“Adem Ljajic heeft vandaag heel goed gespeeld”

senolgunesbye
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Ankaragücü de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ankaragücü heeft kwa aantal veel supporters. Ze hebben wel problemen. De kwaliteit van supporters is ook belangrijk. Ik vind het niet goed dat supporters schelden. Ik wil hun wel bedanken dat ze hierheen zijn gekomen. Tijdens de derby tegen Fenerbahçe werden er ook dingen op het veld gegooid. Ankaragücü zal een goede club worden. Ze strijden hiervoor. Wij hebben vandaag gestreden en verdiend om te winnen. Hierbij feliciteer ik mijn spelers. Met goede bedoelingen kun je alles behalve dood overwinnen. Wij hebben weer een simpele tegendoelpunt gekregen. Nu gaan wij ons focussen op de Europa League wedstrijd. Daarna is de competitie aan de beurt. Met beschuldigingen en smoezen verzinnen kom je nergens. Adem Ljajic heeft vandaag heel goed gespeeld. Hij heeft zijn talenten laten zien. Hij was de beste speler op het middenveld. De andere spelers hebben goed samen met goed gewerkt.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 4660
-: 0
R: 8727
Level 5

Werd ook wel tijd he Ljajic.


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6
+1

Ljajic zijn werk is verlicht door Dorukhan. Dorukhan probeerde alle onderschepte ballen zo snel mogelijk naar voren te werken, dat deed Atiba in zijn eerste 3 jaar ook buiten nog tientallen andere dingen. Quaresma heeft ook eindelijk doorgekregen wie de baas is op het veld en deed eindelijk normaal. Passes over de grond en Ljajic gewoon aanspelen indien mogelijk. Dit was en is de echte Ljajic die ik voor ogen had toen hij kwam, op deze man kunnen we bouwen.

Ouşhan vertrouw ik niet echt hijs echt zwaar uit vorm, Dorukhan yapti onun yapacagini dün. Tolgay’in zaten dünden ben taaaaa.


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Heb jij enig idee welke positie Oguzhan en welke positie Dorukhan speelt?

We hebben Ljajic ook gezien met Tolgay en Atiba naast zich. Tolgat rent niet en Atiba speelt terug. Maar laten we Oguzhan de schuld geven.+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6
+1

Ik ben de grootste Oguzhan fan op deze website denk ik en grootste anti Tolgay. Maar er zijn een paar feiten dit seizoen die we niet kunnen ontkennen. Hayirdir speelde Dorukhan gisteren op de spits en Oguzhan op CV? Dorukhan diende gister ook als een 8 voor BJK.

Ik kan niet schelden maar Tolgay mag ik sowieso niet.


Waar de f*** heb ik hem trouwens de schuld gegeven?


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6

Derbide yedek oturmasi kesinlesti.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Atibanin genc halini bulabilirsek cok muthis olur, Dorukhan-Nieuwe atiba-Ljajic bizim orta saha muthis olur. We moeten spel van Ljajic zoveel mogelijk verlichten dat hij lekker zijn werk kan doen, als we 2 flankspelers hebben die naar binnenlopen dan maakt Ljajic echt veel assists.

Wat me ook opviel dat Ljajic veel ging rennen en constant actief was in het spel, ik hoop dat hij zo door kan gaan.


+: 10
-: 0
R: 109
Level 3

Senol gunes ik ben het meeeens maar we moeten de jonge tr soldaten eromheen en op reservebank zetten fatih alpay ridvan dorukhan guven
Trouwens ridvan is linksback

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen