"We doen dit werk tenslotte voor geld"

euro
Ahmet Bulut, de bekendste Turkse zaakwaarnemer heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik heb dit jaar belangrijke spelers aan Besiktas aangeboden. Het waren allemaal belangrijke namen. Helaas zijn de transfers niet gelukt. De voorwaarden kwamen niet overeen. Ik ga geen namen noemen. Wij hebben samen met Mendes Talisca naar Besiktas gebracht. Talisca was 2 jaar lang de belangrijkste voetballer van Besiktas. Het is normaal dat wij geld hebben verdiend. We doen dit werk tenslotte voor geld. Wat ik weet is dat Besiktas geen schulden heeft bij Mendes. Misschien alleen voor de transfer van Pepe. Ik heb nog wel geld te goed van Besiktas en dat ga ik ook krijgen. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor zijn mij ook geld schuldig."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5
+1

Deze man moeten ze boycotten.


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Hij heeft zijn geld nog niet gepakt, maar hij gebruikt het waarschijnlijk als een wapen om het bestuur te dwingen om spelers aan te trekken waar hij mee samenwerkt. Want als ze dat niet doen, kan hij zomaar om zijn geld vragen en ik denk niet dat het een klein bedrag is wat we hem nog verschuldigd zijn. Het Turkse voetbal wordt gerund door de zaakwaarnemers, dit is ook bij het nationale elftal heel duidelijk.


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Dit soort mensen moeten straatverbod krijgen zodat ze niet eens on de buurt van Turkse clubs mogen komen.+: 842
-: 10
R: 2302
Level 5
+1

als de clubs dit soort mensen op tijd betalen, hoeven deze mensen ook niet te chanteren

oorzaak gevolg


+: 1789
-: 0
R: 6022
Level 5
+1

Deze gast doet gewoon zijn werk.. Hij komt alleen met A categorie spelers dus is het logisch dat hij er aan verdient.. Het is aan de clubs om te bepalen wat ze er voor willen geven..

In veel gevallen worden de transfers in Tr zo gerund dat zowel de zaakwaarnemer als de voorzitter er aan verdienen.. Dit is geen aanname, dit zijn feiten aangezien ik bevriend ben met een zaakwaarnemer die een aantal spelers in Tr begeleid.

Tr clubs hebben niet alleen een dramatische jeugdopleiding, maar ook de scouting slaat nergens op.. Daarom zijn ze zo afhankelijk van deze managers

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen