“Wordt Besiktas gezien als een stiefkind?”


sanli
Sanli Sarialioglu, de sportcommentator van A Spor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Voorzitter Fikret Orman heeft zich goed gecontroleerd en opgepast wat hij allemaal heeft gezegd. Ik sta helemaal achter zijn uitspraken. Ik denk zelfs dat hij meer had moeten zeggen. Ik begin te denken dat de scheidsrechter een speciaal beleid aan het uitvoeren zijn tegen Besiktas. Genoeg is genoeg. Wordt Besiktas gezien als een stiefkind? Tegen Antalyaspor werd er tegen Larin 2 penalty’s niet gegeven. Tijdens Bursaspor is een handsbal niet gefloten, weer een gemiste penalty. Tegen Yeni Malatyaspor kreeg Medel onterecht een rode kaart daarom miste hij de wedstrijd tegen Fenerbahçe. De eerste positie van Ljajic was een penalty. De tegenstander had rood moeten krijgen. Quaresma had na zijn tweede actie rood moeten krijgen. Omdat hij de positie van Ljajic niet heeft gefloten, heeft Quaresma geen rode kaart ontvangen. De tweede penalty van Besiktas is een schandaal. Scheidsrechter Cakir ziet de penalty die Muslera heeft veroorzaakt niet. Muslera krijgt geen rode kaart na zijn actie. VAR wordt willekeurig gebruikt wanneer het hen uitkomt. VAR is niet het probleem, maar de gebruikers van VAR. De personen die VAR gebruiken, snappen niets van het systeem, er moet een buitenlander komen. Iemand die onafhankelijk is. Dit is gewoon te gek voor woorden.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen