"We doen dit werk tenslotte voor geld"


euro
Ahmet Bulut, de bekendste Turkse zaakwaarnemer heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb dit jaar belangrijke spelers aan Besiktas aangeboden. Het waren allemaal belangrijke namen. Helaas zijn de transfers niet gelukt. De voorwaarden kwamen niet overeen. Ik ga geen namen noemen. Wij hebben samen met Mendes Talisca naar Besiktas gebracht. Talisca was 2 jaar lang de belangrijkste voetballer van Besiktas. Het is normaal dat wij geld hebben verdiend. We doen dit werk tenslotte voor geld. Wat ik weet is dat Besiktas geen schulden heeft bij Mendes. Misschien alleen voor de transfer van Pepe. Ik heb nog wel geld te goed van Besiktas en dat ga ik ook krijgen. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor zijn mij ook geld schuldig."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen