Politie neemt hakmes, dönermes, bijl, zaag en knuppels in beslag voor de wedstrijd tussen Ankaragücü - Besiktas

akloop
De Turkse politie heeft voor de wedstrijd van vanavond tussen Ankaragücü – Besiktas fakkels, hakmessen, zakmessen, döner-messen, spitten, knuppels, bijl, wapens en een zaag in beslag genomen.

Enkele “Ankaragucu en Besiktas” supporters zijn aangehouden. Meer info volgt....
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Alle mannen die een mes hebben meegenomen lekker in de cel zetten! Wtf gaan jullie ermee doen he? Sommige mensen zijn echt achterlijk.


+: 46
-: 0
R: 229
Level 3

Best wel triest dit vooral voor de mensen die gewoon voetbal willen kijken en dat samen met vrienden of familie , dit soort incidenten doen die mensen van gedachte veranderen , wordt tijd dat ze zware stadionverboden uitdelen, het is al een paar x mis gegaan bij bjk bijvoorbeeld doodgestoken toeschouwer en fb die met vuurwapen onder vuur werd genomen , dit gaat gewoonte ver te zielig voor woorden vooral wanneer ze denken dat ook nog egte
Mannen zijn als ze mes op zak hebben


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Ja en die engelse supporter die was vermoord door galatasaray fans.

Ankaragucu is gewoon een club met junkies.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen