Ljajic wil eerste speelminuten: ''Kijk absoluut naar het duel met Malatyaspor"

ademljajic1
Adem Ljajic heeft voorlopig een bijrol bij Besiktas, omdat trainer Senol Gunes vasthoudt aan zijn basiself. De Servische aanvaller baalt van de huidige situatie, maar heeft begrip voor zijn trainer.

"Ik voel genoeg vertrouwen in mijn trainer en als ik speelminuten krijg tegen Malatyaspor dan zal ik hem niet teleurstellen. Tuurlijk wil ik spelen. Het argument van de trainer is dat de ploeg het goed doet. Ik ben hier nog nieuw en begrijp mijn trainer. Ik zal knokken voor een plaatsje in mijn team.
 
"Ik kijk absoluut naar de wedstrijd tegen Malatyaspor,” aldus Adem Ljajic tegenover BJK TV.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Waarschijnlijk mag hij een paar minuten invallen tegen Malatyaspor. :P


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Als hij dit keer ook niet basis begint maf Senol Gunes echt de tyfus krijgen, net een kleinkind die zit te dollen. Bi kucuk cocukta bile bukadar inat olmaz, sampiyon olsak bile InsAllah gider millitakima falan Abdullah Avci gelsin. Yeni td lazim, yeni kan hirs azim aclik. Abdullah zou bij ons perfect passen, als hij zijn systeem kan aanpassen bij ons dan pompen we iedereen.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

je moet helaas onderaan de ladder beginnen bij onze Lazaar+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Ulan senol Günes. Su laz inadini kenara at. Adami oynat.


+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

Ergens begrijp ik het wel, hij heeft maar een paar training sessies meegemaakt en hij wilt hem zoals altijd rustig brengen. Maar aan de andere kant hebben we 5 punten verloren in de laatste 2 westrijden. Dus waaruit blijkt dat het team goed is wat hij niet wilt wisselen?

Waar is Lens? Moet hij weer wachten totdat Quaresma rood krijgt om weer t kunnen spelen?


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Hij weet volgens mij nog niet dat hij voor het eerst in week 15 in de basis zal starten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen