“VAR wordt alleen niet bij de wedstrijden van Besiktas toegepast”

fikretormankizgin
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het is tijd om over een aantal waarheden te praten. Wij hebben jarenlang geprobeerd om ons als een voorbeeld figuur te gedragen. Ik heb de afgelopen 6,5 jaar geprobeerd om niet over dit soort onderwerpen te praten. Ik wou dit altijd intern oplossen. Ik zocht het probleem altijd eerst bij ons zelf. De supporters willen dat ik mijn hand op de tafel sla. Dat is populair gedrag en dan ga ik nog steeds niet doen. De afgelopen twee weken worden spelers van Besiktas in elkaar getrapt in Bursa en Konya. Het VAR-systeem is naar Turkije gebracht om kritiek op de scheidsrechter te verminderen. Het VAR-systeem is hier heel goed geschikt voor, tenzij je dit goed gebruikt. Tijdens een wedstrijd viel het VAR-systeem uit en iedereen zag dan men het nodig had. Systemen maken geen fout, dat doen mensen. De mensen die verantwoordelijk zijn voor het VAR-systeem functioneren niet goed. VAR wordt alleen niet bij de wedstrijden van Besiktas toegepast. Dit kan toch niet. Een speler pakt de bal met zijn hand, iedereen ziet dat, maar de scheidsrechter niet. Weg penalty. Ze zijn begonnen om het VAR-systeem tegen ons te gebruiken. Het VAR heeft op dit moment geen systeem. Het wordt willekeurig gebruikt. Wanneer het hen uitkomt. TFF is hier verantwoordelijk voor. Mensen moeten opgeleid worden om dit systeem goed te gebruiken. Wij zeggen elke keer dat er geen opzet is in het spel, maar ik begin mijn mening hierover te veranderen. Ik zie gewoon dat men slechte bedoelingen heeft. Iedereen moet zijn werk gewoon goed doen. Niemand wil voordeel van het systeem. Het moet gewoon eerlijk gebruikt worden. Cüneyt Çakır presteerde heel goed op het WK, waarom niet in Turkije? Door een partij te kiezen, kom je nergens. Ik ga vragen zodat er iemand van buiten Turkije komt om een rapport te maken over het VAR-systeem en het gebruik hiervan.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Ga jij maar eerst kijken hoe je Besiktas aan het verkloten bent.


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5

@Drogba, @Vattier de Rideaux

Oke allebei jongens... Dat is geen antwoord. Heeft Fikret Orman gelijk of niet? Reageer daarop en niet hunnie hebben dat gedaan uhuhuhuhuhu :cry:


+: 3461
-: 0
R: 7203
Level 5
+2

Fiko heeft wel gelijk. Ik heb in 2016-17 ook aangewezen hoe GS werd afgeslacht door de scheidsrechters toen de puntenverschil met Besiktas nog maar 5 punten bedraagde. Dat had voor de Derby in TT Arena 3 of minder kunnen wezen. Een club dat een sterke Besiktas in Eigen huis al 0-2 in de eerste helft verslaat zou in eigen huis echt niet zo lastig hebben gehad. Maarja.

Dit jaar heeft Besiktas last van de scheidsrechters . Medel die geen kaart verdiende maar het wel pakt. Net als vorige jaar met Talisca. Het ziet er naar uit dat de scheidsrechters vooral goed presterende clubs helpt. In 2016 was dat Besiktas, in 2018 is dat Galatasaray. Aangezien ik mij Feners laatste kampioenschap niet meer herinner kan ik geen voorbeeld geven maar de top 3 wordt altijd geholpen. Wie er maar ook sterker is. Ik snap de reden van de TFF niet maar het is zo.

Dat Fiko het aankaart is zeer goed maar ook wel hypocriet. Ik citeer: twitter.com/.../...

De VAR scheidsrechter is ook een scheidsrechter. Dus in principe zou het daarmee ook overkomen. Dit was gezegd in het seizoen 2016-17 waarin Besiktas het goed deed. Maar toen was het goed. Ze mochten fouten maken. En geen supporter die zijn bek erover open trekte. Nu Besiktas eraan lijdt maken supporter en voorzitter er een probleem van. Tja... Jammer joh... Moest je toen maar niet zeggen dat scheidsrechters fouten kunnen maken.

Niet vergeten boyz... 7 November 2016...+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5
+3

Eindelijk dat Fikret Orman weer als een man heeft gesproken, dat TFF Gs zo hard helpt is duidelijk te zien. Zoals Fatih Terim zei TFFyle birlikte fikstur yaptik terwijl ze afgelopen 2 jaar Besiktas niet hebben geluisterd bij het maken van speelschema, vorige week waren 17 clubs met ons akkoord gegaan om Kayserispor uit te spelen maar TFF heeft niet eens hierop gereageerd.

Gelelim hakemlere, iedereen gooit uitspraken van Fikret Orman die hij vroeger had gedaan op socialmedya. Dit wil ik wel zeggen ik haat echt mensen die dit soort uitspraken niet luisteren maar hierop dit wedstrijd 'vertaald' lezen en hun mening schrijven, ga aub via youtube luisteren amk.

Fikret Orman zei vroeger altijd hakemler insandir hata yapabilir, dit zei hij terwijl de fouten tegen ons waren maar vandaag heeft die ook duidelijk gezegd dat hij dit zei om geen ruzies te maken en scheidsrechters te vertrouwen. Vandaag zei hij dit heb ik gezegd maar dit ziet er dus helaas niet zo uit en ik vertrouw ze niet meer, dit is toch een top uitspraak ik snap niet waarom idioten van Fener en Gs nog hierover praten. Hij zat dus duidelijk vol achter de scheidsrechter met al die fouten en dat hij nu niet meer zal steunen omdat die uiteidenlijk ziet dat het geen fouten zijn maar expres word gedaan.

Zoals Fikret Orman zegt, ookal is het tegen ons of tegen andere ne goruyorsan onu vereceksin. Ik heb hier altijd gezegd paar weken terug overtreding van Lens was rood, Quaresma tegen Konya moest 2e geel krijgen, Babel rood tegen Konya maar penalty van Medel slaat nergens op, rode kaart van Medel slaat nergens op. Muslera krijgt elke keer geen rood terwijl hij tot nu toe al 2 keer rood moest krijgen, vooral die duw van hem paar dagen terug was 100% penalty.

Var wordt gewoon niet goed gebruikt, scheidsrechters hebben te hoge ego en doen veel dingen expres maar ik vind dit eerlijk gezegd wel normaal want niemand die ze straf geeft en waarschuwt.

Oh ja kijk maar vorige jaar en dit jaar wanneer Besiktas wint geven ze die scheidsrechter volgende week geen wedstrijd maar als ze punten verliezen fluit de week daarop gewoon weer een wedstrijd, dat is toch wel duidelijk genoeg dat ze ons willen naaien ?


+: 10
-: 0
R: 106
Level 3

Aynen forman
AZ bile soyledin turkiyede gurultu yapmassan sampiyon yapmazlar simdi tahminimdende derin konusmussun
Belkide bu konusman bizi sampiyon eder


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Ach ik roep al jaren dat de scheids en tff voor GS zijn. Çakır al helemaal. Volgens mij komt Çakır klaar op de clubkleuren van GS. Ik kan me niet herinneren dat Çakır tegen GS heeft gefloten.


+: 3112
-: 0
R: 2525
Level 5

Is het een toeval dat elke keer wanneer Yusuf Namoglu MHK baskani wordt, Fatih Terim als hoofdtrainer aan het roer komt bij gavatasaray? Bunada deginsenize? Fransiz köpekler..

Ik zie een Franse rat, Vattier nog wat, doodleuk een link plaatsen met Babel afgebeeld, in dezelfde wedstrijd kwam Volkan Findikli genadeloos in op Ljajic, waar is die te zien? Subjectief Frans hond..

Supporters van 17 clubs doen mee met #defolgitnamogl u behalve die van gavatasaray, rara waarom? Drie keer raden kom op..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen