“Wordt Besiktas gezien als een stiefkind?”

sanli
Sanli Sarialioglu, de sportcommentator van A Spor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Voorzitter Fikret Orman heeft zich goed gecontroleerd en opgepast wat hij allemaal heeft gezegd. Ik sta helemaal achter zijn uitspraken. Ik denk zelfs dat hij meer had moeten zeggen. Ik begin te denken dat de scheidsrechter een speciaal beleid aan het uitvoeren zijn tegen Besiktas. Genoeg is genoeg. Wordt Besiktas gezien als een stiefkind? Tegen Antalyaspor werd er tegen Larin 2 penalty’s niet gegeven. Tijdens Bursaspor is een handsbal niet gefloten, weer een gemiste penalty. Tegen Yeni Malatyaspor kreeg Medel onterecht een rode kaart daarom miste hij de wedstrijd tegen Fenerbahçe. De eerste positie van Ljajic was een penalty. De tegenstander had rood moeten krijgen. Quaresma had na zijn tweede actie rood moeten krijgen. Omdat hij de positie van Ljajic niet heeft gefloten, heeft Quaresma geen rode kaart ontvangen. De tweede penalty van Besiktas is een schandaal. Scheidsrechter Cakir ziet de penalty die Muslera heeft veroorzaakt niet. Muslera krijgt geen rode kaart na zijn actie. VAR wordt willekeurig gebruikt wanneer het hen uitkomt. VAR is niet het probleem, maar de gebruikers van VAR. De personen die VAR gebruiken, snappen niets van het systeem, er moet een buitenlander komen. Iemand die onafhankelijk is. Dit is gewoon te gek voor woorden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

Besiktas 2018-2019: media.giphy.com/.../giphy.gif


+: 17063
-: 0
R: 18293
Level 6

gfycat.com/.../

Bi sarsilma hissetin mi?


+: 11
-: 0
R: 48
Level 1
+3

Lekker he Vattier. Alles gaat zoals Gala het wilt. Natuurlijk niet in Europa maar in Turkije gaat alles zoals jullie het willen en dat al sinds de jaren 80..

Natuurlijk zou ik als gs supporter ook niet gaan klagen. Makkelijk, omdat jullie alleen dit gevoel hebben dat alles goed gaat en niemand tegen je is. Aziz yildirim heeft wel wat geprobeerd maarja toen was Feto er met alle mach in de politiek destijds waar veel gsli leden waren.

Jullie kennen het gevoel niet als het wat slechter en daar heb ik begrip voor. Ik wacht gewoon af en hoop dat het ooit gaat veranderen maar tot die tijd ga ik me niet stressen. Corrupte competitie als turkije is het niet waard om voor te stressen

En buyuk CimBom! Tek tertemiz clubtur Cimbom. Jij kan er niets aan doen! Jij bent fanatiek geworden en wist niet wat er gaande was. Galatasaray bleef maar winnen en jij accepteerde alles en omdat je fanatiek bent ga je niets anders geloven. Al gaf Umit karan ( Fanatiek gsli ) toe dat de serefli ikincilikler kloppen.

Ciao mijn fanatieke vriend. Reageer gerust, maar ik blijf hierbij dat dit de feiten zijn.+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

Oh mijn God ik ben mijn hele leven blind geweest!!! :tok:

Leuke poging tot een psycho-analyse, je bent echt in mijn simpele fanatieke hersenen doorgedrongen. Mag ik nu mijn tijd terug?

En ik weet niet of je het herinnert maar wij speelde met Umut Bulut als een vleugelspeler een paar jaar terug. Ik heb die tijden ook meegemaakt.


+: 11
-: 0
R: 48
Level 1

Oh damnit, het is me niet gelukt. Weer een kampioenschap gratis..

No refund im sorry


+: 4504
-: 0
R: 8042
Level 5
+2

Amina kodugum tff ve hakemler. Fikooooo yeter artikkkkkkkkk


+: 1770
-: 0
R: 2234
Level 5

Antwoord op je vraag: Ja, Besiktas is vulmateriaal, verder niets....


+: 2815
-: 100
R: 5536
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 0
-: 0
R: 12
Nieuw

Contradictio
Je hebt mooi verwoord
Het moet ophouden met het constant te kort doen van de scheidsen


+: 0
-: 0
R: 12
Nieuw

Jazeker bjk wordt al sinds 1990 meest tussen 3 benadeeld gs wordt overduidelijk minst tussen 3 benadeeld
Aaaahh feto heeft nog steeds zijn sporen achtergelaten bij voetbal
Nadat deze feto sporen minimaal worden dan zal gs minder cups halen
Mark my words+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Het is heel simpel

Maak een opsomming van alle dubieuze beslissingen van de laatste 20 jaar..
Het zal even tijd kosten..
Maar dan zal je zien wat een verschil er is tussen GS, Fener en Besiktas qua verkeerde beslissingen.

Of het nu om rode kaarten, penaltys, buitenspel, of andere zaken gaat.. Besiktas is gewoon veel en veel vaker genaaid.

Om het makkelijker te maken.. Kijk alleen naar het aantal penalty´s die tijdens derbys is gegeven de laatste 20 jaar en je schrikt je rot.. En dan begin ik niet eens over de kaartenbalans en spelers die voor een derby onterecht worden geschorst.. Laat staan hoe ze het speelschema manipuleren.. Hoe kan het dat Gs de laatste paar jaar steeds de laatste derby tegen Besiktas thuis speelt? Omdat Besiktas de grootste concurrent is natuurlijk.. Speelschema laatste Jaren qua derbys steeds hetzelfde.. Oplichters

Dit seizoen is een goede weergave van al die Jaren.. Kijk maar hoe vaak Besiktas nu al benadeeld is tov van de andere clubs..

Wij zijn de ploeg waar de meeste overtredingen op wordt gemaakt maar wij hebben de meeste kaarten van iedereen. Kan geen toeval zijn..

Yeter artik


+: 16
-: 0
R: 45
Level 1

Didn't read l0000000l

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen