Guti gaat waarschijnlijk Senol Gunes vervangen in de winterstop


agutse
Besiktas lijkt het dicht bij huis te houden in de zoektocht naar een opvolger van Senol Gunes.
Jose Maria Gutierrez, beter bekend als Guti, wordt mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van de “Kartallar” wegens slechte resultaten die Senol Gunes onlangs behaalde.
 
Real Madrid-icoon Guti ging afgelopen zomer zijn baan als jeugdtrainer bij de Spaanse topclub Real verruilen voor een rol als assistent-trainer bij het Turkse Besiktas. Op dit moment is Senol Günes hoofdtrainer bij Besiktas.
 
Guti sloot zijn loopbaan als voetballer in seizoen 2010/2011 af bij Besiktas en keerde in de zomer dus terug bij de Turkse topclub. Bij Real Madrid werd hij even genoemd als hoofdtrainer na het vertrek van Zinedine Zidane, maar uiteindelijk werd Julen Lopetegui aangesteld.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen