"Kagawa wou niet vertrekken uit Duitsland"

akawa
Besiktas heeft vandaag een contract getekend met Mainchi Sponichi Group als sponsor. Tijdens de persconferentie maakte Besiktas voorzitter Fikret Orman het volgende bekend over de transfer van Kagawa.

Wij waren hard bezig om Kagawa van Borussia Dortmund te strikken. Zowel met Dortmund als Kagawa zelf hebben wij contact gehad, maar Kagawa had geen behoefte om te vertrekken uit Duitsland. Ik hoop dat we in de toekomst Japanse voetballers kunnen strikken,” aldus Orman.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Gelir kardesim gelir. O odun daha Vodafone Parkinin icini görmedi daha. Az kaldi oda gelcek bize.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Ik denk dat het beter is als we ons richten op de Turkse en Islamitische landen. Daar valt nog wat te behalen, vooral voor een Turkse voetbalclub. Japan, China, het is mooi dat we het daar proberen maar de clubs uit de topcompetities hebben daar al een groot deel van de taart waardoor wij alleen kruimels zullen krijgen.


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

We kunnen altijd nog Recep Ivedik meebrengen voor onderhandelinge n met zijn draakjasje.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen