Süper Lig: Live meepraten Besiktas - Yeni Malatyaspor 19:00 uur

Superliglogo
Besiktas neemt het in de 5e speelweek van de Turkse competitie op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Istanbul en zal om 19:00 uur beginnen. 
Competitie: Süper Lig
Datum: 15.09.2018
LIVE/LIVESTREAM: BeinSports 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (175) 


+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5

Karius - G.Gonul, Pepe, Vida, Adriano - Medel, Tolgay (Oguzhan) - Quaresma (Lens) , Ljajic, Babel - Negredo

PUNT

Must win wedstrijd


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Hahahahaha de spelers die tussenhaakjes staan en de speler die niet tussenhaakjes staan...


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Karius
GG
Pepe
Vida
Adriano
Medel
Oguzhan
Lens
Ljajic
Babel/Töre
Negredo

Eindstand met deze opstelling 3-0.

Alleen gaat het dit worden:

Karius
Adriano
Pepe
Vida
Caner
Medel
Tolgay
Quaresma
Oguzhan
Babel
Negredo

Eindstand 1-1 of 2-1 nipte kutoverwinning met belachelijk slecht voetbal. En 1639002 voorzetten.+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5

Ik hoop echt dat het jou 1e opstelling wordt en dat we daarmee een n ipte kutoverwinning met slecht voetbal behalen


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6
+1

In je dromen vriend. Hou toch op met je Quaresma liefde man. Dat is toch geen voetbal. Tegen Altinordu in de eerste helft spelen we goed voetbal, terwijl Lens zelfs op rechtsachter begon. Tweede helft komt die sukkel erin en weer binnen 2 minuten een voorzet. In de eerste helft 0 voorzetten 2 doelpunten. In de tweede helft 10 voorzetten 0 doelpunten.

En als die 2 assists in een wedstrijd heeft met 15282902 voorzetten, is het Quavesma assist yapiyor. Tabiki yapar o sekilde.

Oguzhan’ida gördük dün met Milli Takim. Stop alsjeblieft die talentloze Tolgay op te stellen. Voetbalkwalitei ten van elke middenvelder in TR, maar het zelfvertrouwen van Modric. Waardoor die 100x de bal verliest achterin.


+: 2973
-: 0
R: 1992
Level 5
+1

Albatros wat heb jij toch met Quaresma? Q7 dit Q7 dat.. bijna alle assist komen van Q7.. Dank zij Q7 is Pepe bij ons.. en meerdere spelers komen naar ons omdat Q7 een legende is.. kijk maar naar de filmpjes wie de nieuwe spelers als eerst een hand geven ze beginnen allemaal bij Q7..


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6
+2

Natuurlijk komen alle assists van hem. Hij geeft 1639102 voorzetten waarvan 2 er goed vallen en eventueel worden afgemaakt. Zonder Quaresma zou alles beter zijn, het boeit mij niet wie door of voor hem komt. Dan kan je net zo goed Pirlo halen en hopen dat spelers door hem komen.


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+1

Zoals Albatros al zegt, als alles via jou gaat, als je per wedstrijd 20-25 voorzetten geeft is het niet meer dan normaal dat er 1 of 2 goed vallen. Maar daar tegenover staat dat je weet ik veel hoe vaak balverlies lijdt of de tempo uit een aanval haalt. Tegenstanders hebben dat nu ook door. Die laten het toe dat Quaresma en ook Caner de bal voor blijven geven. Want daardoor kan Besiktas geen normale aanval opzetten en daardoor moet je telkens opnieuw beginnen omdat de bal weg wordt gekopt.

Ik zal je een voorbeeld geven uit de NBA. Een speler had vorig seizoen 70 punten in een wedstrijd, wat heel weinig voorkomt. Maar toch hebben ze die wedstrijd verloren, want de tegenstander liet het heel vaak toe dat die speler de bal had. Daarmee neutraliseerden ze de andere spelers, want dit is een teamsport. Zelfs Messi en Ronaldo kunnen niks zonder hun ploeggenoten.

Maar ik zie dat jullie en jammer genoeg Senol Günes heel tevreden zijn met Quaresma. Prima, maar dan moet je achteraf niet zeuren als het weer een verloren jaar wordt. Of de scheidsrechters de schuld gaan geven, of de voetbalbond, of weet ik veel wie nog meer. En zeker Oguzhan niet. In een systeem waarin Quaresma de belangrijkste speler is, heb je niks aan Oguzhan. Dan hadden we hem moeten verkopen.


+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5

Heheh hou toch op Albatieros

Oguzhan is wss doodmoe, was idd heel goed tegen Zweden en ik hoop dat hij het doorzet..

Van mij mag Lens ook starten maar thuis moet je altijd Q7 the legend opstellen.. Lens is echt goed voor uitwedstrijden maar onze Senol laat m 90 min op de bank zitten tegen Bursa..

Goed rouleren en meer spelers vertrouwen geven is het motto, helaas is Senol hoca daar niet goed in..


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6
+1

Uit of thuis, Quaresma moet op de bank beginnen. Hij begint langzamerhand ook uit de gratie te raken bij Portugal. Laatste jaren was hij meestal de wissel die later, wanneer de verdedigers van de tegenpartij doodmoe waren erin kwam. Dan doet hij het meest. Moet ook bij BJK gebeuren. Maar met Senol kunnen we nog lang dromen van zulke dingen, we moeten blij wezen als Ljajic een kwartier mag spelen tegen Fener.+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5

Ljajic moet tegen Malatya al basis beginnen.. Adam hazir, stond ook basis bij Servie..


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+3

We hebben 5 punten onnodig verloren! Bu maci alin. Senol adam gibi takim cikar!


+: 829
-: 0
R: 1751
Level 5

Dit eindigt 0-0 of 0-1.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3
+2

@ uA_SD Ik denk eerder dat gs verliest van kasimpasa en ooh jaa wacht is heb je ook een sjaal van malatyaspor gekocht?


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6
+2

Lekker man, Fikret Orman heeft Metin Albayrak, Umut Guner etc weer in zijn lijst opgenomen. Erdal Torunogullari eruit gehaald. Allah seni bildigi gibi yapsin Fikret. Ik zweer het. Ins’Allah krijg je een serieuze tegenstander in mei. Tot die tijd zien we sowieso ook al of we wel of geen kampioen zijn. En als er nog een transfer wordt gedaan als Love in december/januar i, dan is de kans groot dat Fikret vertrekt.

Ahmet Nur Cebi topla adamlari, gel mayis’ta.


+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5
+2

Komt ie weer met zn Fiko kritiek.. En jij weet wat er allemaal gaande is? Nur Cebi wilde zelf niet met een aantal in het bestuur, adios dan.

Fiko is baskan en hij heeft ons uit het slop gehaald en mee laten draaien met de Europese subtop. En in Tr zijn we nu favoriet ipv outsider.

Haddini bil


+: 3063
-: 0
R: 2448
Level 5
+1

Deze kleine boy denkt dat Ahmet Nur Çebi gelijk alle banden ontbonden heeft met BJK, laat hem gaan..

Wanneer Fikret Orman weer rake transfers gaat verrichten, pijpt hij hem wel. Bunun gibi tipler zeggen ook na elke nederlaag Sonol Gonos ostofo, maar pijpen hem ook wanneer die BJK kampioen maakt..

Götler kalkti taraftarlarda, ze denken dat wij Barcelona van Turkije zijn en dat alles moet meezitten terwijl ze geen ene k.nker weten wat er achter de schermen gebeurt, laat het gaan..


+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5

DutchTurk, je hebt gelijk maar die scheldwoorden zijn nergens voor nodig.
Ik snap niet hoe kortzichtig sommige supporters kunnen zijn en vergeten hoe we er een paar jaar geleden voor stonden..

Het is onmogelijk dat elke transfer goed uitpakt, en het is dom om alleen naar transfers te kijken.

Feit is dat Besiktas de laatste jaren gewoon elk jaar winst maakt, dat kjun je maar van weinig clubs in Tr zeggen. We geven veel minder uit dan de concurrentie, verkopen meer, en hebben toch de beste selectie en zijn 2 x achter elkaar kampioen geworden zelfs zonder stadion. Vorig jaar hebben we het helaas niet gered, mede door de zware maar succesvolle CL campagne en mensen roepen meteen dat Fiko en Senol moeten oprotten..

Ik heb ook veel kritiek op Senol, zeker de laatste tijd want hij heeft een hele goede selectie maar moet wel elke keer opnieuw beginnen maar daarvoor wordt hij goed betaald.

Kijk maar eens hoeveel derbys wij de laatste jaren gewonnen hebben, zelfs Gs 2x achter elkaar gepakt in TT Arena.. Wanneer is dat ooit gebeurd? Vorig jaar Gs thuis alle hoeken van het veld laten zien, wanneer is dat ooit gebeurd? Gs en Fener thuis zoekgespeeld etc. Als er geen scheidsrechter operatie in Tr was geweest met Palabiyik etc dan hadden we nog veel meer gewonnen..

In onze selectie lopen meervoudig CL winnaars, Europees kampioenen, Afrikaans kampioenen,Copa America winnaars en Wk finalisten etc rond, terwijl we vroeger het met helden als Hugo Almeida moesten doen..


Die supporters missen wss de tijden met Gokhan Suzen en Ibrahim Toraman


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+2

DutchTurk61, zo te zien weet jij wel wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Vertel het ons dan maar, dan weten wij het ook.

BJK1903Kartal, dus wij missen de tijden met Gökhan Süzen? Wie had hem ook al weer gehaald? :lol:
Ook grappig dat je Hugo Almeida noemt. Fikret Orman neemt degene die verantwoordelij k is voor aankopen zoals Almeida in zijn bestuur. Dus als je daar zo tegen bent, dan wil ik ook graag horen dat je tegen de komst van Adali bent.

Ik vind het niet erg als je een keertje 4e wordt, zeker als je uit de CL-poule komt. Maar als je iedere bestuurder die zijn werk niet goed doet niet laat gaan, als je je neef de verantwoordelij kheid geeft bij het basketballen en hij er een puinhoop van maakt (waarna hij alsnog niet is ontslagen maar een andere functie heeft gekregen), als je geld hebt om 800 duizend dollar te betalen voor Mertcan Cam maar geen geld hebt voor echte talentvolle spelers, als je belooft dat je alles met de supporters zou delen en mensen met verstand aan het werk zal zetten en je houdt je daar niet aan, ja dan is het logisch dat supporters gaan zeuren. Fikret Orman taraftar isine baksin diyor, hoe vaak kwam uit zijn mond dat hij een speler heeft bekeken, hij heeft zelf toegegeven dat hij het laatste woord heeft bij transfers, is dat waar een voorzitter zich mee bezig moet houden? Of is dat het werk van de scouts en Umut Güner?

Kijk naar Galatasaray, als iemand zijn werk niet goed doet, is het gelijk einde verhaal voor hem. Iedereen wordt goed betaald om te presteren, als je dat doet, dan mag je blijven. Als dat niet het geval is, mag je opdonderen, zo simpel. Als de schuld in 6 jaar tijd van 500 miljoen TL naar 2.1 miljard TL stijgt, als we moeite hebben met de salarissen ondanks al het geld dat is binnengekomen van de CL, kampioenschappe n en transfers, dan is er iets niet in orde. Lees maar eens wat Atilla Türker allemaal heeft geschreven de laatste tijd. Ik had verwacht dat er actie ondernomen zou worden tegen hem, maar er is helemaal niks gebeurd. Dat betekent dus dat het de waarheid is. En als hij de waarheid schrijft, dan kan ik niet achter Orman blijven staan.


+: 3063
-: 0
R: 2448
Level 5

Tmm kes Alba ik zie nu dat Çebi er nog staat. Hier, bij deze is mijn reactie (deze dus) aangepast..

Onu geç, ik heb het HIER niet over dat Albayrak slim is, ik heb al helemaal niet gezegd dat hij mag blijven omdat hij slim is. Alleen jullie overdrijven en medya'nin gazina geliyorsunuz, daarom willen jullie hem weg. Benim s.kimde degil of hij blijft of weg gaat. Ik heb zelf gezegd dat hij als ongeschikt oogt voor de jeugdopleiding, maar dat hij ten minste wel IETS doet. Gelipde birde su 'iets'i elestirmeyin. Maar iig, beter interpreteren en dan komen praten over mij..

Da waar sloeg het op dat je dat erbij haalt en waarom haal jij dat er dan bij amk?

En BonaFide, sen neyin kafasindasin? Sende mi yorumlarimi götünle okuyorsun amk?+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Hahaha, als ik mijn reactie heb aangepast Allah carpsin beni. Ekmek kuran carpsin ki bisey degistirmedim o yorumun. Jij leest dus de reacties met je reet. Volgende keer niet zo hard van stapel lopen op mij aan te pakken. Hahaha, reactie aangepast zegt die. Yazik, echt laag van je. Einde discussie voor mij :D

Edit: aineeeeee, waarom wijzig je die reactie brooo. Laat het gewoon staan. Its you against me. Jammer man, neyse, sen bilirsin.


+: 3063
-: 0
R: 2448
Level 5

HAHAHA!! Alba denk je dat het een diss battle is? Geef je adres, stuur ik je sticker op amk..

En broeder welke hard van stapel lopen om jou te kunnen aanpakken? Wanneer iemand hier dom praat, cevabim hazir. Hoe vaak heb ik het bijvoorbeeld wel niet gemunt op BonaFide als ik niet aansloot bij zijn beweringen? Ama yinede hakli oldugu yerlerde BonaFide hakli derim. Yigidi öldür hakkini yeme derler..


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

@DutchTurk,

Je hebt het telkens over achter de schermen, zo kun je alles wel goed praten. Bi bildigi vardir diye hicbir seye sesimizi cikarmayalim aq, ne güzel. Dat is wat de Fener-supporter s jarenlang hebben gedaan met Aziz. Aziz weet het beter, Aziz heeft gelijk, Aziz is zus en zo. Sonunda kulubun ebesini s.kti.


+: 788
-: 0
R: 2098
Level 5

Elk periode als BJK supporter heeft zijn mooie tijden, maar het doet mij verdriet dat we in de tijd van Cenk een niveau hadden bereikt dat we nooit eerder hadden bereikt en dat het nu ONNODIG bergafwaarts gaat.

Wij waren ook vorige seizoen favoriet voor het kampioenschap. Wordt maar eerst kampioen, verkoop daarna Cenk, of haal een gelijkwaardige speler voordat je hem verkoopt.

Allebei niet gebeurd, we zijn 4e geworden. Dooooooodzonde met zo een selectie.

Ok, laten we zeggen dat je een fout hebt gemaakt. Haal dan voor het nieuwe seizoen een nieuwe spits. Weer niet gebeurd. We hebben in 4 wedstrijden 5 punten verloren (zonder een derby).

Onze beste spits momenteel is Negredo (lijkt net een grap). Die verkoop je ook. Dit betekent dat we tot de winterstop met een nog slechtere spits gaan spelen.

Ik wil er geen eens aan denken, maar hoeveel punten gaan wij tot de winterstop verliezen? Kunnen we die punten na de winterstop inhalen? Zo nee, we doen dus voor spek en bonen mee.

Het is goed dat we financieel er beter voorstaan dan onze concurrenten, maar dat betekent niet dat je op een spits moet bezuinigen omdat je meerdere NUTTELOZE spitsen hebt (dus geen spits). Een spits hebben is geen luxe. Dat is een primaire behoefte. Met een goede spits zouden wij vorige seizoen ook kampioen worden (misgelopen inkomsten).

Ook zouden we meedoen met de champions league (misgelopen inkomsten). Dus het geld dat we aan een spits zouden uitgeven, hadden we dan al meerdere keren terugverdiend. Tasarruf yapiyorum derken zarar yapiyorsun.


+: 1469
-: 0
R: 4528
Level 5

Als ze nu nog Negredo weg laat gaan ben ik woedend.. Je kan zeggen wat je wil maar Negredo is kwaliteit en zn carriere spreekt voor zich.. Nu Ljajic erbij is kan hij ook beter gebruikt worden..

Vergeet niet dat we vorig jaar 2e seizoenshelft met Cenk ook veel punten hebben verloren he.. Senol hoca heeft de selectie gewoon niet goed gebruikt en spelers als Medel, Negredo, Lens en daarna Vida veel te laat ingepast..


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Zijn we het toch over iets eens haha, Negredo moet blijven inderdaad, in ieder geval niet nu weg. Januari een mogelijkheid.


+: 2975
-: 0
R: 4464
Level 5

Ik denk dat onze grote coach Senol Gunes zo wilt spelen:

Tolga
Gokhan - Necip - Vida - Adriano
Necip - Tolgay
Necip
Quaresma - Babel
Necip


+: 1494
-: 0
R: 3402
Level 5

Die Necip hé, wat is dat voor een voetballer?


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Een kut voetballer.


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Adem Ljajic yarin ilk 11’de başlayacak. Ama malesef Quavesma serbest vurus birakmayacak ona :lol:+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

@Albatros is het al bekend want bij die app van 1903 haber staat oguzhan ozyakup op 10 positie


+: 1693
-: 0
R: 1602
Level 5
+1

Wij begonnen gister me 6 buitenlanders aan de aftrap. Ben benieuwd wie onze beste racistische filosoof allemaal gaat opstellen.


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Ik verwacht quasi dezelfde opstelling als tegen Bursa. We hebben het hier over Senol hé...

Heel misschien zal hij Ljajic opstellen om zichzelf te beschermen, want bij een eventuele puntenverlies zal iedereen hem uitschelden en nog erger bekritiseren.

Ama belli olmaz belki Ljajic bile oynamaz, sonucta bu adam ayni 11'le surekli farkli sonuc beklemeyi seviyor yada bilerek yapiyor kovulmak icin.


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Ljajic 11’de baslayacak. Maar voor de rest geen bijzonderheden. Quaresma again en geen Lens weer.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

Quaresma is mijn favo voetballer maar ik word ook schijt ziek van zijn voorzetten hij moet kappen met dat. Insalllah speelt hij zoals 2015/2016 seizoen want nu is er wel een nummer 10


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Güzel kadro, maar ik snap de keuze voor Caner dan weer niet. Laat Quaresma dan links spelen. Dan komen de voorzetten in ieder geval van 1 kant.

Rechts is van JeremaIN!


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

Yess ljacic in de basis :yip:


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Ljajic en Lens zijn in de basis, voor de rest dezelfde spelers.

Ik ben echt verrast eerlijk gezegd. Ljajic had ik wel verwacht, omdat Senol Gunes slim genoeg is om te weten dat hij enorm kritiek zou krijgen moest hij Ljajic niet opstellen. Lens i.p.v. Babel is wel een positieve verrassing. Babel had wat rust nodig tot hij psychologisch weer in orde is.

Ik hoop dat Quaresma en Caner niet al te veel het spel verpesten met hun voorzetten, dan kunnen we wel vandaag na maanden misschien goed voetbal zien.

Het hangt wel een beetje af van Medel. Hij moet positioneel verdedigen i.p.v. steeds op de man te spelen waardoor hij zijn positie verliest en de hele middenveld leeg laat. Als hij weer als een kip zonder kop overal begint te rennen, zijn we met deze opstelling zeer kwetsbaar op de counter.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Lan babel zit niet in de basis! I cannot believe this!!! EINDELIJK, daarnaast speelt ljajic in de basis..... it's unbelievable + love zit niet op de bank! Mijn dag kan niet stuk!

Negredo
Lens-ljajic-Q7
Oguzhan-medel
Caner-vida-pepe-gokhan
Karius

Wat ik niet begrijp is dat caner begint terwijl hij pas terug is van een blessure.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3
+1

Hadi Beşiktaş!!!+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+1

HADI BESIKTAS!!!


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

Adem buyuk speelt voor zijn leven


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+3

Iedereen wordt gerouleerd, Babel Lens Oguzhan, maakt niet uit. Er is maar één persoon die niet gerouleerd wordt en iedereen kan raden wie dat is. Bu adami oynatmak icin Babel'i kesti, Lens'i solda oynatti, sag bekte denedi. Yeter artik aq, harbiden biktirdi. Malatyali bir oyuncu onu sakatlasa gram üzülmem.

Doordeweeks hebben we Europees voetbal, daar zal die waarschijnlijk op de bank zitten en dan volgende week in de derby tegen Fener zit die weer in de basis. Dus een kans van 99% dat hij weer een rode kaart gaat krijgen.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Lekkere pass van ljajic!!!!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Q7 adam gibi oyna!


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

ULAN QUARESMA SEREFSIZ VERSENE TOPU CANERE AMK OKUZU ZORLA TOPU AYAKTA TUTUYOR GOT GIBI...


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Ahhh ljajic bijna! Man man ik ben onder de indruk van deze jongen.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Ik zweer gokhan is gewoon versleten.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+1

Het veld ziet er weer shit uit. Hoe kan dit?


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Geen kaart voor die overtreding op medel??? Mal hakem!+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5

Alles verloopt traag.


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+2

Volgens mij laat hij Ljajic alleen spelen omdat de supporters gingen zeuren. Je hebt Oguzhan en Ljajic op het veld, maar nog steeds gaat alles via Quaresma en Caner.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+2

Haal queresma eruit en zet tore erin! Wtf is die bezig??


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

LAN SIKTIMIN HAKEM BOZUNTUSU LAAT DOOOOOORSPEEELEEEN

SUREKLI AM AM MACI DURDUYOR EN MOET HIJ PER SE IETS UITLEGGEN....


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

De wedstrijd is zo shit. Hadi yaa val eens aan!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Als gokhan pepe liet koppen dan had hij gescoord.


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5
+1

QUARESMA GEBER GEBER ULAN

SPEEL EEN KEER DOOR NAAR GOKHAN IPV EEN ONMOGELIJKE VOORZET TE PROBEREN....... ............


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Sadik falan sunun bacagini kirsin artik, kariyerini sonlandirsin yoksa kurtulamicaz bundan. Hoca senin oynattigin topunda seninde aq.


+: 33
-: 10
R: 157
Level 3

Malatya heeft helemaal niks in te brengen. Verwacht niet dat se scoren vandaag. Denk zelfs dat ze niet eens in de buurt van komen.

Wat ik tot nu heb gezien is alleen Gokhan Gonul vs Adem buyuk opstootjes


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5
+1

Zoals ik had verwacht Q7 en Caner verneuken het spel. Steeds lang spelen waardoor ons middenveld niet effectief kan zijn...+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Scheids die niet wilt laten voetballen en onze ploeg die niet fatsoenlijk wilt voetballen! Geweldige combinatie.


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3

Alsjeblieft verkoop Lens in de winterstop gvd man. Lijkt net een wandelende boom. Geen rendement niks..


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Trivela vuruyor allahim! Adam gibi vursa gol ollabilirdi! Of als die de bal gaf aan negredo.


+: 33
-: 10
R: 157
Level 3

Sadik lijkt echt op sayid van de serie Lost :lol:


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Ljajic leuke speler voor de rest is dit een saaie wedstrijd!


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5

[****] git Q7!!!!


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Ortaya verseler Ljajic surekli assist yapicak belli zaten ama am surat Caner ve Quaresma surekli orta atiyor...


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Hij heeft Lens zo vaak op links geprobeerd, hoe vaak moet dat nog gebeuren voordat hij doorheeft dat het niet gaat? Net als Oguzhan op 10. En als het vervolgens niet loopt, haalt hij de spelers eruit. Wat hij waarschijnlijk ook gaat doen in de rust, Lens eruit voor Babel.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Negredo napiyon??? Ik hoop dat ze negredo ook gewoon verkopen. En daarnaast mogen quaresma en babel gewoon lekker op de bank zitten totdat ze van plan zijn om fatsoenlijk te voetballen!


+: 33
-: 10
R: 157
Level 3

Volgens mij zit Babel daar al lekker warm+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

En hopelijk blijft hij daar tot hij zich focust op voetbal.


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Negredo baba, satarsak ocak ayina kadar ne yapicaz baba. Negredoyu satan sampiyonlugu satar baba.


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Kijk al die rode shirtjes op de tribune.. zo zo lelijk, past totaal niet bij Besiktas.


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Kkr scheids, fluit alleen maar in de voordeel van bjk. Lens hoorde duidelijk een gele kaart te krijgen, geeft die niet. Bij spelers van Malatya bam direct geel.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3
+3

Jullie gs word altijd geholpen beter niet over Besiktas beginnen


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5
+1

Dat was gisteren zeker duidelijk? Je praat shit.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

Broer ik heb het niet over gister maar volgens hem word Besiktas geholpen door de scheids


+: 1693
-: 0
R: 1602
Level 5

VAR keurde onze doelpunt af en gaf een penalty tegen gister. Ze hoorden ook rood te krijgen, maar dat zag VAR niet.


+: 33
-: 10
R: 157
Level 3

Besiktas heeft meer een bewegende spits nodig zoals Aboubakar


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Ayni orta oyununa devam ve bu Q7/Caner gitmedikce boyle devam eder.

Birde ustune surekli maci durduran hakem ve zaman ceken Malatya olunca zevksiz bir mac oluyor iste haliyle.

Iki pozisyona girdik (Lens ve Quaresma) ve ikiside ortadan oynadigimiz anlar ve Ljajic'in muthis paslari.

Ama boyle orta oyunu oynarsak Ljajic filan hikaye, bir bok olmaz...+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Quaresma ve Caner, kanser ediyorsunuz beni. AMK [****] speel kk normaal met jullie kk lange ballen en voordetten. Caner Qua out Adriano en Babel in


+: 33
-: 10
R: 157
Level 3

Hoe gaat het met Gokhan Tore is die nog geblesseerd ofso? Hoor ook weinig van hem


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+5

Balverlies in eerste helft:
Caner - 16
Quaresma - 16

Quaresma len mq, adamin her mac asisti var len mq, trivela rabona len mq.

Oh, en hij heeft 9 voorzetten. Milli ara cok iyi gelmis takima, eksiklere calismislar.


+: 22
-: 0
R: 68
Level 2
+1

Mk artisti Q7


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+2

Babel komt erin.......

Laten we eens zien wie eruit komt!

Haalt lens eruit, maar hou q7 erin! Afferim senol afferim!


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+4

Lens'i cikardi, hahahahahahahah ahahahahahaha. Hoca Trabzona mi gideceksin, milli takima mi bilmiyorum, [****] git nereye gideceksen artik.


+: 22
-: 0
R: 68
Level 2

Biktik artik su mk Lazindan, [****] yoksa kolbasti yaparak gidersin


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Voor de supporters op de tribune zijn Quaresma en Senol Gunes onaantastbaar.


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5
+1

Quaresma top ezmeye devam oglum demis devre arasi belli...


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Senol gunes ve fikret orman proberen ze ons te saboteren ofwa??+: 16
-: 20
R: 50
Level 1

Besiktas heeft buiten voorzetten geen enkel aanvalsplan. Niks met flanken, geen combinaties, zeer zwak.


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3

Jullie praten wel maar Lens bakt er ook geen [****] van zoals altijd. Ik verwacht nu Babel erin is dat we een doelpuntje zullen maken!


+: 4689
-: 0
R: 6964
Level 5

ORTA VERMEYEN CANERIN BURDAN AQ


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5

Zal mij niet verbazen als q7 ineens scoort


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Net alsof Lens wordclass speler is..


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Quarersma devam oglum biraz daha top ez be...


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Wat een achterlijke scheidsrechter!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+1

Ljajic lekker genieten van deze jongen!


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

Pepeeee weer


+: 1693
-: 0
R: 1602
Level 5

Senol gaat echt niet weg zonder aanzienlijk puntenverlies eerst. Zie vrij weinig coaches vetrekken door puur irriterende keuzes.+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Pepe LAN! Adamin dibi!

Pepe scoort meer dan onze spitsen!


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5

Onze spits Pepe!!!!! :yip:


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5

Q7 assist :-*


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Gol attik ama aglamak istiyorum bir takim sadece corner'denmi gol atar be?


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+1

Quaresmacilar gelir simdi adam asist yapiyor diye. We kunnen liever Pepe in de spits gooien dan Negredo.


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Tek sevindim nokta hadi simdide zamana oyna got Malatya...


+: 1693
-: 0
R: 1602
Level 5

Pepe duwt daar gewoon zijn tegenstander maar goed...


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Babel yemin ediyom het kan hem echt geen reet schelen. Q7 heeft een assist door een corner en nu zullen ze zijn naam roepen. Pepe en medel zijn de enige die alles geven voor de ploeg. Ljajic doet het ook goed en de rest doen nauwelijks iets.

KARIUS ADAM!


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

De bal komt gewoon letterlijk tegen hem aan maar goed..


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Ik wou dat die bal tegen jouw gezicht kwam, maar goed.....


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5
+1

Göt hakem ne var!!!!


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Malatya bile tempo yapabiliyor gol lazim oldugu icin. Biz ilk yari bunu resmen yapamadik.


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5
+1

Ik irriteer me aan die rotkop van caner.


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Je bent niet de enige..


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Yine geriye cekildik, birazdan Necip hamlesi gelir hocamdan.


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5

Super redding.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

KARIUS ADAM!


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5

Zeer sterke keeper karius.


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Hocammmmmm yetiss Ljajic out Necip in!!!€


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Bu Melih Sendil tam bir oc bjkli, nasil bagiriyor..+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Scheids ben je blind???


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Ljajic is een goede voetballer!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Quaresma pass de bal !!!!


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Onunde bombos alan var yine orta aciyor, bu adam bir kanser...


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

BEN DIYINCE QUARESMA DUSMANI OLUYORUM!


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6
+1

Gole sevinemiyorum bilene. Takim elden gidiyor. Allah razi olsun buyuk Trabzonlu.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Adem ohh ohh genieten!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Medel beast! Ik wil zulke passie bij elke speler zien!


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

Oguzhan ve Q7 acil cikmali.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Quaresma eruit en tolgay erin.

Ljajic gaat waarschijnlijk op de flanken spelen.


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6

Cikarken yaptigin triplerini s.kim senin Quaresma.


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5
+1

Oç hakem!!!!!!!!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Rode kaart voor medel. De spelers van malatya lachen de scheids uit! HOE IS DAT IN GODSNAAM EEN GELE KAART???


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5

roooodd???


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3
+3

Tuurlijk derbi is bijna toch kkr scheids kkr tff


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5

TOPA MUDAHELE VAR???????????? ??????????????? ?????????


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+1

Sikim bi VAR ve hakemleri!!!


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5
+1

Var is alleen gemaakt voor fb nogmaals.


+: 1494
-: 0
R: 3402
Level 5

Kijk maar eerst naar de speelschema.


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
+1
MKA

Onterechte rode kaart voor Medel.. was op de bal.+: 2701
-: 0
R: 3376
Level 5
+1

Lol dit mocht nooit rood zijn, vet genaaid net voor de derby. Belangrijkste middenvelder weg.


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+6

Hahahaha, zijn allebei geen kaart waard, deze al helemaal niet. Traditionele onzin rode kaart net voor de derby, zijn we wel gewend.


+: 22
-: 0
R: 68
Level 2
+3

Sonra: Turkiye neden gelismiyor


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3
+2

Allahsiz hakem! Volgende week is de derby.. Ali koc is basinda. Dat is toch geen kaart godverdomme.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

omdat volgende week derbi is toch kkr tff oc hakem


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3
+2

Als de tff ballen heeft en menselijkheid kan tonen schelden ze deze kaart kwijt!!!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

La herinner je vorig seizoen niet toen talisca een bullshit kaart kreeg! Bu federasyonu sikim! Denk je echt dat deze sike federasyon onze gele kaart zal wegschelden! Ze zullen hem 2 wedstrijden extra schorsen!


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3

Slaat toch nergens op man. Medel is bekend om zijn agressieve speelstijl maar dit is nooit een gele kaart of overtreding.. taa amk sizin tff


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Een gele kaart kwijt schelden? Is dat wel mogelijk?


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5
+1

Götüne soktuğum var ne güne duruyor!!!!!


+: 4689
-: 0
R: 6964
Level 5

Jaja, compleet Fenerbahce de schuld wat die scheidsrechter doet. Wij vermoorden de scheids anders. LOL


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

2-0 babel atti ve negredo assist.


+: 2701
-: 0
R: 3376
Level 5

Super slim van Negredo.


+: 4535
-: 0
R: 8222
Level 5

Bu gol hakemin götüne girsin!!!!!!!


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5

Wat een saaie wedstrijd. Lekker gedaan door negredo.


+: 130
-: 0
R: 280
Level 3

Babelllll lekker man


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

[****] cocugu fanatik bjkli Melih Sendil, amigo olarak ne bagiriyor la oyle.


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5
+3

BU GOL GOTUNE GIRSIN HAKEM...

BU HAKEM BU HATAYI VAR'A RAGMEN YAPTI BU HAKEM DUDUGUNU ASTIRMAZSA YONETIM DEFOLSUN GITSIN...


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3

Tff e girsin bu gol


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3

Schouderduw geel veriyor hahahahah


+: 22
-: 0
R: 68
Level 2

BTD (Besiktas Transfer Dedikodulari) nereye uctu lan, mk?


+: 3070
-: 0
R: 5046
Level 5
+1

10 kisiyiz ve yinede kotu oynamiyoruz neden acaba???


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Wat een fout van Karius.


+: 40
-: 0
R: 181
Level 3
+2

Ja alles is zijn voetbal. Jij kijkt de wedstrijd zeker met je reet.


+: 8491
-: 0
R: 12176
Level 6
+1

Eerste helft zat Malatya constant tijd te rekken, 3 minuten verlenging. Tweede helft doen ze dat niet, 6 minuten verlenging. Because f.ck logic.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Deze clubs zijn alleen opgericht om Fener te stoppen. 11 man tegen 10 en kijk wie meer kansen maakt. 2 Malatyali laten 1 bjkli helemaal vrij lopen.


+: 2397
-: 0
R: 8586
Level 5
+3

federasyona para vermeye devam!


+: 495
-: 0
R: 1810
Level 5
+3

Wat een wedstrijd, dacht dat ik weer een hartaanval zou krijgen.

Een ding is wel zeker, Ljajic en Karius zijn goede aanwinsten.


+: 1261
-: 0
R: 1051
Level 5
MKA

Karius hele groot fout bij de doelpunt van Malatya en Lijaic was onzichtbaar.. sende abartma.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5
+1

Messi Var is gemaakt voor je zus, fetocu neoldu lan? Var oldu worden jullie niet meer gematst.


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5

Hahahaha we hebben het gister allemaal gezien oc.


+: 10743
-: 0
R: 10567
Level 5

Wat gezien ah kk [****] evladi. Een fetosarayli takim die 4-1 heeft gewonnen en nog steeds over scheidsrechters praat? Okadar serefsiz takimsiniz ki. Jullie willen alleen maar in het voordeel gefloten worden dat zijn jullie wel gewend ja met all die feto praktijken.


+: 6697
-: 0
R: 11824
Level 5

Ahhahaah voordeel. Gs wint op eigen kracht. Zelfs met hakem kon kasimpasa niet winnen. Moest 5 0 zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen