"Ik heb de belangrijkste spelers naar Besiktas gebracht"


almeida2
Ahmet Bulut, de bekendste Turkse zaakwaarnemer heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb de belangrijkste spelers naar Besiktas gehaald. Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Fabian Ernst, Adriano, Talisca, Mario Gomez, Gökhan Gönül, Tolgay Arslan, Pepe… Niemand kan zeggen dat Ahmet Bulut slechte spelers naar Besiktas heeft gebracht. Ik heb Demba Ba ook naar Besiktas gebracht. Ik heb niets te maken met de transfers van Larin en Roco. Ik heb dit jaar geen 1 speler naar Besiktas gehaald. Porto en een club uit Engeland wouden Negredo halen. Zijn club vroeg 8 miljoen euro. Wij hebben zijn transfersom verlaagd naar 2,5 miljoen euro. Dat Galatasaray beweert dat ze Negredo gratis kon halen is een leugen. Als ik lieg, zal het vast wel op FootballLeaks verschijnen. Ik heb ervoor gezorgd dat Fulham Fabri voor 6 miljoen euro heeft gekocht."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen