Officieel: Besiktas boekt 10,48 miljoen winst

dollar
Besiktas heeft aan de KAP aandelenmarkt gemeld dat ze het afgelopen jaar winst hebben geboekt.
Het zou gaan om de periode tussen 1 juni 2017 en 31 mei 2018. In deze periode heeft Besiktas een winst geboekt van 10.470.768 TL. 
 
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şirketin 1 Haziran 2017- 31 Mayıs 2018 dönemindeki konsolide net karının 10 milyon 47 bin 768 liraya ulaştığı bildirildi.
 
Açıklamada, Beşiktaş'ın 1 Haziran 2016-31 Mayıs 2017 döneminde 4 milyon 703 bin 927 lira konsolide net kar elde ettiği kaydedildi.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (20) 


+: 2933
-: 0
R: 4361
Level 5

Winst is dus verdubbeld en dat met deze stijgende koers!

Besiktas doet gewoon goede zaken en nu staan we sterk bij een volgende ffp controle.


+: 4
-: 0
R: 22
Level 1

Het gaat hier over 10 miljoen TL.


+: 17063
-: 0
R: 18293
Level 6

Jeej. 1,5 miljoen euro winst.+: 490
-: 0
R: 1784
Level 5

Wees blij dat we winst maken terwijl er een valuta crises is in Turkije.

Ben benieuwd wat andere clubs doen.


+: 2973
-: 0
R: 1992
Level 5

wees blij dat we geen verlies hebben gedraaid al 2 jaar.

fb 277 mill zarar
gs 229 mill zarar
BJK 10 mill kar


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

En na 31 mei? Het geld van Fabri, Tosic, Mitrovic en de tweede termijn van Cenk zijn gebruikt om de salarissen te betalen. Daarmee liepen we 3 maanden achter. Dus we hebben 10 miljoen TL winst gemaakt, maar dat komt ook doordat we nog iets van 15-20 miljoen euro aan salarissen moesten betalen.


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Ik ga gewoon wachten tot de verkiezing ozaman hersey ortaya cikar, ik wil echt dat Erdal Torunogullari baskan wordt. Tabi bilemiyoruz bi bakarsin onunda gotu zamanla kalkar, Fikret Orman is gewoon afgelopen 2 jaar al echt met bullshit bezig.

Fikret Orman moet zijn hele team reviseren of hij mag lekker weg.


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Waarom wil je dat Torunogullari voorzitter wordt?


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Ik heb een paar keer hem zien praten op programmas, hij zei dingen wat we als supporters verwachten tenminste supporters die gezond kunnen nadenken. Zoals aandacht aan de jeugd en niet met managers samen werken, hij heeft ook nog is die moeilijke periodes bij ons meegemaakt dus die ervaring heeft hij al. Ik denk dat hij met slimmere mensen zal werken en geen vriendjespoliti ek zal hebben, mentaliteit van een Europese zakenman. Als hij op dit moment was hadden we zeker Ibrahim Altinsay in onze bestuur, bestuur van nu neemt mensen aan maar luisteren niet omdat ze niet vertrouwen waardoor ze vervolgens ontslagnemen. Tabi secimlerden once moet hij wel komen met goede projecten en wie er allemaal in zijn bestuur zal zijn, simdi atip tutuyorum ama belki oda sacmalayabilir.

Boylede olabilir mesela, Fikret Orman wordt opnieuw gekozen. Umut Guner weg Erdal Torunogullari terug, Metin Albayrak weg Ibrahim Altinsay terug maar denk dat Fikret Orman niet zijn vriendjes zal wegsturen.

Weet je wat ik zelf zou doen, alle branches sluiten. Basketbal en voetbal alleen houden, welke club in europe heeft nou zoveel shit in een club man.
Besiktas Jimnastik Kulubu(Bjk) lekker veranderen in Besiktas Futbol Kulubu ( BFK ). Boyle dassakli kafasi calissan biri cikmiyorki, banane hentbol volleybal gibi sacma sporlardan. Dit zeg ik ook omdat ze geen ambitie hebben om daar in te groeien dan heeft ook geen nut om ermee bezig te houden. Ik snap dat we meer sport in Turkije willen maar laat ze lekker ergens anders volleyballen etc en niet bij Besiktas, kijk Fener zoveel sport ze zijn ook meestal succesvol maar verdienen geen reet. Eskiden basari cok onemliydi ama suan basarida para olmadikca hic faydasi yok.


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Iemand met verstand zal branches als handbal, volleybal, enz. nooit sluiten. Door de aanwezigheid van die branches krijgen clubs steun van de overheid. Die branches zijn de reden dat clubs nauwelijks belasting betalen, voor 50 jaar tegen een laag bedrag stadions huren, grond toegewezen krijgen waar ze complexen op kunnen bouwen. Dus sluiten zal financieel juist in onze nadeel werken.

Wat we wel kunnen doen. We kunnen voetbal, basketbal (heren) en misschien handbal zien als de primaire branches waar we in gaan investeren. De andere branches laten we puur draaien op sponsorgeld en gebruiken we om atleten op te leiden, desnoods met hulp van de ministerie van sport.

Torunogullari zegt misschien goede dingen, maar dat is niet genoeg om voorzitter te worden. Daar komt meer bij kijken. De dingen die hij opnoemt hoorden we ook van Önder Özen.+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Wat heb je eraan als overheid meehelpt, er is geen succes niks.
Clubs maken zo harde verlies dat ze niet eens belasting betalen, onze bestuur kan zich gewoon niet focussen op alle dingen waardoor er chaos is.
Vind jij het normaal dat de basketbal(manne n) nu maar 4 spelers heeft ?
Ze gaan nu achterelkaar weer geld uitgeven voor nieuwe spelers, er is geen planning niks hepsi bos islerle ugrasiyor.

Onder Ozen lult alleen op tv, Erdal Torunogullari is toch wel een zakenman. Die man heeft hotels etc, yani Onder Ozen gibi tvnin onune bos konusup sonrada gittigi takimlardan kovulan biri degil. Zoals ik eerder aangeef kimi istersen iste ,kimin ne olacagi secimden sonra anlasilir.

Eger Fikret Orman kalmak istiyorsa UmutGuner MetinAlbayrak Ahmet Urkmezgil Safak Mahmutyaziciogl u gibi bos isimlerin gitmesi lazim yoksa gelecek 3 senemiz cehennem olur.,


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Wat heb je eraan? Ben je je ervan bewust hoeveel belastingschuld en de overheid kwijtscheldt? We betalen nu 4.35 aan Negredo, in een situatie zonder amateurbranches was dat het dubbele, huur van het stadion lag veel hoger en ga zo maar door.


+: 490
-: 0
R: 1784
Level 5

Laten we niet vergeten waar we vandaan komen. Omzet van Besiktas is in de laatste paar jaar sick hard gegroeit ( oa door onze nieuwe stadion, sponsor inkomsten, wedstrijddagen inkomsten). We zijn twee keer kampioen geworden en hebben het vrij ver geschopt in Europa. Op een paar missers na doen we geen domme financiele zaken.

Neemt hij altijd goede beslissingen? Nee, zeker niet. Maar van buitenaf roepen is altijd makkelijker dan zelf besturen. Je zegt verder geen zaken doen met managers, maar hoe wil je uberhaut spelers dan aantrekken. Zonder managers gaat het gewoon niet.
We moeten op jeugd focussen, zeker... maar infrastructuur van Turkije is niet hetzelfde als Nederland. In Nederland zijn jaren geleden hier al mee begonnen. Als wij nu een stabiele jeugdopleiding willen opstarten dan plukken we pas over vele jaren de vruchten hiervan.

Kritisch zijn is goed, maar laten we ook realistisch blijven.

Ps. Dit deden onze concurenten
Galatasaray 229.000.000 verlies
fenerbahce 277.000.000 verlies.


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

We moeten niet vergeten waar we vandaan komen, maar we moeten ook niet vergeten hoe we daar zijn terecht gekomen. En als het zo doorgaat keren we daar terug.

En natuurlijk moet je zakendoen met managers. Maar je moet ze niet te veel macht geven en dat hebben we nu wel gedaan. Ahmey Bulut heeft nog miljoenen euro's tegoed bij ons.

Wat kan het ons schelen wat onze rivalen doen? Afgelopen 2 seizoenen hebben we alle CL-inkomsten gekregen, kampioenspremie s, spelersverkoop en toch moeten we het geld van Fabri, Tosic, Mitrovic en Cenk gebruiken om de salarissen te betalen en is er geen geld voor transfers. Dan gaat iets heel fout. En het bestuur is er om daar een oplossing voor te vinden, niet om te klagen. Als je er niet uit kan komen, laat het dan over aan iemand die het wel kan.


+: 490
-: 0
R: 1784
Level 5

Zeker Bona Fide, maar vind je dat Yildirim Demiroren op dezelfde manier bestuurd als Fikret?
Ik zie namelijk een groot verschil.

En tuurlijk moet je de vergelijking met onze grootste concurrenten maken. Wie kampioen wilt worden moet geld investeren, wij doen dat beduidend minder dan onze concurrenten.

Zelfs zonder de kampioenschap premies en europese inkomsten stijgen onze inkomsten hard. Check financiele rapportages maar. En ja we hebben spelers moeten verkopen, maar dat is een van de redenen dat we nu al een paar keer winst draaien. Clubs die dat niet doen draaien verlies.

Juist dat was het beleid wat we hiervoor hadden. Kopen kopen kopen zonder aan je financien te denken.

Ik vind het ook frustrerend dat we geen nieuwe spits hebben, maar met 5 spitsen in onze selectie is het gewoon niet verstandig.

Ps. Managers zijn gewoon machtig, of je Ahmed Bulut mag of niet, zonder hem zouden veel spelers niet voor ons kiezen. Tenzij je jackpot betaald. Zo is de voetbal wereld eenmaal.


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Ik zie geen verschil tussen Fikret Orman van de laatste 2 jaar en YD. Daarom maak ik me zorgen.


+: 17063
-: 0
R: 18293
Level 6

Onu bilmemde, Ahmet Nurcebi zal niet als vicevoorzitter meedoen aan de verkiezingen, maar als concurrent van Fiko. Dat is wat ik wel weet. Waarschijnlijk gaat hij ook zieke beloftes doen over het bestuur etc.


+: 1408
-: 100
R: 1150
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 0
-: 0
R: 6
Nieuw

Geloof mij die Torunogullari wil je niet als voorzitter. Die zijn rijk geworden door esrar, niet door pannen of hotels...


+: 0
-: 0
R: 6
Nieuw

Vind het als FBli wel knap dat een Turkse club winst boek. Heb nog nooit echt een club winst zien boeken in Turkije. Helal olsun!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen