Fikret Orman maakt nieuw bestuur Besiktas bekend

fikretormangozluk
Fikret Orman gaat met de onderstaande selectie de verkiezing in die hij gaat winnen.
Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ, Hakan Kalkavan en Berk Hacıgüzeller zijn uit het bestuur gehaald en vervangen door nieuwe namen waaronder Serdal Adalı en Hüseyin Yücel als de belangrijkste namen. 
 
Voorzitter
Fikret Orman
 
Bestuursleden
Serdal Adalı - Ahmet Ürkmezgil - Umut Güner - Şafak Mahmutyazıcıoğlu - Ahmet Kavalcı - Metin Albayrak - Hüseyin Yücel - Deniz Atalay - Hüseyin Mican - A. Cihat Kumuşoğlu
 
Bestuursleden (reserve)
Erdal Karacan - Hakan Özköse - Candaş Tolga Işık - Melih Aydoğdu - Gökçe Meriçten
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+1

Nur Cebi en Torunogullari liggen eruit, Özköse, Güner, Albayrak en Ürkmezgil zitten er weer bij. Ee bu amk secimlerini o iki ismi göndermek için mi yaptin? Plus zijn rivaal van 2013 zit er bij ipv Nur Cebi, je naait je jarenlange partner voor iemand die van alles en nog wat over je riep. Meer valt er nieg te zeggen, ik hoop dat Fikret Orman in mei 2019 op rot. Dit is niet de Fikret Orman van 2012, dit is een slechte kopie van Aziz Yıldırım.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

En het is definitief. Ahmet nur cebi en torunogullari zijn eruit.

Metin albayrak en umut guner behouden hun posities.

Het is al 2-3 jaar bekend dat erdal torunogullari geen deel meer uitmaakte van het bestuur. Sinds ze zijn functie hadden weggegeven aan umut guner. Dit was een van de fouten die fikret orman maakte in mijn ogen, maar er was niet al te veel commotie rond dit terwijl fikret orman gewoon bezig was met vriendjespoliti ek. Het is best jammer voor hem, omdat hij de club goed heeft geholpen toen hij voorzitter was van de transfer comité. Hij heeft spelers gehaald voor weinig geld en weigerde om samen te werken met bepaalde managers die besiktas naaide in het verleden. Hij was ook iemand met goede connecties in Europa, maar daarvoor is het nu te laat. We hebben nu umut guner die meer een showman is en echt lijkt alsof die aan het flexxen is dat hij zogezegd grote spelers haalt. We hebben sinds hij er is onlogische salarissen uitgedeeld aan bepaalde spelers zoals negredo, love, mitrovic, etc. De jaar ervoor toen hij voorzitter werd over transfers hadden we een perfecte balans ivm salarissen aan spelers. Er zijn natuurlijk veel spelers die umut guner heeft gehaald die succesvol zijn, maar we hebben ook spelers gehaald die hebben gefaald.

Ik ben eigenlijk meer gefrustreerd over de afgelopen 6 maanden! Ik ben vooral woedend over de winter transferperiode van vorig seizoen waarbij ik aangaf dat het bestuur aan het kloten was. We eindigde uiteindelijk met love op de laatste dag van de transferperiode en gaven gewoon op om kampioen te worden. Ik wist toen al dat we geen kampioen gingen worden.

We hebben nog steeds in mijn ogen een betere selectie dan fener en gala, maar wat er allemaal gebeurt is in de zomer intern binnen het bestuur vind ik persoonlijk schandalig! Je laat je rechterhand in ahmet nur cebi gewoon vertrekken. Fikret orman heeft om alleen nur cebi uit het bestuur te halen gevraagd om de vervoegde verkiezingen. Net voor het begin van het seizoen werd er hierdoor choas veroorzaakt. Daarnaast heeft hij hem vervangen met iemand waarmee hij vroeger heeft gestreden??

Veel mensen hebben het over dat ahmet nur cebi zich kanditaat zou/moet stellen, maar dat zal nooit gebeuren. Het is een man van zijn woord en was gewoon de enige in het bestuur waarvan je zeker wist dat die het beste wilde voor besiktas. Dat dacht ik ook over fikret orman, maar wat hij over de zomer heeft geflikt is voor mij onbegrijpelijk:
- Je haalt serdar recber binnen wat een zeer goede zet was, maar over 1 maand stopt hij ! Iemand die daadwerkelijk talentjes en goedkope spelers voor de club kon vinden.
- Je zegt dat er een spits, aanvallende middenvelder en RA gehaald zullen worden en we eindigen op de laatste dag met 1 speler en dat was adem! Waar is de RA en spits? Ik zei al begin van de zomer transferperiode dat we spelers gewoon konden lenen of transfervrije spelers konden halen voor bepaalde posities! We hebben uiteindelijk 2 spelers geleend met een koopoptie en meerdere spelers transfervrij gehaald! Je kan me niet wijsmaken dat je geen RA transfervrij kon halen! Er waren 15 RA die we konden halen en daarnaast nu nog steeds!
- Je verkoopt tosic en mitrovic voor 8 miljoen ofzoiets en haalt 1 maand later een centrale verdediger transfervrij net voordat de competitie begint op basis van medel zijn woorden. Goede scouting netwerk! Het zou goed geweest zijn als je iemand had die een goedkope, jonge verdediger voor je kon vinden *hoest* serkan recber *hoest*
- Je houdt een concert voordat de competititie begint waardoor het veld van de stadium niet in goede conditie was.
- Het ergste is dat je continue zegt dat je geen problemen hebt met senol gunes, maar elke keer zeggen jullie bijna het tegenovergestel de en praten jullie via de media over zulke shit ipv binnen de club!

Ik was een grote voorstander van fikret orman en je kan dit navragen aan bona + alba dat ik hem meerdere keren heb verdedigd wanneer hij een fout maakte. Maar nu zie ik dat er een grote mogelijkheid is dat fikret orman de club kan pijn doen als dit zo blijft doorgaan. Ik wil alleen het beste voor mijn club, maar daarvoor moet fikret orman eerst kijken hoe hij dit kan aanpakken!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen