoging..

Ik en vele supporters met mij zijn dit gedrag beu, dankzij Besiktas staat hij gvd weer in de basis bij Oranje.. Resmen nankorluk


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Je bent het gedrag beu, maar wilt hem nog een kans geven om te laten verlengen voor hetzelfde salaris.+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Onderhandelen over een nieuw contract hoort erbij, vragen om salarisverhogin g ook.. Hij presteert sinds zijn komst ook gewoon goed..

Maar in de huidige situatie zou Babel moeten begrijpen dat dat niet aan de orde is..


+: 4660
-: 0
R: 8727
Level 5

Hoooost * babel kendine gel * . Bu adamin ipini hemen ceksin yönetim.


+: 527
-: 0
R: 1985
Level 5

Hij is de 30 gepasseerd en dit is een van zijn laatste contracten die hij nog gaat tekenen. Hij is gratis overgekomen en zijn rendement is hoger dan wie dan ook momenteel in onze selectie terwijl er genoeg andere spelers zijn die meer verdienen. We vergeten dat hij geen fan is zoals ons van Besiktas maar gewoon een "buitenlander" is. Hij speelt voor geld en niet voor liefde voor een club. Net zoals 99 % van alle buitenlanders die in Turkije voetballen. Ik hoop ook dat hij voor weinig gaat tekenen (voor best will van de club), maar moeten we dat gelijk van hem verwachten en hem half uitschelden omdat hij nog niet heeft getekend voor minder?

Hoe zouden wij het vinden als er mensen van buitenaf zomaar gingen eisen dat je minder geld zou verdienen.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Dus als mensen gaan eisen dat je minder geld moet verdienen, is het ok dat je hun * erbij betrekt?


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Eindelijk een realistische reactie.. Turken zijn te emotioneel, dat is het probleem, daardoor is presteren op lange termijn onmogelijk..

Zo help je dus je team om zeep, als je spelers die presteren ook gaat beledigen.. Zijn reactie is trouwens ook belachelijk, als je er niet tegen kan moet je weg blijven van social media..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen