Besiktas ziet af van transfer Burak Yılmaz en richt zich op Güven Yalçın

burakjyilmaz
De afgelopen weken gingen er geruchten rond dat Burak Yılmaz in de winterstop naar Besiktas zou vertrekken.
De 33-jarige aanvaller heeft problemen met zijn club en wil heel graag vertrekken. Besiktas was eerst geïnteresseerd, maar Trabzonspor blijft volhouden dat ze een transfersom voor hem willen hebben. Gezien Besiktas dat weigert te betalen en de performance van Güven Yalçın met de dag beter wordt, heeft men besloten om de transfer van Burak Yılmaz in de ijskast te stoppen. Men wil zich nu volledig gaan richten op Güven Yalçın.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Yav boyle haberleri nerden buluyorsunuz aq, Besiktas gaat spits halen en dat wordt geen Burak Yilmaz.

Ah be Fikret Orman bu Carsi [****] adminini dinleseydi suan Piatek 1/2 milyona bizdeydi amk, adam haziran 2017de 100 kere dedi alin diye.
Nu schrijft hij telkens over Adam Buksa, ook jonge Poolse spits bakalim o nerelere gelecek.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen