'Spelersruil met Besiktas is niet beklonken'


ozz
Fenerbahçe voorzitter Ali Koç heeft dinsdagavond een vraag en antwoord gesprek gehouden met Turkse journalisten.

Hij maakte nogal interessante uitspraken over de stand van zaken bij de Turkse topclub.
 
Op dinsdag wist Ali Koc te vermelden dat Ozan Tufan van club kon ruilen. De middenvelder zou vanaf dit seizoen de clubkleuren van Besiktas gaan verdedigen, terwijl ook andere clubs in de markt waren.
 
“Wij hebben veel geld geïnvesteerd in Ozan en ondanks hij 24 jaar is heeft hij niet kunnen maken bij Fenerbahce. Het is niet leuk voor hem en voor ons. Er waren een paar clubs in de markt waaronder Besiktas. De Turkse topclub bood ons een spelersruil aan maar dat konden wij absoluut niet accepteren. Ruil ging niet om 1 speler maar om meerdere spelers en daar gingen we niet mee akkoord,” aldus Ali Koc.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen