“Adem Ljajic heeft vandaag heel goed gespeeld”


senolgunesbye
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Ankaragücü de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ankaragücü heeft kwa aantal veel supporters. Ze hebben wel problemen. De kwaliteit van supporters is ook belangrijk. Ik vind het niet goed dat supporters schelden. Ik wil hun wel bedanken dat ze hierheen zijn gekomen. Tijdens de derby tegen Fenerbahçe werden er ook dingen op het veld gegooid. Ankaragücü zal een goede club worden. Ze strijden hiervoor. Wij hebben vandaag gestreden en verdiend om te winnen. Hierbij feliciteer ik mijn spelers. Met goede bedoelingen kun je alles behalve dood overwinnen. Wij hebben weer een simpele tegendoelpunt gekregen. Nu gaan wij ons focussen op de Europa League wedstrijd. Daarna is de competitie aan de beurt. Met beschuldigingen en smoezen verzinnen kom je nergens. Adem Ljajic heeft vandaag heel goed gespeeld. Hij heeft zijn talenten laten zien. Hij was de beste speler op het middenveld. De andere spelers hebben goed samen met goed gewerkt.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen