Besiktas ontvangt bij doorverkoop Cenk Tosun minimaal 3,5 miljoen euro

cenktosun
Of Cenk Tosun nou naar Guangzhou gaat of toch wordt verkocht aan een andere club maakt niet uit, Besiktas krijgt bij verkoop Cenk Tosun sowieso 7,5% van de transfersom.
Dat heeft de Turkse topclub in die tijd bedongen bij de verkoop aan Everton.
 
Bij de verkoop liet Besiktas een aantal sluwe clausules opnemen in het contract van Cenk Tosun. Het toenmalige transferbedrag van +-28 miljoen euro zou met 7,5% worden verhoogd als de aanvaller wordt doorverkocht, weet Turkse media te melden.
 
Mocht Cenk Tosun daadwerkelijk voor 40 miljoen euro worden verkocht aan Guangzhou, waar het sterk op lijkt, dan gaat er 3,5 miljoen euro direct naar Besiktas.
 
De club van Talisca zou verregaande interesse hebben in Cenk Tosun.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

sparen sparen niet uitgeven, ook niet voor primaire behoeften


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Uitgeven uitgeven niet schulden afbetalen, ook niet als je bijna failliet bent.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

ergens moet je een balans kunnen vinden..+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Zijn transfersom was 22 miljoen euro, wij krijgen 7.5 procent van de winst die Everton maakt, dus niet van de volgende transfersom. Als Everton hem voor 40 miljoen verkoopt, krijgen wij dus 7.5 procent van 18 miljoen (40-22).

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen