Transfer Negredo van Besiktas naar Al Nasr rond

negredogol
Besiktas heeft een akkoord bereikt met Al Nasr voor de transfer van Alvaro Negredo.
De Spanjaard heeft volgens de laatste geruchten ook een akkoord bereikt voor een jaarsalaris van 7 miljoen euro. De Turkse media meldt dat de transfer donderdag bekend wordt gemaakt. 
 
De 33-jarige Alvaro Negredo heeft dit seizoen bij Besiktas in 5 wedstrijden 3 goals gescoord.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 11
-: 0
R: 66
Level 2

Bi kamburdan kurtulduk. Dsridi vagnerin basina. Forvetsiz kaldik o baska


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Wie gaat nu scoren tot de winterstop?

Larin?
Love?

Ebenin ami olurdu sanki bir forvet almis olsaydik.


+: 140
-: 0
R: 353
Level 3

Kheb meer vertrouwen in güven dan in love en larin+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

dan maar Pepe in de spits zetten


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Als dit waar kun je het seizoen voor mij weggooien. Hij is op dit moment de 1e spits en doet het goed, maar je verkoopt m om van zn salaris af te komen?
Dan moeten we het verder doen met Larin die nog veel tijd nodig heeft, Vagner Love die nog 0 speeltijd heeft gekregen en jawel hoor Pektemek?

Ulan salaklar, Gs heeft geen spits, Fener is chaos, ipv de rust de bewaren en selectie bij elkaar te houden ga je voor die 4 mil weer een puinhoop creeeren..

Ik hoop dat dit onzin is


+: 19
-: 0
R: 138
Level 3

Gelukkig hebben we nog Pektemek, als hij niet blessure gevoelig was kon hij wel ver komen met zijn carrière, maar ja in de voetbalwereld als je het goed doet paylaşılamazsin en als je het slecht doet reservebanka mahkum olursun ve orda kalırsın.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen