Japanse sponsor geeft Kagawa als cadeau

kawaga
Besiktas gaat een sponsorcontract tekenen met een Japans bedrijf.
De Turkse topclub krijgt 10 miljoen euro voor dit contract en een sterspeler naar keuze. Er gaan berichten rond dat het Japans bedrijf de transfer van Shinji Kagawa gaat sponsoren. Niet op huurbasis, maar met transfersom.
 
Shinji Kagawa werd afgelopen transferperiode bijna gehuurd van Borussia Dortmund.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

wat is het maximum budget voor een ster speler?


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Besiktas heeft Ljajic gehaald met een verplichte koop optie, ze hebben Kagawa niet meer nodig. Minamino van RB Salzburg kan Besiktas goed gebruiken voor in de spitspositie.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

We hebben pas Ljajic gekocht dus dat wordt hem zowiezo niet, Kagawa wilt niet verhuizen die blijft dus in Duitsland vanwege zijn familie.

10 miljoen euro geruchten heb ik geen een journalist zien zeggen alleen een paar Besiktas fanpaginas, sterspeler geloof ik niet want Vodafone had dat ook zogenaamd beloofd maar ze hebben niemand gekocht.+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

1. Eerst zien dan geloven.
2. Wat hebben we aan hem als we net Ljajic hebben gehaald?
3. We hebben een RB nodig als eerst. Daarna een spits als Negredo/Love/Mu stafa weggaat.
4. Zal wel weer zo'n boelshit Turkse media nieuws zijn.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Ljajic heeft meer wedstrijden als linksbuiten dan als aanvallende middenvelder, dus dat vormt geen belemmering. Laten we zeggen dat dit waar is, dan zet je Ljajic op links (ik denk niet dat we gaan verlengen met Babel) en Kagawa op 10. Ziet er ook niet verkeerd uit.


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1

Ljajic heeft de snelheid niet om op te flank te spelen, hij past het beste achter de spits.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Quaresma en Babel zijn ook niet snel, Ljajic heeft het als linksbuiten heel goed gedaan in de Serie A. Iemand die het daar kan, kan het ook in de Turkse competitie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen