Negredo wil bedenktijd en krijgt ultimatum

negredogol
Besiktas heeft voor 1,5 miljoen euro een akkoord bereikt met Al Nasr voor de transfer van Alvaro Negredo.
De Spanjaard heeft tijd aan het bestuur gevraagd om over het bod te denken. Als Negredo het ‘ja’-woord geeft, dan gaat hij naar Al Nasr vertrekken. Hiermee bespaart Besiktas ook nog eens 4,35 miljoen euro aan jaarsalaris die ze dit seizoen aan Negredo moeten betalen. In het contract van Negredo staat ook vermeld dat hij automatisch een vervolgcontract krijgt (weer 4,35 miljoen euro) als hij dit seizoen meer dan 20 of 25 wedstrijden speelt.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (11) 


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Hoop dat het doorgaat. We zijn vorig seizoen 4e geëindigd met Negredo in de spits, ik snap niet waarom er wordt gedaan alsof we het kampioenschap weggeven als hij vertrekt. Sanki onunla sampiyon olduk aq. Larin-Love-Pekt emek tot de winter, zelfs Babel kan je in de spits gebruiken, in januari kijken we wel verder.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Wat je niet beseft is dat Negredo momenteel onze beste spits is. Moet je nagaan hoe shit die andere spitsen zijn.

Tot de winterstop met een slechtere spits dan Negredo spelen, kan leiden tot onherstelbare schade voor zowel de Turkse als de Europese competitie dit seizoen.

Dan spelen we voor spek en bonen mee. Sokim parayi ozaman.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Wat maakt het dan uit? Denk je dat we met Negredo na 17 weken op de eerste plaats zullen staan? Chedjou staat na anderhalf jaar voor het eerst in de basis en speelt Negredo uit de wedstrijd, waarom doen jullie alsof we zonder hem de pineut zijn?

Genk, Sarpsborg, Malmo, daar moet je ook tegen kunnen winnen met Love en Larin. Zoals ik al zei, in januari kunnen we weer verder kijken, maar voor nu maakt het echt niks uit of Larin/Love of Negredo in de spits staan.+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik denk dat ze zo een fout niet gaan maken, als onze systeem veranderd met Ljajic erbij dan gaat Negredo zeker 20 doelpunten maken dit seizoen. Oguzhan-Ljajic- Babel-Lens-Negr edo via de grond is perfecte groep, ik denk zelf dat ze tot winterstop verder gaan met Negredo en hem vervolgens verkopen. Hij kan nog 20 wedstrijden spelen, we hebben nog 6 EL en 13 competitie wedstrijden dus als hij alles basis begint wordt zijn contract niet verlengd.

Ik heb dit seizoen veel vertrouwen in Negredo tenminste zolang Quaresma niet speelt zal hij zeker doelpunten maken, Larin zal ook beter presteren met Ljajic achter hem.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Misschien dat de andere spelers meer gaan scoren, maar als Negredo in zo'n systeem 20 doelpunten maakt, eet ik mijn hoed op. Daarvoor moet je als spits wel telkens in beweging blijven. We hebben het over een spits die niet vooruit te branden is en na 45 minuten al helemaal leeg raakt.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Goreceksin Bona, Negredo gaat minimaal 20 doelpunten maken in alle competities. Negredo is altijd moe na 60 min maar dat komt omdat hij helemaal alleen staat in de 16, als we met op flanken met Babel-Lens/Tore spelen en Ljajic erachter zal hij niet zo snel moe worden. Hij wordt nu door 4 spelers vastgehouden 2 cv en 2 middenvelders, met flankspelers als Tore-Lens die naar binnen komen en Ljajic erachter wordt het alleen maar drukker waardoor Negredo het makkelijker krijgt en niet terug hoeft te komen.

Negredo heeft nu al 5 wedstrijden 3 doelpunten, tot januari 23/24 mac oynarsa 12 gol olur sonrada iyi teklif gelse satarlar yada maasini indirip 2 sene uzatirlar.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Broer, Negredo g.tünü satsa bile 20 gol atamaz, neyden bahsediyorsun sen. La 2 senedir sakat olan Chedjou adama 90 dakika top göstermedi yahu.

Je moet een keuze maken, zo te zien hebben ze eindelijk zijn vrouw overgehaald. Maar je weet hoe het gaat met vrouwen. Nu vindt ze het ok, in januari denkt ze misschien van doe maar niet. Ik geef liever Larin de kans dan ik het risico neem dat Negredo nog tot 2020 bij ons onder contract staat. Want dat betekent dat we deze zomer weer geen spits zullen halen.


+: 3112
-: 0
R: 2526
Level 5
+1

Je kan niet 100% zeggen dat Negredo er 20 in gaat prikken. Bona heeft gewoon gelijk, hij denkt goed na bij deze..


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Bizim yönetim herhalde kendileri forvette geçecek. Bunlar kafayı yemiş.


+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

4,35 miljoen gedeeld door 12 maanden is € 362.500,- per maand. Dus we gaan tot eind januari nog € 1.45 miljoen Euro betalen. In die tijd gaat hij waarschijnlijk geen 25 wedstrijden spelen waardoor zijn contract automatisch verlengt wordt.
Vagner Love is geen verkeerde speler, maar Negredo is beter (voorral in belangrijke wedstrijden). Larin is talentvol maar is nog niet op het niveau.

Persoonlijk denk ik dat het beter is om hem nog niet te verkopen. Ik verwacht veel van Ljajic aangezien hij meer een team speler is dan Talisca denk ik dat Negredo daarvan gaat profiteren.
Als Negredo de aankomende 4 maanden niet scoort dan kunnen we hem alsnog proberen te loodsen en kunnen we kijken naar een vervanger. Nu is die risico gewoon te groot.+: 3112
-: 0
R: 2526
Level 5

We kunnen zijn salaris niet permitteren, alle beetjes zijn mooi meegenomen dan. Dat Ljajic een factor kan wezen waardoor Negredo beter gaat presteren is een leuke, maar andere spitsen kunnen daardoor (door Ljajic) ook beter presteren. Ki je maakt ook een 100% ruimte voor een spits opkomende (Burak maybe?).

Gebruik niet je emoties bij deze, denk helder na met je logica. Kulüp menfaatleri daha önemli, HERŞEYDEN..

Ki je hebt nog Babel die je kunt gebruiken in de spits, Güven Yalçın evenals..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen