“Wordt Besiktas gezien als een stiefkind?”

sanli
Sanli Sarialioglu, de sportcommentator van A Spor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Voorzitter Fikret Orman heeft zich goed gecontroleerd en opgepast wat hij allemaal heeft gezegd. Ik sta helemaal achter zijn uitspraken. Ik denk zelfs dat hij meer had moeten zeggen. Ik begin te denken dat de scheidsrechter een speciaal beleid aan het uitvoeren zijn tegen Besiktas. Genoeg is genoeg. Wordt Besiktas gezien als een stiefkind? Tegen Antalyaspor werd er tegen Larin 2 penalty’s niet gegeven. Tijdens Bursaspor is een handsbal niet gefloten, weer een gemiste penalty. Tegen Yeni Malatyaspor kreeg Medel onterecht een rode kaart daarom miste hij de wedstrijd tegen Fenerbahçe. De eerste positie van Ljajic was een penalty. De tegenstander had rood moeten krijgen. Quaresma had na zijn tweede actie rood moeten krijgen. Omdat hij de positie van Ljajic niet heeft gefloten, heeft Quaresma geen rode kaart ontvangen. De tweede penalty van Besiktas is een schandaal. Scheidsrechter Cakir ziet de penalty die Muslera heeft veroorzaakt niet. Muslera krijgt geen rode kaart na zijn actie. VAR wordt willekeurig gebruikt wanneer het hen uitkomt. VAR is niet het probleem, maar de gebruikers van VAR. De personen die VAR gebruiken, snappen niets van het systeem, er moet een buitenlander komen. Iemand die onafhankelijk is. Dit is gewoon te gek voor woorden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Antwoord op je vraag: Ja, Besiktas is vulmateriaal, verder niets....


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

Beşiktaş moet hun bek houden. Sanki Cuneyt ve Mete bize trio da hoplatmiyor.


+: 10
-: 0
R: 106
Level 3

Contradictio
Je hebt mooi verwoord
Het moet ophouden met het constant te kort doen van de scheidsen+: 1771
-: 0
R: 5948
Level 5

Het is heel simpel

Maak een opsomming van alle dubieuze beslissingen van de laatste 20 jaar..
Het zal even tijd kosten..
Maar dan zal je zien wat een verschil er is tussen GS, Fener en Besiktas qua verkeerde beslissingen.

Of het nu om rode kaarten, penaltys, buitenspel, of andere zaken gaat.. Besiktas is gewoon veel en veel vaker genaaid.

Om het makkelijker te maken.. Kijk alleen naar het aantal penalty´s die tijdens derbys is gegeven de laatste 20 jaar en je schrikt je rot.. En dan begin ik niet eens over de kaartenbalans en spelers die voor een derby onterecht worden geschorst.. Laat staan hoe ze het speelschema manipuleren.. Hoe kan het dat Gs de laatste paar jaar steeds de laatste derby tegen Besiktas thuis speelt? Omdat Besiktas de grootste concurrent is natuurlijk.. Speelschema laatste Jaren qua derbys steeds hetzelfde.. Oplichters

Dit seizoen is een goede weergave van al die Jaren.. Kijk maar hoe vaak Besiktas nu al benadeeld is tov van de andere clubs..

Wij zijn de ploeg waar de meeste overtredingen op wordt gemaakt maar wij hebben de meeste kaarten van iedereen. Kan geen toeval zijn..

Yeter artik


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1

Didn't read l0000000l

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen