Besiktas wint van Ankaragücü en hijgt Galatasaray weer in de nek


ljajic
De Turkse competitie wordt met de dag spannender.
Na het invoeren van het VAR-systeem zijn er opeens veel meer clubs opgedoken die meedoen in de race voor het kampioenschap. Besiktas heeft dit weekend de moeilijke uitwedstrijd met 1-4 gewonnen van Ankaragücü. Doelpunten kwamen van Adem Ljajic (23e), Mustafa Pektemek (27e), Güven Yalcin (44e) en Oğuzhan Özyakup (89e) Enige tegentreffer kwam in de 86e minuut van El Kebir. De zege heeft Besiktas voornamelijk te danken aan de uitstekende performance van Adem Ljajic. De Servische middenvelder speelde vandaag heel erg goed en was verantwoordelijk voor de vele aanvallen die Besiktas wist te creëren en scoorde ook een prachtig doelpunt. Hiernaast brachten de jonge spelers Dorukhan en Güven Yalcin spirit in het elftal waardoor Besiktas heel veel ballen van de tegenstander wist te veroveren. Güven Yalcin was ook weer trefzeker. De 19-jarige aanvaller scoorde alweer zijn tweede doelpunt van het seizoen. Hiernaast is een doelpunt van Besiktas en van Ankaragücü afgekeurd vanwege buitenspel (Vida) en overtreding op Güven Yalcin. Na de zege van Besiktas is de Turkse topclub een stap dichterbij Galatasaray gekomen. Het verschil tussen beide clubs is nu nog maar 3 punten. Volgende week treffen beide clubs elkaar in het Vodafone Park. Besiktas heeft na 13 speelweken 21 punten en staat met Yeni Malatyaspor op een gedeelte 4e plaats.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen