Fikret Orman maakt nieuw bestuur Besiktas bekend

fikretormangozluk
Fikret Orman gaat met de onderstaande selectie de verkiezing in die hij gaat winnen.
Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Hakan Kalkavan en Berk Hacıgüzeller zijn uit het bestuur gehaald en vervangen door nieuwe namen waaronder Serdal Adalı en Hüseyin Yücel als de belangrijkste namen. 
 
Voorzitter
Fikret Orman
 
Bestuursleden
Serdal Adalı - Ahmet Ürkmezgil - Umut Güner - Şafak Mahmutyazıcıoğlu - Ahmet Kavalcı - Metin Albayrak - Hüseyin Yücel - Deniz Atalay - Hüseyin Mican - A. Cihat Kumuşoğlu
 
Bestuursleden (reserve)
Erdal Karacan - Hakan Özköse - Candaş Tolga Işık - Melih Aydoğdu - Gökçe Meriçten
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+1

Nur Cebi en Torunogullari liggen eruit, Özköse, Güner, Albayrak en Ürkmezgil zitten er weer bij. Ee bu amk secimlerini o iki ismi göndermek için mi yaptin? Plus zijn rivaal van 2013 zit er bij ipv Nur Cebi, je naait je jarenlange partner voor iemand die van alles en nog wat over je riep. Meer valt er nieg te zeggen, ik hoop dat Fikret Orman in mei 2019 op rot. Dit is niet de Fikret Orman van 2012, dit is een slechte kopie van Aziz Yıldırım.


+: 3063
-: 0
R: 2448
Level 5
+1

Weer een emotioneel reactie, weer een Turk die het typt..

Orman heeft zijn lijst gevormd NADAT Çebi duidelijk heeft gemaakt niet deel uit te maken in nieuwe bestuur van BJK. Orman heeft zelf duidelijk gemaakt dat hij Çebi als eerste benaderd heeft om zijn lijst te vormen nadat hij die verkiezingen aankondigde, dus we kunnen er theoretisch gezien niet van uit gaan dat het niet klopt wat ik zeg. Je komt alleen met slap gelul aan omdat je uit emoties denkt, vervolgens haal je uit richting Fikret Orman. Eleştirinin’de bir adabı olur amk. Beetje respect voor die man. Ik zie jou niet de eerste keer dit doen met Orman..

Adalı heeft daarna Orman benaderd, ga maar lezen wat Orman recent openbaard heeft..

En Çebi dediğin ADAM, kendisi BJK kongresi’nde götünü yırtmamışmıydı met dat ene demir alım satım söylemi tegen hem en zijn bedrijf? Çebi çok yıprandı, lakin yeni yönetimde olmayışı, Beşiktaş ile tamamen bağının kopması anlamına gelmiyor, adam küstürüldü ve ya başka birşey deniliyor, onu çoktan geçtim kim aslını astarını bildi de onu haftalardır tutturdular? Bazen zaten mantıki karar vicdani kısımla uyuşmuyor. Beşiktaş önemli, gerisi teferruat. Adalı elini taşın altına koymaya hazır olduğunu dedi, Fikret Orman’i etkileyen ve ikna eden en başında gelen şeylerden biri bu oldu..

Hüseyin Yücel en Serdar Adalı zijn geen kleine namen ook..


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Respect houdt een keer op beste DutchTurk. Vooral als je Nur Cebi vervangt met Adali. Als Nur Cebi er geen zin meer in heeft, prima. Wat ik overigens ook niet helemaal meer geloof, want hij zei letterlijk 'bu listenin icerisinde yer almak istemedim'. Maar breng dan niet Adali in zijn plaats. Ik ben geen hypocriet, in 2013 was ik tegen Adali en voor Orman. Dat kwam omdat ik genoeg had van de mentaliteit waar Adali deel van uit maakt. Adali zei destijds 'hesap soramayanlardan hesap sorucagiz', waarmee hij op Fikret Orman doelde, over en weer werden lelijke woorden gebruikt naar elkaar toe. Wat is het verschil tussen wat Orman nu doet en bijvoorbeeld dat Demirören voorzitter wordt en Orman deel uit maakt van zijn bestuur? Ik zie geen verschil. Besiktasin menfaati icin laflarini gecsinler. Adali nin tasin altina koydugu elinin a.ina koyum. Ik volg het Turkse voetbal al lang genoeg om door te hebben dat Adali de opvolger van Fikret Orman wordt. En daar zeg ik nee tegen. Als jij dat geen probleem vindt, prima. Maar als je grote namen wilt, breng dan Demirören terug? Ondan daha büyük isim mi var?

Umut Güner, Metin Albayrak, Hakan Özköse, Ahmet Ürkmezgil, Candas Tolga Isik, iedere bestuurder waar de supporters ontevreden over zijn blijven. Fikret Orman koos er voor om verkiezingen te houden zodat hij zijn bestuur kan veranderen. Achteraf zeurt hij dat niemand zich kandidaat heeft gesteld. Het doel van deze verkiezingen is bij iedereen bekend, in mei hebben we de echte verkiezingen, waarom zit je te klagen? Dit bedoel ik dus met dat hij is veranderd.

Overigens is dit geen 'elestiri' meer van mij, yani adaba falan bakmam artik. Kritiek lever je als je wilt dat sommige dingen beter gaan. Ik wil dat hij samen met zijn bestuur oprot want ik heb gezien dat het niet meer beter zal gaan.+: 3063
-: 0
R: 2448
Level 5

Respect voor deze reactie van jou, maar ik krijg juist sterk het vermoeden dat Ahmet Nur Çebi later zelf aan het roer gaat komen bij Beşiktaş..

Adalı eleştirilerin zijn oké, maar dat is verleden tijd wat gebeurd is met Fikret Orman. Sineye çekildi, spreekt boekdelen, puur voor Beşiktaş..

Zoals ik in mijn vorige reactie ook aangaf, bazen mantıki karar vicdani karar ile uyuşmuyor. Önemli olan Beşiktaş en ik ben benieuwd hoe het vanaf nu aangepakt gaat worden..

Metin Albayrak wordt telkens met de grond gelijk gemaakt door iedereen, gönderilmemesin de gerçekçi olan bir neden olmalı. Als ik hem zo bestudeer, is het een hele slimme vent..

We kunnen ook kritiek leveren hoe Beşiktaş gedeald heeft met Serkan Reçber en Ibrahim Altınsay, maar dan schiet je ook niet veel op want het is al gedaan en je weet niet precies wat er achterligt. Later is zelfs gebleken dat Serkan Reçber met meer dan 50 spelers aankwam die gewoon te duur waren voor Beşiktaş, overige redenen waarom hij zelf weg wilde laat ik even buitenwege..

We moeten naar complete plaatje kijken waar Beşiktaş heel krap bij kas zit. Fikret Orman wordt beledigd door 2 ex BJK voetballers, birazda adama destek olalım. We doen als of Erdal Torunoğulları en co BJK gemaakt hebben tot waar die nu is, Fikret’i piç gibi ortada bırakamayız..

Sen Adalı’nın taşın altına koyacak olan elinin amına koy, adam sik yere 6 ay hapis yatmış voor BJK amk, ona rağmen ikinci başkan olarak gelmek istiyor. Adalı is nodig, ben ik van mening..

Onun gelişi başkan olmak hedefi doğrultusunda olmuş ise, belki Yıldırım Demirören’in tekrar BJK yönetimine girme yolu açılır. Laten we daar niet van uit gaan..

Kim bilir, belki Ahmet Nur Çebi ileride başkan adayı olacak? Bilemeyiz..


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Adali was in het bestuur van Demirören die valse documenten hebben opgestuurd waardoor we een jaar zijn gediskwalificee rd van Europees voetbal. Simao, Quaresma, Almeida, Fernandes, allemaal het werk van Adali en dat is waar ik dus tegen ben. En die 6 maanden in de gevangenis kwam ook niet zomaar, want er is wel degelijk een poging geweest met Ibrahim Akin. Dat het uiteindelijk niet doorging, doet daar niks aan af. Aziz Yildirim is ook vrijgesproken toch? Broer, dedigim gibi, zou jij het ok vinden als Demirören terugkwam, 'puur voor Besiktas'? Ergens moet je een grens trekken. Adali geliyorsa babasinin hayrina gelmiyor ya.

Het zijn allemaal slimme gasten, maar dat betekent niet dat je ook geschikt bent om aan het werk te gaan bij een voetbalclub. Op basis waarvan was Metin Albayrak bijvoorbeeld onze hoofdscout? Op basis waarvan staat hij nu aan het roer bij de jeugdopleiding? Omdat hij een slimme vent is? Leuk voor hem, maar wij hebben daar niks aan.

Fikret Orman is genoeg gesteund en hij wordt nog steeds gesteund. Maar waarom zit hij dan de supporters die hem hebben gesteund af te kraken omdat ze niet tevreden zijn met de transferperiode ? Motivasyonum düstü diyor, motivasyonun düstüyse birakirsin görevi, yerine motivasyonu biri olan gelir. Als het echt puur om Besiktas gaat, is dat wat je moet doen.


+: 3063
-: 0
R: 2448
Level 5

Ja je hebt je punten man. Albayrak komt inderdaad niet als de geschikte persoon over om als vertegenwoordig er van de jeugdafdeling te mogen zijn, maar met alle respect, bu kulübü taraftarlar yönetmiyor en Albayrak doet wel degelijk iets in de jeugdopleiding. TFF kendisi bi sik yapmadığı müddet, jeugdopleiding ne kadar süper olursa olsun, bereik je als nog niet heel veel. Başka mevzularda staat hij buitenspel, o tarafından birde bak..

Onze supporters snappen is ook moeilijk. Transfer yapmadığı zaman başkan cimri oluyor vesayre, ama transferler geldiği vakit ‘büyük başkan’ oluyor hemen? Hij wordt bekritiseerd omdat Erdal abi, de ‘transfer-genie ’ weggestuurd wordt, maar geven wel weerd hoofd aan başkan (bij wijze van spreken) omdat hij Ljajic met goede bedragen binnen heeft, evenals met Karius voor 2 seizoenen..

Ben oluruna bırakıyorum aga en ga pas hele shit beoordelen na afloop. Bi bakalım önce hele, neler ile karşılaşacağız. Jij en ik, net als anderen, zijn slim genoeg om kurgular te zetten vooraf, ama hangisi olur bilemeyiz..

Je kan gelijk hebben over Adalı in tijden van Demirören, maar hij wordt ikinci başkan achter een Fikret Orman nu, geen Demirören..


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

En het is definitief. Ahmet nur cebi en torunogullari zijn eruit.

Metin albayrak en umut guner behouden hun posities.

Het is al 2-3 jaar bekend dat erdal torunogullari geen deel meer uitmaakte van het bestuur. Sinds ze zijn functie hadden weggegeven aan umut guner. Dit was een van de fouten die fikret orman maakte in mijn ogen, maar er was niet al te veel commotie rond dit terwijl fikret orman gewoon bezig was met vriendjespoliti ek. Het is best jammer voor hem, omdat hij de club goed heeft geholpen toen hij voorzitter was van de transfer comité. Hij heeft spelers gehaald voor weinig geld en weigerde om samen te werken met bepaalde managers die besiktas naaide in het verleden. Hij was ook iemand met goede connecties in Europa, maar daarvoor is het nu te laat. We hebben nu umut guner die meer een showman is en echt lijkt alsof die aan het flexxen is dat hij zogezegd grote spelers haalt. We hebben sinds hij er is onlogische salarissen uitgedeeld aan bepaalde spelers zoals negredo, love, mitrovic, etc. De jaar ervoor toen hij voorzitter werd over transfers hadden we een perfecte balans ivm salarissen aan spelers. Er zijn natuurlijk veel spelers die umut guner heeft gehaald die succesvol zijn, maar we hebben ook spelers gehaald die hebben gefaald.

Ik ben eigenlijk meer gefrustreerd over de afgelopen 6 maanden! Ik ben vooral woedend over de winter transferperiode van vorig seizoen waarbij ik aangaf dat het bestuur aan het kloten was. We eindigde uiteindelijk met love op de laatste dag van de transferperiode en gaven gewoon op om kampioen te worden. Ik wist toen al dat we geen kampioen gingen worden.

We hebben nog steeds in mijn ogen een betere selectie dan fener en gala, maar wat er allemaal gebeurt is in de zomer intern binnen het bestuur vind ik persoonlijk schandalig! Je laat je rechterhand in ahmet nur cebi gewoon vertrekken. Fikret orman heeft om alleen nur cebi uit het bestuur te halen gevraagd om de vervoegde verkiezingen. Net voor het begin van het seizoen werd er hierdoor choas veroorzaakt. Daarnaast heeft hij hem vervangen met iemand waarmee hij vroeger heeft gestreden??

Veel mensen hebben het over dat ahmet nur cebi zich kanditaat zou/moet stellen, maar dat zal nooit gebeuren. Het is een man van zijn woord en was gewoon de enige in het bestuur waarvan je zeker wist dat die het beste wilde voor besiktas. Dat dacht ik ook over fikret orman, maar wat hij over de zomer heeft geflikt is voor mij onbegrijpelijk:
- Je haalt serdar recber binnen wat een zeer goede zet was, maar over 1 maand stopt hij ! Iemand die daadwerkelijk talentjes en goedkope spelers voor de club kon vinden.
- Je zegt dat er een spits, aanvallende middenvelder en RA gehaald zullen worden en we eindigen op de laatste dag met 1 speler en dat was adem! Waar is de RA en spits? Ik zei al begin van de zomer transferperiode dat we spelers gewoon konden lenen of transfervrije spelers konden halen voor bepaalde posities! We hebben uiteindelijk 2 spelers geleend met een koopoptie en meerdere spelers transfervrij gehaald! Je kan me niet wijsmaken dat je geen RA transfervrij kon halen! Er waren 15 RA die we konden halen en daarnaast nu nog steeds!
- Je verkoopt tosic en mitrovic voor 8 miljoen ofzoiets en haalt 1 maand later een centrale verdediger transfervrij net voordat de competitie begint op basis van medel zijn woorden. Goede scouting netwerk! Het zou goed geweest zijn als je iemand had die een goedkope, jonge verdediger voor je kon vinden *hoest* serkan recber *hoest*
- Je houdt een concert voordat de competititie begint waardoor het veld van de stadium niet in goede conditie was.
- Het ergste is dat je continue zegt dat je geen problemen hebt met senol gunes, maar elke keer zeggen jullie bijna het tegenovergestel de en praten jullie via de media over zulke shit ipv binnen de club!

Ik was een grote voorstander van fikret orman en je kan dit navragen aan bona + alba dat ik hem meerdere keren heb verdedigd wanneer hij een fout maakte. Maar nu zie ik dat er een grote mogelijkheid is dat fikret orman de club kan pijn doen als dit zo blijft doorgaan. Ik wil alleen het beste voor mijn club, maar daarvoor moet fikret orman eerst kijken hoe hij dit kan aanpakken!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen