Pepe loopt een scheur op in zijn Biceps

bjklogo2018
Besiktas heeft via de officiële kanalen gemeld dat Pepe een tijd uit de roulatie zal zijn vanwege een blessure. De Portugese sterspeler heeft een scheur opgelopen tijdens de wedstrijd tussen Portugal en Polen in zijn Biceps Femoris. Pepe is inmiddels begonnen met de behandelingen. Zo'n blessure duurt meestal minimaal twee weken.

Pepe’nin Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Portekiz milli takımının Polonya ile oynadığı UEFA Uluslar Ligi maçı sırasında sağ uyluk arka adalesinde batma ve ağrı hisseden Pepe’nin Porto’da yapılan muayenesi sonucunda sağ uyluk arka adalesinde (Biceps) yırtık tespit edilmiştir.
 
İstanbul’a dönen Pepe’nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmıştır.
 
bjk.com.tr
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Bijzonder genoeg kort na dat hij heeft geklaagd over zijn achterstallige salaris.

Uitbetalen en verkopen in januari als het kan.


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5

Hou toch met deze onzin joh Alba

Let maar op hoe de verdediging gaat zijn zonder hem..

We gaan al niet van Ankaragucu winnen, maar thuis tegen Gs gaat heel pijnlijk worden met al deze blessures en chaos..


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+1

Pepe’nin Porto’da yapılan muayenesi

Hij is stiekem medisch gekeurd door FC Porto waar hij na de zomer, misschien al in de winter gaat spelen. Besiktas betaalt zijn salaris niet op tijd, dus zegt hij dat hij geblesseerd is ....+: 842
-: 10
R: 2302
Level 5

slimme zet als dat waar is. Club Besiktas is niet van zijn vader


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

Donder maar op dan! Vieze kopek. Millet maca gelmek icin son paralarini veriyorlar buzdolaplarinda yemek kalmiyor en jij doet alsof je geblesseerd bent omdat je een x niet uitbetaald krijgt terwijl je waarschijnlijk al miljoenen op je bank heb? Vallah ik heb liever Tosic in zijn plaats. Ondanks zijn fouten, wat een strijdlust toonde hij altijd man en hij klaagde ook nog eens nooit..

OYUNCULAR GIDER, TARAFTAR KALIR!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen