Voorzitter Besiktas: "Wij gaan in de winter nieuwe spelers halen"


fikretormanbril1
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben het niveau nog niet bereikt wat van ons verwacht wordt, maar wij worden elke dag beter. Besiktas heeft, ondanks dat we hebben verloren van Basaksehir, toch goed gespeeld. Toch is de competitie een lange marathon. Toen wij kampioen werden, hebben wij ook tegen Basaksehir uit verloren. Als Besiktas speelt zoals tegen Basaksehir, worden wij kampioen. Ondanks dat het begin van het seizoen is, hebben wij 3 keer verloren. Er zal nog van alles gebeuren in de Turkse competitie. De Besiktas supporters moeten zich niet druk maken. Wij worden dit seizoen kampioen. Wij hebben een aantal tekortkomingen en na een gesprek met onze trainer zullen we deze aanvullen. Wij hebben tot nu toe altijd in de winterstop spelers gehaald. Dat gaan wij nu ook doen. Veel bedrijven in Turkije hebben financiële problemen. Toch zijn wij de Turkse club die het beste ervoor staat. Wij hebben veel verlies geleden van de wisselende valutakoers. Euro is nu 6,2 TL, wij hebben onlangs betalingen verricht van 7,4 TL. Voor 10 miljoen euro is dit 12 miljoen TL, voor 20 miljoen euro is dat 24 miljoen TL verlies. Wij hebben Vagner Love overgenomen van Alanyaspor. Wij hebben een aantal betalingen verricht. Om dit als nieuws te serveren vind ik niet echt gepast. Wij gaan aan iedereen onze schulden betalen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Besiktas heeft nog veel te goed van andere Turkse clubs. Wij hebben hier nooit problemen over gemaakt."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen