'Stuttgart en Hamburg willen Tolgay Arslan'

abisk
Naast Stuttgart staat de ex club van Tolgay Arslan op het punt om een officieel bod uit te brengen op Besiktas. 

Volgens de Duitse media heeft Hamburg vijf miljoen euro over voor middenvelder van Besiktas. Het is al bekend dat de Turkse Duitser Besiktas wil verlaten. De Duitse club Hamburg wil de middenvelder graag in zijn team zien.
 
De 28-jarige Tolgay Arslan kwam voor 450.000 euro over van Hamburg en heeft nog een contract tot 2022 lopen bij Besiktas. Het bestuur van Besiktas eist zeven miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 17748
-: 0
R: 19982
Level 6

Als Stuttgart hem wilt, vind ik Gomez en 3 miljoen euro meer dan genoeg voor deze nietsnut.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Hala utanmadan Gomez diyorsun.


+: 17748
-: 0
R: 19982
Level 6

Niye utaniyim. Durumumuz ortada. Golcü lazim, gidip taninmadik bi golcu getiriz yok alisma suresi yok bu suresi derken sezon biter. Gomez geldiginde ertesi gun 11’de baslar. Gollerinide atar.+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Gomez wordt 34. Qua leeftijd niet anders dan Love. Heeft eerder BJK naar de titel geleidt maar dat is ook weer 3 jaar geleden.

Gezien de oude elftal die jullie hebben kan je beter 6-7 miljoen voor Tolgay opeisen en de Zuid Amerikaanse markt opgaan. Genoeg eindigende/1 jarige contracten. Voor een club dat ook opnieuw hoort te beginnen is dit wel slim.

Gomez brengt nostalgie op, maar met nostalgie kom je nergens. Er is niet eens garantie of hij succesvol wordt.

P.S. schamen in de zin van wel hele tijd zeuren om Quaresma en Love maar wel Gomez terug willen zien. Beetje visieloos naar mijn mening.


+: 17748
-: 0
R: 19982
Level 6
+1

Gomez is een echte goaltjesdief. Onze competitie is een grote grap voor hem. Een Zuid-Amerikaans e spits heeft tijd nodig, vooral in een competitie als die van ons. Dat kunnen we ons niet permitteren.

Love is een *, Quaresmayla bagimi biliyorsun. Gomez is een korte termijn oplossing, dat zie ik ook in, maar ik heb liever dat we het dit jaar nog even zo doen en in de zomer aan zo’ project beginnen.

Als je een Zuid-Amerikaans e 23-jarige spits gaat halen, wat ik totaal niet verwacht van onze *nietsnutten in het bestuur, weet je gewoon niet hoe het zal uitpakken.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Tijd voor wat? De titel? Besiktas is 9 punten achter Basaksehir. Misschien dat Besiktas nog 2e wordt en voorronde Champions League kan spelen. Maar that is it. Naar mijn mening dan. En dat is als Besiktas Galatasaray nog weet te passeren. Want gezien de huidige gang van zaken zie ik Besiktas onder de 30 punten eindigen voor de winterstop dus bye bye titel.

Ik heb Basaksehir zien spelen en ze spelen totaal niet goed ofso. Maar ze spelen effectief. En ze zullen de 3 punten blijven pakken. In tegenstelling tot Basaksehir heeft Besiktas moeite om de 3 punten te pakken.

Wat kunnen jullie niet permiteren eigenlijk? Meer puntenverlies? Verlies van Europa? Ik zie Besiktas alsnog binnen de top 4 eindigen. Met of zonder Gomez. Persoonlijk vraag ik me ook af of Gomez de problemen kan oplossen? Geen Olcay, Sosa, Tore meer die Gomez aan de goals kunnen helpen. Oguzhan die helemaal geen moreel meer heeft. Quaresma die zowat de club heeft opgeeist.

Trouwens, ik ben het wel met je eens. Je kan beter beginnen met opbouwen in de zomer. Geen Senol Gunes, andere/geen Fikret Orman. Wegsturen van alle nietsnutten/gel dwolven van de club. Halverwege het seizoen kan je plotseling eindigen rond plek 13 ofso en strijden tegen degradatie. Nee, te grote risico.


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5
+1

Sucuklu42 nerdesin kardeş yaaa. Bir ara sesin çıkmadı :-)


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik ben echt benieuwd wie Tolgay salaris van 2 miljoen gaat geven, leuk al die clubs die in de media komen maar hij verdiend nu 2 miljoen bij ons en dat zal hij nergens krijgen. De vraag is gaat hij weg voor een lagere salaris.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen