“VAR wordt alleen niet bij de wedstrijden van Besiktas toegepast”

fikretormankizgin
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het is tijd om over een aantal waarheden te praten. Wij hebben jarenlang geprobeerd om ons als een voorbeeld figuur te gedragen. Ik heb de afgelopen 6,5 jaar geprobeerd om niet over dit soort onderwerpen te praten. Ik wou dit altijd intern oplossen. Ik zocht het probleem altijd eerst bij ons zelf. De supporters willen dat ik mijn hand op de tafel sla. Dat is populair gedrag en dan ga ik nog steeds niet doen. De afgelopen twee weken worden spelers van Besiktas in elkaar getrapt in Bursa en Konya. Het VAR-systeem is naar Turkije gebracht om kritiek op de scheidsrechter te verminderen. Het VAR-systeem is hier heel goed geschikt voor, tenzij je dit goed gebruikt. Tijdens een wedstrijd viel het VAR-systeem uit en iedereen zag dan men het nodig had. Systemen maken geen fout, dat doen mensen. De mensen die verantwoordelijk zijn voor het VAR-systeem functioneren niet goed. VAR wordt alleen niet bij de wedstrijden van Besiktas toegepast. Dit kan toch niet. Een speler pakt de bal met zijn hand, iedereen ziet dat, maar de scheidsrechter niet. Weg penalty. Ze zijn begonnen om het VAR-systeem tegen ons te gebruiken. Het VAR heeft op dit moment geen systeem. Het wordt willekeurig gebruikt. Wanneer het hen uitkomt. TFF is hier verantwoordelijk voor. Mensen moeten opgeleid worden om dit systeem goed te gebruiken. Wij zeggen elke keer dat er geen opzet is in het spel, maar ik begin mijn mening hierover te veranderen. Ik zie gewoon dat men slechte bedoelingen heeft. Iedereen moet zijn werk gewoon goed doen. Niemand wil voordeel van het systeem. Het moet gewoon eerlijk gebruikt worden. Cüneyt Çakır presteerde heel goed op het WK, waarom niet in Turkije? Door een partij te kiezen, kom je nergens. Ik ga vragen zodat er iemand van buiten Turkije komt om een rapport te maken over het VAR-systeem en het gebruik hiervan.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (23) 


+: 1770
-: 0
R: 2234
Level 5

Ga jij maar eerst kijken hoe je Besiktas aan het verkloten bent.


+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+4

Oké hij heeft groot gelijk. Mijn excuses Besiktaslilar. Na deze beelden te hebben gezien kan ik er zelfs niet om twijfelen.

twitter.com/.../...


+: 17063
-: 0
R: 18293
Level 6
+5

Muslera gaf een flying-kick en een duw in de rug van hun tegenstanders, laatstaan een kaart er werd niet eens gefloten. Waar de fuck heb je het over?

instagram.com/.../...

Bunu’da unutma bu arada.

Donk kwam met twee benen in, een paar weken terug. Toen Pepe dat deed tegen FB, was het direct rood maar Donk kreeg geel.

Galatasaraydir, die het meeste hulp krijgt.. Jarenlang Feto, nu TFF. Aminakodugumun Fransiz takimi.

Zehirsiniz olm siz, vorig jaar voor de derby tegen BJK. Positie van tegenstander wordt pas afgefloten wanneer Muslera hem vloert en het eigenlijk een penalty moet zijn, reden: buitenspel. Maar dat was er ook niet.

Simdi kes sesini, ve bizim sizi sikmenizi bekle.+: 16
-: 0
R: 45
Level 1
+2

Bak Bak bak nasil konusuyor orospu cocugu.

Bestas iki sene sampiyon olurken, Q7'nin 10 tane kirmizi kartlari es gecerken nerdeydin sen eyy orospu cocugu Albatros?


+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

Agla aq, beide momenten van Muslera zijn makkelijk te verdedigen, maar jij wil het niet begrijpen. Als je gewoon de voetbalregels gaat lezen heb je namelijk geen rede meer om te klagen. Verdedig die foto's van Babel en Lens maar.

Blijf maar groot praten, we gaan zien waar het jullie brengt.


+: 353
-: 0
R: 218
Level 3
+1

Hahaha Agla Albayarrrragi.
Bence tum GSliler annani sikmis.


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Albatros bu Fransizlarla polemige girme ze zijn gewend aan historie vol hulp en lobby

Enige wat ze kunnen is dan een paar voorbeelden noemen van Jaren terug. Deze mongolen snappen niet dat ook toen we kampioen werden we zo vaak zijn genaaid, ook bij wedstrijden die we hebben gewonnen.

Ik ga niet eens beginnen over hoe er bij derbys met 2 maten wordt gemeten, dat Besiktas in tegenstelling tot Gs of Fener tijdens derbys al 20 jaar (verder terug heb ik het niet gevolgd) amper een penalty krijgt en dat terwijl wij meestal de aanvallend spelende ploeg zijn wij de meeste en makkelijk rode kaarten krijgen. Vorig jaar tijdens de slachtpartij van 3-0 tegen Gs geeft Aydinus bij 0-0 een 100% pingel niet aan Oguzhan, maar in de TT arena geeft hij wel makkelijk een pingel en rood tegen Tosic na een duikeling van Gomis. Dat is maar 1 van tientallen voorbeelden.

Ik ga nog niet eens beginnen hoe ze voor elke derby belazerd worden door spelers die onterecht rood krijgen en geschorst worden voor de derby.. Als jullie willen kan ik al die incidenten van de laatste 5 jaar uit mijn hoofd opnoemen. Gs is niet de meest succesvolle club, Gs is de club met de grootste lobby.

Nee ik heb het alleen over dit seizoen waar we in week 8 zitten en we al meerdere belachelijke incidenten hebben meegemaakt.

Het voorbeeld van Muslera geeft precies aan hoe er met 2 maten wordt gemeten, al jarenlang. Onze grote vriend Cakir die fluit niet omdat hij weet, dan is het rood. Na 2 minuten spelen, met 10 man, dat kon hij Gs natuurlijk niet aan doen..

Maar bij ons geeft die gare Umit Ozturk wel makkelijk rood (terecht), en geeft daarna zelfs na het bekijken van VAR een belachelijke 2e pingel aan Konya. Dit is het verschil van nu koploper zijn. Deze mongool geeft nog eens 6 gele kaarten erbij..

Voor de derby tegen Fener krijgt Mederl 2 belachelijke gele kaarten, vooral de 2e hoe haal je het in je hoofd.

Chedjou maakt hands in de 16 tegen Negredo maar Cakir weigert naar de VAR te gaan.. Waarom?

Doukara van Antalya staat een meter buitenspel als de bal gespeeld wordt maar zelfs met VAR keuren ze hem goed..

Elk jaar weer deze belachelijke oplichterij, bunlar anlamaz..


+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

@BJK1903Kartal

Jij bent echt een debiel. Je start 2 van je alinea's met "ik ga niet eens beginnen over..." en dan begin je direct met exact dat waar je niet over zou beginnen.

En mijn 2 voorbeelden in die link zijn gewoon van dit jaar, aangezien deze discussie over VAR gaat dat dit jaar begon. Jij geeft juist voorbeelden uit andere jaren. Achterlijk en hypocriet, wow.


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Vattier de Fransizeux

Dat doe ik juist expres, omdat mongolen als jij die vergeten.

Jij geeft 2 fotos die nergens op slaan, en waar beide geel voor is gegeven. Beide waren in de blessuretijd, en beide hadden geen enkel invloed meer op de wedstrijd en geven ze 9 van de 10x geel voor in Tr vooral bij die van Lens. Op de foto uitvergroten kan iedereen, die van Lens vond ik ook rood want hij ging gefrustreerd tacklen. Die van Babel was gewoon naar de bal en hij was net later en raakte m amper.

Als ik dit sort voorbeelden ook nog moet gaan geven dan ben ik morgen nog niet klaar.. Ik geef alleen voorbeelden die direct van invloed waren..

Wij zijn de ploeg waar de meeste overtredingen op gemaakt worden maar ook de ploeg die de meeste kaarten krijgt, hoe kan dat?

Maar wat doe ik nog moeite om aan zo´n serefsiz Fransiz Fetotohumu als jij hier iets uit te leggen..


+: 2815
-: 100
R: 5536
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 2815
-: 100
R: 5536
Level 5
+2

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5
+3

Eindelijk dat Fikret Orman weer als een man heeft gesproken, dat TFF Gs zo hard helpt is duidelijk te zien. Zoals Fatih Terim zei TFFyle birlikte fikstur yaptik terwijl ze afgelopen 2 jaar Besiktas niet hebben geluisterd bij het maken van speelschema, vorige week waren 17 clubs met ons akkoord gegaan om Kayserispor uit te spelen maar TFF heeft niet eens hierop gereageerd.

Gelelim hakemlere, iedereen gooit uitspraken van Fikret Orman die hij vroeger had gedaan op socialmedya. Dit wil ik wel zeggen ik haat echt mensen die dit soort uitspraken niet luisteren maar hierop dit wedstrijd 'vertaald' lezen en hun mening schrijven, ga aub via youtube luisteren amk.

Fikret Orman zei vroeger altijd hakemler insandir hata yapabilir, dit zei hij terwijl de fouten tegen ons waren maar vandaag heeft die ook duidelijk gezegd dat hij dit zei om geen ruzies te maken en scheidsrechters te vertrouwen. Vandaag zei hij dit heb ik gezegd maar dit ziet er dus helaas niet zo uit en ik vertrouw ze niet meer, dit is toch een top uitspraak ik snap niet waarom idioten van Fener en Gs nog hierover praten. Hij zat dus duidelijk vol achter de scheidsrechter met al die fouten en dat hij nu niet meer zal steunen omdat die uiteidenlijk ziet dat het geen fouten zijn maar expres word gedaan.

Zoals Fikret Orman zegt, ookal is het tegen ons of tegen andere ne goruyorsan onu vereceksin. Ik heb hier altijd gezegd paar weken terug overtreding van Lens was rood, Quaresma tegen Konya moest 2e geel krijgen, Babel rood tegen Konya maar penalty van Medel slaat nergens op, rode kaart van Medel slaat nergens op. Muslera krijgt elke keer geen rood terwijl hij tot nu toe al 2 keer rood moest krijgen, vooral die duw van hem paar dagen terug was 100% penalty.

Var wordt gewoon niet goed gebruikt, scheidsrechters hebben te hoge ego en doen veel dingen expres maar ik vind dit eerlijk gezegd wel normaal want niemand die ze straf geeft en waarschuwt.

Oh ja kijk maar vorige jaar en dit jaar wanneer Besiktas wint geven ze die scheidsrechter volgende week geen wedstrijd maar als ze punten verliezen fluit de week daarop gewoon weer een wedstrijd, dat is toch wel duidelijk genoeg dat ze ons willen naaien ?


+: 0
-: 0
R: 12
Nieuw

Aynen forman
AZ bile soyledin turkiyede gurultu yapmassan sampiyon yapmazlar simdi tahminimdende derin konusmussun
Belkide bu konusman bizi sampiyon eder


+: 4504
-: 0
R: 8042
Level 5

Ach ik roep al jaren dat de scheids en tff voor GS zijn. Çakır al helemaal. Volgens mij komt Çakır klaar op de clubkleuren van GS. Ik kan me niet herinneren dat Çakır tegen GS heeft gefloten.


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5
+1

Fiko heeft onder druk van de camia gesproken. Ik vond hem nog mild, deze oplichterij moet gestopt worden.


Kijk alleen al naar het speelschema van de TFF die jarenlang in hetzelfde is in het voordeel van GS. Al jarenlang de laatste derby thuis tegen ons. Paar keer hebben we ze ook in de TT arena gepakt daar niet van, maar het is een groot voordeel. Steeds dezelfde speelschema, waar gebeurt dit nou? Alleen in Tr.


Daarnaast die TFF die zo corrupt is als wat, bij Caner midden in de nacht bij elkaar komt en een nieuwe regel verzint om hem 6 wedstrijden te schorsen terwijl hij bij zich bij Fener veel erger gedroeg en nooit werd geschorst. Daarna werd die nieuwe regel overigens nooit meer toegepast.. Emre, Babacan etc mogen gewoon journalisten in elkaar slaan en krijgen 1 mac. Die Yusuf Namoglu werkt zowiezo voor Gs, dat weet iedereen..


Dit seizoen is niet anders dan voorgaande seizoen, ook toen we kampioen werden.

Die dramatische scheidsrechters hebben de wedstrijd tegen Antalya beinvloed door 1 meter buitenspelgoal van Doukara zelfs met VAR goed te keuren. Het stond toen 0-0


Ze beinvloeden de wedstrijd tegen Bursa waar Cakir bij 0-1 voor niet eens naar de VAR gaat terwijl Chedjou overduidelijk de bal wegslaat voor Negredo.


Dan beinvloeden ze de wedstrijd tegen Kayseri waar Medel 2 onterechte gele kaarten krijgt. Gelukkig winnen we de wedstrijd maar Weer een cruciale speler die onterecht geschorst wordt voor een derby, de wedstrijd tegen Fener wordt dus ook beinvloedt.


En dan tegen Konya waar we bij 0-1 achter na een pingel en rood al met 10 man zijn en waar een normale scheids pas een 2e pingel zou geven als iemand gesloopt wordt.. Maar niet deze Umit Ozturk, die staat al paraat om te belazeren en geeft een 2e pingel terwijl Demirok de overtreding eerst maakt en zich dan als een slet laat vallen. Het is dat onze ploeg zich met karakter terugvecht en we nog een punt pakken maar ook deze game weer zwaar genaaid..


Iyi niyet? Serefsizler


+: 16
-: 0
R: 45
Level 1
+2

Niemand gaat dit lezen LOL.


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Jij hebt het zowiezo gelezen


+: 14
-: 0
R: 83
Level 2
+1

Ben helemaal mee eens doğruya doğru, corrupte tff en die serefsiz hakemler maçları yonetmiyor Beşiktaş maçlarının içine ediyorlar. Orosp. Çocu.gu hakem Konyaspor penaltı kaçırınca ne yaptığı ispatı.


+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

Kijk naar de reacties hier man. Niet één tinerci gezien met karakter.

Soms zijn dit soort uitspraken nodig zodat anderen niet over je heen stappen, maar kijk alsjeblieft naar dit baby gehuil. Yazık be, zo krijg je niet één druppeltje medelijden buiten jullie eigen kring.

Jullie weten dondersgoed de toestand bij jullie met Q7 en Senol. Jullie durven het wel tijdens wedstrijden te zeggen. Maar later ligt het altijd aan scheidsrechters en buitenaardse activiteiten. Grappig.


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Wie wil medelijden domme Fetoboy. Ga paturain op je brood smeren en drink je goedkope champagne, jij bent hier heel de tijd al bezig op de site gelukkig zijn er nog normale Gs fans die iets van objectiviteit hebben.

Enige wat jij kan zeggen is Q7, maak jezelf niet zo belachelijk man+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5

En het enige wat Q7 kan is een voorzet geven en het enige wat Senol kan is Q7 opstellen en het enige wat jij kan is mij falend proberen te beledigen gebasseerd om niks meer dan wat je online leest voor elke GS fan. Wie maakt wie belachelijk.


+: 3044
-: 0
R: 2426
Level 5

Is het een toeval dat elke keer wanneer Yusuf Namoglu MHK baskani wordt, Fatih Terim als hoofdtrainer aan het roer komt bij gavatasaray? Bunada deginsenize? Fransiz köpekler..

Ik zie een Franse rat, Vattier nog wat, doodleuk een link plaatsen met Babel afgebeeld, in dezelfde wedstrijd kwam Volkan Findikli genadeloos in op Ljajic, waar is die te zien? Subjectief Frans hond..

Supporters van 17 clubs doen mee met #defolgitnamogl u behalve die van gavatasaray, rara waarom? Drie keer raden kom op..


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Yazmaz o

Iedere club wordt wel een bevoordeeld of benadeeld. Deze mongool snapt niet dat er ophef wordt gemaakt omdat Besiktas al jarenlang opvallend veel wordt benadeeld tov van de andere topclubs, OPVALLEND veel.


En idd, die Namoglu is ook een dubieus geval.. Niks toeval

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen