Süper Lig: Live meepraten Besiktas - Yeni Malatyaspor 19:00 uur

Superliglogo
Besiktas neemt het in de 5e speelweek van de Turkse competitie op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Istanbul en zal om 19:00 uur beginnen. 
Competitie: Süper Lig
Datum: 15.09.2018
LIVE/LIVESTREAM: BeinSports 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (155) 


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Karius - G.Gonul, Pepe, Vida, Adriano - Medel, Tolgay (Oguzhan) - Quaresma (Lens) , Ljajic, Babel - Negredo

PUNT

Must win wedstrijd


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Hahahahaha de spelers die tussenhaakjes staan en de speler die niet tussenhaakjes staan...


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Karius
GG
Pepe
Vida
Adriano
Medel
Oguzhan
Lens
Ljajic
Babel/Töre
Negredo

Eindstand met deze opstelling 3-0.

Alleen gaat het dit worden:

Karius
Adriano
Pepe
Vida
Caner
Medel
Tolgay
Quaresma
Oguzhan
Babel
Negredo

Eindstand 1-1 of 2-1 nipte kutoverwinning met belachelijk slecht voetbal. En 1639002 voorzetten.+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Ik hoop echt dat het jou 1e opstelling wordt en dat we daarmee een n ipte kutoverwinning met slecht voetbal behalen


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6
+1

In je dromen vriend. Hou toch op met je Quaresma liefde man. Dat is toch geen voetbal. Tegen Altinordu in de eerste helft spelen we goed voetbal, terwijl Lens zelfs op rechtsachter begon. Tweede helft komt die sukkel erin en weer binnen 2 minuten een voorzet. In de eerste helft 0 voorzetten 2 doelpunten. In de tweede helft 10 voorzetten 0 doelpunten.

En als die 2 assists in een wedstrijd heeft met 15282902 voorzetten, is het Quavesma assist yapiyor. Tabiki yapar o sekilde.

Oguzhan’ida gördük dün met Milli Takim. Stop alsjeblieft die talentloze Tolgay op te stellen. Voetbalkwalitei ten van elke middenvelder in TR, maar het zelfvertrouwen van Modric. Waardoor die 100x de bal verliest achterin.


+: 2973
-: 0
R: 1992
Level 5
+1

Albatros wat heb jij toch met Quaresma? Q7 dit Q7 dat.. bijna alle assist komen van Q7.. Dank zij Q7 is Pepe bij ons.. en meerdere spelers komen naar ons omdat Q7 een legende is.. kijk maar naar de filmpjes wie de nieuwe spelers als eerst een hand geven ze beginnen allemaal bij Q7..


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6
+2

Natuurlijk komen alle assists van hem. Hij geeft 1639102 voorzetten waarvan 2 er goed vallen en eventueel worden afgemaakt. Zonder Quaresma zou alles beter zijn, het boeit mij niet wie door of voor hem komt. Dan kan je net zo goed Pirlo halen en hopen dat spelers door hem komen.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+1

Zoals Albatros al zegt, als alles via jou gaat, als je per wedstrijd 20-25 voorzetten geeft is het niet meer dan normaal dat er 1 of 2 goed vallen. Maar daar tegenover staat dat je weet ik veel hoe vaak balverlies lijdt of de tempo uit een aanval haalt. Tegenstanders hebben dat nu ook door. Die laten het toe dat Quaresma en ook Caner de bal voor blijven geven. Want daardoor kan Besiktas geen normale aanval opzetten en daardoor moet je telkens opnieuw beginnen omdat de bal weg wordt gekopt.

Ik zal je een voorbeeld geven uit de NBA. Een speler had vorig seizoen 70 punten in een wedstrijd, wat heel weinig voorkomt. Maar toch hebben ze die wedstrijd verloren, want de tegenstander liet het heel vaak toe dat die speler de bal had. Daarmee neutraliseerden ze de andere spelers, want dit is een teamsport. Zelfs Messi en Ronaldo kunnen niks zonder hun ploeggenoten.

Maar ik zie dat jullie en jammer genoeg Senol Günes heel tevreden zijn met Quaresma. Prima, maar dan moet je achteraf niet zeuren als het weer een verloren jaar wordt. Of de scheidsrechters de schuld gaan geven, of de voetbalbond, of weet ik veel wie nog meer. En zeker Oguzhan niet. In een systeem waarin Quaresma de belangrijkste speler is, heb je niks aan Oguzhan. Dan hadden we hem moeten verkopen.


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Heheh hou toch op Albatieros

Oguzhan is wss doodmoe, was idd heel goed tegen Zweden en ik hoop dat hij het doorzet..

Van mij mag Lens ook starten maar thuis moet je altijd Q7 the legend opstellen.. Lens is echt goed voor uitwedstrijden maar onze Senol laat m 90 min op de bank zitten tegen Bursa..

Goed rouleren en meer spelers vertrouwen geven is het motto, helaas is Senol hoca daar niet goed in..


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6
+1

Uit of thuis, Quaresma moet op de bank beginnen. Hij begint langzamerhand ook uit de gratie te raken bij Portugal. Laatste jaren was hij meestal de wissel die later, wanneer de verdedigers van de tegenpartij doodmoe waren erin kwam. Dan doet hij het meest. Moet ook bij BJK gebeuren. Maar met Senol kunnen we nog lang dromen van zulke dingen, we moeten blij wezen als Ljajic een kwartier mag spelen tegen Fener.+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Ljajic moet tegen Malatya al basis beginnen.. Adam hazir, stond ook basis bij Servie..


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+3

We hebben 5 punten onnodig verloren! Bu maci alin. Senol adam gibi takim cikar!


+: 844
-: 0
R: 1784
Level 5

Dit eindigt 0-0 of 0-1.


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3
+2

@ uA_SD Ik denk eerder dat gs verliest van kasimpasa en ooh jaa wacht is heb je ook een sjaal van malatyaspor gekocht?


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6
+2

Lekker man, Fikret Orman heeft Metin Albayrak, Umut Guner etc weer in zijn lijst opgenomen. Erdal Torunogullari eruit gehaald. Allah seni bildigi gibi yapsin Fikret. Ik zweer het. Ins’Allah krijg je een serieuze tegenstander in mei. Tot die tijd zien we sowieso ook al of we wel of geen kampioen zijn. En als er nog een transfer wordt gedaan als Love in december/januar i, dan is de kans groot dat Fikret vertrekt.

Ahmet Nur Cebi topla adamlari, gel mayis’ta.


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5
+2

Komt ie weer met zn Fiko kritiek.. En jij weet wat er allemaal gaande is? Nur Cebi wilde zelf niet met een aantal in het bestuur, adios dan.

Fiko is baskan en hij heeft ons uit het slop gehaald en mee laten draaien met de Europese subtop. En in Tr zijn we nu favoriet ipv outsider.

Haddini bil


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

DutchTurk, je hebt gelijk maar die scheldwoorden zijn nergens voor nodig.
Ik snap niet hoe kortzichtig sommige supporters kunnen zijn en vergeten hoe we er een paar jaar geleden voor stonden..

Het is onmogelijk dat elke transfer goed uitpakt, en het is dom om alleen naar transfers te kijken.

Feit is dat Besiktas de laatste jaren gewoon elk jaar winst maakt, dat kjun je maar van weinig clubs in Tr zeggen. We geven veel minder uit dan de concurrentie, verkopen meer, en hebben toch de beste selectie en zijn 2 x achter elkaar kampioen geworden zelfs zonder stadion. Vorig jaar hebben we het helaas niet gered, mede door de zware maar succesvolle CL campagne en mensen roepen meteen dat Fiko en Senol moeten oprotten..

Ik heb ook veel kritiek op Senol, zeker de laatste tijd want hij heeft een hele goede selectie maar moet wel elke keer opnieuw beginnen maar daarvoor wordt hij goed betaald.

Kijk maar eens hoeveel derbys wij de laatste jaren gewonnen hebben, zelfs Gs 2x achter elkaar gepakt in TT Arena.. Wanneer is dat ooit gebeurd? Vorig jaar Gs thuis alle hoeken van het veld laten zien, wanneer is dat ooit gebeurd? Gs en Fener thuis zoekgespeeld etc. Als er geen scheidsrechter operatie in Tr was geweest met Palabiyik etc dan hadden we nog veel meer gewonnen..

In onze selectie lopen meervoudig CL winnaars, Europees kampioenen, Afrikaans kampioenen,Copa America winnaars en Wk finalisten etc rond, terwijl we vroeger het met helden als Hugo Almeida moesten doen..


Die supporters missen wss de tijden met Gokhan Suzen en Ibrahim Toraman


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+2

DutchTurk61, zo te zien weet jij wel wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Vertel het ons dan maar, dan weten wij het ook.

BJK1903Kartal, dus wij missen de tijden met Gökhan Süzen? Wie had hem ook al weer gehaald? :lol:
Ook grappig dat je Hugo Almeida noemt. Fikret Orman neemt degene die verantwoordelij k is voor aankopen zoals Almeida in zijn bestuur. Dus als je daar zo tegen bent, dan wil ik ook graag horen dat je tegen de komst van Adali bent.

Ik vind het niet erg als je een keertje 4e wordt, zeker als je uit de CL-poule komt. Maar als je iedere bestuurder die zijn werk niet goed doet niet laat gaan, als je je neef de verantwoordelij kheid geeft bij het basketballen en hij er een puinhoop van maakt (waarna hij alsnog niet is ontslagen maar een andere functie heeft gekregen), als je geld hebt om 800 duizend dollar te betalen voor Mertcan Cam maar geen geld hebt voor echte talentvolle spelers, als je belooft dat je alles met de supporters zou delen en mensen met verstand aan het werk zal zetten en je houdt je daar niet aan, ja dan is het logisch dat supporters gaan zeuren. Fikret Orman taraftar isine baksin diyor, hoe vaak kwam uit zijn mond dat hij een speler heeft bekeken, hij heeft zelf toegegeven dat hij het laatste woord heeft bij transfers, is dat waar een voorzitter zich mee bezig moet houden? Of is dat het werk van de scouts en Umut Güner?

Kijk naar Galatasaray, als iemand zijn werk niet goed doet, is het gelijk einde verhaal voor hem. Iedereen wordt goed betaald om te presteren, als je dat doet, dan mag je blijven. Als dat niet het geval is, mag je opdonderen, zo simpel. Als de schuld in 6 jaar tijd van 500 miljoen TL naar 2.1 miljard TL stijgt, als we moeite hebben met de salarissen ondanks al het geld dat is binnengekomen van de CL, kampioenschappe n en transfers, dan is er iets niet in orde. Lees maar eens wat Atilla Türker allemaal heeft geschreven de laatste tijd. Ik had verwacht dat er actie ondernomen zou worden tegen hem, maar er is helemaal niks gebeurd. Dat betekent dus dat het de waarheid is. En als hij de waarheid schrijft, dan kan ik niet achter Orman blijven staan.


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Hahaha, als ik mijn reactie heb aangepast Allah carpsin beni. Ekmek kuran carpsin ki bisey degistirmedim o yorumun. Jij leest dus de reacties met je reet. Volgende keer niet zo hard van stapel lopen op mij aan te pakken. Hahaha, reactie aangepast zegt die. Yazik, echt laag van je. Einde discussie voor mij :D

Edit: aineeeeee, waarom wijzig je die reactie brooo. Laat het gewoon staan. Its you against me. Jammer man, neyse, sen bilirsin.


+: 3112
-: 0
R: 2526
Level 5

HAHAHA!! Alba denk je dat het een diss battle is? Geef je adres, stuur ik je sticker op amk..

En broeder welke hard van stapel lopen om jou te kunnen aanpakken? Wanneer iemand hier dom praat, cevabim hazir. Hoe vaak heb ik het bijvoorbeeld wel niet gemunt op BonaFide als ik niet aansloot bij zijn beweringen? Ama yinede hakli oldugu yerlerde BonaFide hakli derim. Yigidi öldür hakkini yeme derler..+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

@DutchTurk,

Je hebt het telkens over achter de schermen, zo kun je alles wel goed praten. Bi bildigi vardir diye hicbir seye sesimizi cikarmayalim aq, ne güzel. Dat is wat de Fener-supporter s jarenlang hebben gedaan met Aziz. Aziz weet het beter, Aziz heeft gelijk, Aziz is zus en zo. Sonunda kulubun ebesini s.kti.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Elk periode als BJK supporter heeft zijn mooie tijden, maar het doet mij verdriet dat we in de tijd van Cenk een niveau hadden bereikt dat we nooit eerder hadden bereikt en dat het nu ONNODIG bergafwaarts gaat.

Wij waren ook vorige seizoen favoriet voor het kampioenschap. Wordt maar eerst kampioen, verkoop daarna Cenk, of haal een gelijkwaardige speler voordat je hem verkoopt.

Allebei niet gebeurd, we zijn 4e geworden. Dooooooodzonde met zo een selectie.

Ok, laten we zeggen dat je een fout hebt gemaakt. Haal dan voor het nieuwe seizoen een nieuwe spits. Weer niet gebeurd. We hebben in 4 wedstrijden 5 punten verloren (zonder een derby).

Onze beste spits momenteel is Negredo (lijkt net een grap). Die verkoop je ook. Dit betekent dat we tot de winterstop met een nog slechtere spits gaan spelen.

Ik wil er geen eens aan denken, maar hoeveel punten gaan wij tot de winterstop verliezen? Kunnen we die punten na de winterstop inhalen? Zo nee, we doen dus voor spek en bonen mee.

Het is goed dat we financieel er beter voorstaan dan onze concurrenten, maar dat betekent niet dat je op een spits moet bezuinigen omdat je meerdere NUTTELOZE spitsen hebt (dus geen spits). Een spits hebben is geen luxe. Dat is een primaire behoefte. Met een goede spits zouden wij vorige seizoen ook kampioen worden (misgelopen inkomsten).

Ook zouden we meedoen met de champions league (misgelopen inkomsten). Dus het geld dat we aan een spits zouden uitgeven, hadden we dan al meerdere keren terugverdiend. Tasarruf yapiyorum derken zarar yapiyorsun.


+: 1776
-: 0
R: 5981
Level 5

Als ze nu nog Negredo weg laat gaan ben ik woedend.. Je kan zeggen wat je wil maar Negredo is kwaliteit en zn carriere spreekt voor zich.. Nu Ljajic erbij is kan hij ook beter gebruikt worden..

Vergeet niet dat we vorig jaar 2e seizoenshelft met Cenk ook veel punten hebben verloren he.. Senol hoca heeft de selectie gewoon niet goed gebruikt en spelers als Medel, Negredo, Lens en daarna Vida veel te laat ingepast..


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Zijn we het toch over iets eens haha, Negredo moet blijven inderdaad, in ieder geval niet nu weg. Januari een mogelijkheid.


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Ik denk dat onze grote coach Senol Gunes zo wilt spelen:

Tolga
Gokhan - Necip - Vida - Adriano
Necip - Tolgay
Necip
Quaresma - Babel
Necip


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Die Necip hé, wat is dat voor een voetballer?


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Een kut voetballer.


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Adem Ljajic yarin ilk 11’de başlayacak. Ama malesef Quavesma serbest vurus birakmayacak ona :lol:


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

@Albatros is het al bekend want bij die app van 1903 haber staat oguzhan ozyakup op 10 positie


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Ik verwacht quasi dezelfde opstelling als tegen Bursa. We hebben het hier over Senol hé...

Heel misschien zal hij Ljajic opstellen om zichzelf te beschermen, want bij een eventuele puntenverlies zal iedereen hem uitschelden en nog erger bekritiseren.

Ama belli olmaz belki Ljajic bile oynamaz, sonucta bu adam ayni 11'le surekli farkli sonuc beklemeyi seviyor yada bilerek yapiyor kovulmak icin.+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Ljajic 11’de baslayacak. Maar voor de rest geen bijzonderheden. Quaresma again en geen Lens weer.


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

Quaresma is mijn favo voetballer maar ik word ook schijt ziek van zijn voorzetten hij moet kappen met dat. Insalllah speelt hij zoals 2015/2016 seizoen want nu is er wel een nummer 10


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Güzel kadro, maar ik snap de keuze voor Caner dan weer niet. Laat Quaresma dan links spelen. Dan komen de voorzetten in ieder geval van 1 kant.

Rechts is van JeremaIN!


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

Yess ljacic in de basis :yip:


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Ljajic en Lens zijn in de basis, voor de rest dezelfde spelers.

Ik ben echt verrast eerlijk gezegd. Ljajic had ik wel verwacht, omdat Senol Gunes slim genoeg is om te weten dat hij enorm kritiek zou krijgen moest hij Ljajic niet opstellen. Lens i.p.v. Babel is wel een positieve verrassing. Babel had wat rust nodig tot hij psychologisch weer in orde is.

Ik hoop dat Quaresma en Caner niet al te veel het spel verpesten met hun voorzetten, dan kunnen we wel vandaag na maanden misschien goed voetbal zien.

Het hangt wel een beetje af van Medel. Hij moet positioneel verdedigen i.p.v. steeds op de man te spelen waardoor hij zijn positie verliest en de hele middenveld leeg laat. Als hij weer als een kip zonder kop overal begint te rennen, zijn we met deze opstelling zeer kwetsbaar op de counter.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Lan babel zit niet in de basis! I cannot believe this!!! EINDELIJK, daarnaast speelt ljajic in de basis..... it's unbelievable + love zit niet op de bank! Mijn dag kan niet stuk!

Negredo
Lens-ljajic-Q7
Oguzhan-medel
Caner-vida-pepe-gokhan
Karius

Wat ik niet begrijp is dat caner begint terwijl hij pas terug is van een blessure.


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3
+1

Hadi Beşiktaş!!!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+1

HADI BESIKTAS!!!


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

Adem buyuk speelt voor zijn leven


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+3

Iedereen wordt gerouleerd, Babel Lens Oguzhan, maakt niet uit. Er is maar één persoon die niet gerouleerd wordt en iedereen kan raden wie dat is. Bu adami oynatmak icin Babel'i kesti, Lens'i solda oynatti, sag bekte denedi. Yeter artik aq, harbiden biktirdi. Malatyali bir oyuncu onu sakatlasa gram üzülmem.

Doordeweeks hebben we Europees voetbal, daar zal die waarschijnlijk op de bank zitten en dan volgende week in de derby tegen Fener zit die weer in de basis. Dus een kans van 99% dat hij weer een rode kaart gaat krijgen.+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Lekkere pass van ljajic!!!!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Q7 adam gibi oyna!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Ahhh ljajic bijna! Man man ik ben onder de indruk van deze jongen.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Ik zweer gokhan is gewoon versleten.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+1

Het veld ziet er weer shit uit. Hoe kan dit?


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Geen kaart voor die overtreding op medel??? Mal hakem!


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Alles verloopt traag.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+2

Volgens mij laat hij Ljajic alleen spelen omdat de supporters gingen zeuren. Je hebt Oguzhan en Ljajic op het veld, maar nog steeds gaat alles via Quaresma en Caner.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+2

Haal queresma eruit en zet tore erin! Wtf is die bezig??


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

LAN SIKTIMIN HAKEM BOZUNTUSU LAAT DOOOOOORSPEEELEEEN

SUREKLI AM AM MACI DURDUYOR EN MOET HIJ PER SE IETS UITLEGGEN....+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

De wedstrijd is zo shit. Hadi yaa val eens aan!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Als gokhan pepe liet koppen dan had hij gescoord.


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5
+1

QUARESMA GEBER GEBER ULAN

SPEEL EEN KEER DOOR NAAR GOKHAN IPV EEN ONMOGELIJKE VOORZET TE PROBEREN....... ............


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Sadik falan sunun bacagini kirsin artik, kariyerini sonlandirsin yoksa kurtulamicaz bundan. Hoca senin oynattigin topunda seninde aq.


+: 40
-: 10
R: 192
Level 3

Malatya heeft helemaal niks in te brengen. Verwacht niet dat se scoren vandaag. Denk zelfs dat ze niet eens in de buurt van komen.

Wat ik tot nu heb gezien is alleen Gokhan Gonul vs Adem buyuk opstootjes


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5
+1

Zoals ik had verwacht Q7 en Caner verneuken het spel. Steeds lang spelen waardoor ons middenveld niet effectief kan zijn...


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Scheids die niet wilt laten voetballen en onze ploeg die niet fatsoenlijk wilt voetballen! Geweldige combinatie.


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3

Alsjeblieft verkoop Lens in de winterstop gvd man. Lijkt net een wandelende boom. Geen rendement niks..


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Trivela vuruyor allahim! Adam gibi vursa gol ollabilirdi! Of als die de bal gaf aan negredo.


+: 40
-: 10
R: 192
Level 3

Sadik lijkt echt op sayid van de serie Lost :lol:+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Ljajic leuke speler voor de rest is dit een saaie wedstrijd!


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

[****] git Q7!!!!


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Ortaya verseler Ljajic surekli assist yapicak belli zaten ama am surat Caner ve Quaresma surekli orta atiyor...


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Hij heeft Lens zo vaak op links geprobeerd, hoe vaak moet dat nog gebeuren voordat hij doorheeft dat het niet gaat? Net als Oguzhan op 10. En als het vervolgens niet loopt, haalt hij de spelers eruit. Wat hij waarschijnlijk ook gaat doen in de rust, Lens eruit voor Babel.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Negredo napiyon??? Ik hoop dat ze negredo ook gewoon verkopen. En daarnaast mogen quaresma en babel gewoon lekker op de bank zitten totdat ze van plan zijn om fatsoenlijk te voetballen!


+: 40
-: 10
R: 192
Level 3

Volgens mij zit Babel daar al lekker warm


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

En hopelijk blijft hij daar tot hij zich focust op voetbal.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Negredo baba, satarsak ocak ayina kadar ne yapicaz baba. Negredoyu satan sampiyonlugu satar baba.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Kijk al die rode shirtjes op de tribune.. zo zo lelijk, past totaal niet bij Besiktas.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Kkr scheids, fluit alleen maar in de voordeel van bjk. Lens hoorde duidelijk een gele kaart te krijgen, geeft die niet. Bij spelers van Malatya bam direct geel.+: 148
-: 0
R: 376
Level 3
+3

Jullie gs word altijd geholpen beter niet over Besiktas beginnen


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6
+1

Dat was gisteren zeker duidelijk? Je praat shit.


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

Broer ik heb het niet over gister maar volgens hem word Besiktas geholpen door de scheids


+: 40
-: 10
R: 192
Level 3

Besiktas heeft meer een bewegende spits nodig zoals Aboubakar


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Ayni orta oyununa devam ve bu Q7/Caner gitmedikce boyle devam eder.

Birde ustune surekli maci durduran hakem ve zaman ceken Malatya olunca zevksiz bir mac oluyor iste haliyle.

Iki pozisyona girdik (Lens ve Quaresma) ve ikiside ortadan oynadigimiz anlar ve Ljajic'in muthis paslari.

Ama boyle orta oyunu oynarsak Ljajic filan hikaye, bir bok olmaz...


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Quaresma ve Caner, kanser ediyorsunuz beni. AMK [****] speel kk normaal met jullie kk lange ballen en voordetten. Caner Qua out Adriano en Babel in


+: 40
-: 10
R: 192
Level 3

Hoe gaat het met Gokhan Tore is die nog geblesseerd ofso? Hoor ook weinig van hem


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+5

Balverlies in eerste helft:
Caner - 16
Quaresma - 16

Quaresma len mq, adamin her mac asisti var len mq, trivela rabona len mq.

Oh, en hij heeft 9 voorzetten. Milli ara cok iyi gelmis takima, eksiklere calismislar.


+: 23
-: 0
R: 78
Level 2
+1

Mk artisti Q7


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+2

Babel komt erin.......

Laten we eens zien wie eruit komt!

Haalt lens eruit, maar hou q7 erin! Afferim senol afferim!+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+4

Lens'i cikardi, hahahahahahahah ahahahahahaha. Hoca Trabzona mi gideceksin, milli takima mi bilmiyorum, [****] git nereye gideceksen artik.


+: 23
-: 0
R: 78
Level 2

Biktik artik su mk Lazindan, [****] yoksa kolbasti yaparak gidersin


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Voor de supporters op de tribune zijn Quaresma en Senol Gunes onaantastbaar.


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5
+1

Quaresma top ezmeye devam oglum demis devre arasi belli...


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Senol gunes ve fikret orman proberen ze ons te saboteren ofwa??


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1

Besiktas heeft buiten voorzetten geen enkel aanvalsplan. Niks met flanken, geen combinaties, zeer zwak.


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3

Jullie praten wel maar Lens bakt er ook geen [****] van zoals altijd. Ik verwacht nu Babel erin is dat we een doelpuntje zullen maken!


+: 4901
-: 0
R: 7495
Level 5

ORTA VERMEYEN CANERIN BURDAN AQ


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6

Zal mij niet verbazen als q7 ineens scoort


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Net alsof Lens wordclass speler is..+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Quarersma devam oglum biraz daha top ez be...


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Wat een achterlijke scheidsrechter!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+1

Ljajic lekker genieten van deze jongen!


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

Pepeeee weer


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Pepe LAN! Adamin dibi!

Pepe scoort meer dan onze spitsen!


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Onze spits Pepe!!!!! :yip:


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6

Q7 assist :-*


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Gol attik ama aglamak istiyorum bir takim sadece corner'denmi gol atar be?


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+1

Quaresmacilar gelir simdi adam asist yapiyor diye. We kunnen liever Pepe in de spits gooien dan Negredo.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Babel yemin ediyom het kan hem echt geen reet schelen. Q7 heeft een assist door een corner en nu zullen ze zijn naam roepen. Pepe en medel zijn de enige die alles geven voor de ploeg. Ljajic doet het ook goed en de rest doen nauwelijks iets.

KARIUS ADAM!+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

De bal komt gewoon letterlijk tegen hem aan maar goed..


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Ik wou dat die bal tegen jouw gezicht kwam, maar goed.....


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Malatya bile tempo yapabiliyor gol lazim oldugu icin. Biz ilk yari bunu resmen yapamadik.


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6
+1

Ik irriteer me aan die rotkop van caner.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Je bent niet de enige..


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Yine geriye cekildik, birazdan Necip hamlesi gelir hocamdan.


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Super redding.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

KARIUS ADAM!


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6

Zeer sterke keeper karius.


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Hocammmmmm yetiss Ljajic out Necip in!!!€


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Bu Melih Sendil tam bir oc bjkli, nasil bagiriyor..


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Scheids ben je blind???


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Ljajic is een goede voetballer!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Quaresma pass de bal !!!!


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Onunde bombos alan var yine orta aciyor, bu adam bir kanser...


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

BEN DIYINCE QUARESMA DUSMANI OLUYORUM!


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6
+1

Gole sevinemiyorum bilene. Takim elden gidiyor. Allah razi olsun buyuk Trabzonlu.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Adem ohh ohh genieten!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Medel beast! Ik wil zulke passie bij elke speler zien!


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

Oguzhan ve Q7 acil cikmali.+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Quaresma eruit en tolgay erin.

Ljajic gaat waarschijnlijk op de flanken spelen.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6

Cikarken yaptigin triplerini s.kim senin Quaresma.


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5
+1

Oç hakem!!!!!!!!


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Rode kaart voor medel. De spelers van malatya lachen de scheids uit! HOE IS DAT IN GODSNAAM EEN GELE KAART???


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6

roooodd???


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3
+3

Tuurlijk derbi is bijna toch kkr scheids kkr tff


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5

TOPA MUDAHELE VAR???????????? ??????????????? ?????????


+: 7102
-: 10
R: 12895
Level 6
+1

Var is alleen gemaakt voor fb nogmaals.


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Kijk maar eerst naar de speelschema.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
+1
MKA

Onterechte rode kaart voor Medel.. was op de bal.


+: 2709
-: 0
R: 3383
Level 5
+1

Lol dit mocht nooit rood zijn, vet genaaid net voor de derby. Belangrijkste middenvelder weg.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+6

Hahahaha, zijn allebei geen kaart waard, deze al helemaal niet. Traditionele onzin rode kaart net voor de derby, zijn we wel gewend.


+: 23
-: 0
R: 78
Level 2
+3

Sonra: Turkiye neden gelismiyor


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3
+2

Allahsiz hakem! Volgende week is de derby.. Ali koc is basinda. Dat is toch geen kaart godverdomme.


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

omdat volgende week derbi is toch kkr tff oc hakem


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3
+2

Als de tff ballen heeft en menselijkheid kan tonen schelden ze deze kaart kwijt!!!


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Een gele kaart kwijt schelden? Is dat wel mogelijk?


+: 4901
-: 0
R: 7495
Level 5

Jaja, compleet Fenerbahce de schuld wat die scheidsrechter doet. Wij vermoorden de scheids anders. LOL


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

2-0 babel atti ve negredo assist.


+: 2709
-: 0
R: 3383
Level 5

Super slim van Negredo.+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5

Wat een saaie wedstrijd. Lekker gedaan door negredo.


+: 148
-: 0
R: 376
Level 3

Babelllll lekker man


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3

Tff e girsin bu gol


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3

Schouderduw geel veriyor hahahahah


+: 23
-: 0
R: 78
Level 2

BTD (Besiktas Transfer Dedikodulari) nereye uctu lan, mk?


+: 3084
-: 0
R: 5135
Level 5
+1

10 kisiyiz ve yinede kotu oynamiyoruz neden acaba???


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Wat een fout van Karius.


+: 69
-: 0
R: 328
Level 3
+2

Ja alles is zijn voetbal. Jij kijkt de wedstrijd zeker met je reet.


+: 8772
-: 0
R: 13017
Level 6
+1

Eerste helft zat Malatya constant tijd te rekken, 3 minuten verlenging. Tweede helft doen ze dat niet, 6 minuten verlenging. Because f.ck logic.


+: 10859
-: 0
R: 10926
Level 5

Deze clubs zijn alleen opgericht om Fener te stoppen. 11 man tegen 10 en kijk wie meer kansen maakt. 2 Malatyali laten 1 bjkli helemaal vrij lopen.


+: 2508
-: 0
R: 9433
Level 5
+3

federasyona para vermeye devam!


+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5
+3

Wat een wedstrijd, dacht dat ik weer een hartaanval zou krijgen.

Een ding is wel zeker, Ljajic en Karius zijn goede aanwinsten.


+: 1386
-: 0
R: 1302
Level 5
MKA

Karius hele groot fout bij de doelpunt van Malatya en Lijaic was onzichtbaar.. sende abartma.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen