Grasmat Vodafone Park is ziek

vodafonepark
Het is jullie niet ontgaan dat het grasmat van het Besiktas Vodafone Park stadion er heel slecht uitziet.
Sommige mensen beweren dat het door het Shakira concert zou zijn gekomen. Het bestuur heeft via de officiële kanalen gemeld dat het grasmat van Vodafone Park een ziekte heeft opgelopen. De Turkse club geeft aan dat ze bezig zijn met de behandelingen en dat het probleem over 2 weken zal gaan verdwijnen. 

Vodafone Park Çimleri İle İlgili Bilgilendirme
Yaz aylarında görülmekte olan bir çim hastalığı, stadımız Vodafone Park'ı da etkilemiştir.
 
Normal bakımları titizlikle yapılan çimlerin, doğal yollar ile hastalığa yakalanması sıklıkla rastlanan bir durumdur.
 
Çimlerimizin tedavi sürecine yetkili firma tarafından başlanmış olup, 2 haftalık bir süreye ihtiyaç bulunmaktadır.
 
Vodafone Park'ın çimleri, 2 hafta sonra kusursuz haline dönecektir.
 
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
 
Beşiktaş JK
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 1482
-: 0
R: 3338
Level 5

Acinin rengi olmaz, gecmis olsun!


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Tabi tabi, kesin hastalanmistir. Toevallig gebeurt het precies na dat concert van Shakira. Hier waren mensen dus al bang voor. Ik begin er een beetje genoeg van te krijgen dat ze overal een excuus voor verzinnen, terwijl het allemaal onze eigen schuld is.


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Onze bestuur is ziek, ze doen letterlijk geen ene [****]. Ze zijn sinds vorige jaar zomer aan het slapen, hepsi artislik pesinde. Hangi yonetici onplana cikmak icin kendilerini kayip etmisler, InsAllah hepsi [****] olup gider.
Ik zeg dit uit me hart Fikret Orman heeft echt veel betekent maar afgelopen 2 jaar is die letterlijk aan het klote, iedereen weet dat ik hier Senol Gunes enorm veel heb tegengesproken maar ik merk nu echt oprecht dat als die man er niet was dat we die 2 kampioenschappe n niet eens hadden bereikt. Bu yonetim resmen adami sikmedikleri kaldi, elke keer een positie te kort of niet de juiste spelers halen.

Fikret Orman die al tijdje instagram heeft showt heletijd zijn vakanties en dochters, onze grasmat is helemaal geneukt door concert van Shakira en ze hebben al 1 maand geen kker gedaan terwijl Fikret Orman 2 weken terug weer lekker aan het chillen was in Griekenland, Basketbalteam heeft op dit moment maar 4 spelers, onze voetbalclub heeft tranfers nodig terwijl onze selectie ook vol zit met shit.

Ik snap dat Fikret Orman niet ales in zijn eentje doet maar als hij de baas is dan moet die aanwezig zijn en niet op vakantie gaan.+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

2 kampioenschappe n kun je niet enkel aan Gunes toeschrijven. Het bestuur heeft in die seizoenen gedaan wat het moest doen. Vorig jaar zomer eigenlijk ook, blijkt uit onze prestaties in de CL. Maar nu zijn ze echt heel stom bezig.


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Broer als Senol Gunes tegen bestuur zegt luister ik wil geen Negredo-Lens moet je ze ook niet halen, we moeten eerlijk blijven want door die 2 zijn we nietkampioen geworden.


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

We zijn geen kampioen omdar iedereen zich in de eerste seizoenshelft op de CL richtte, inclusief Senol Gunes. Iedereen is schuldig. Negredo maakt de winnende tegen Alanya, weekje later zit die op de bank. Lens is de beste bij ons tegen Basaksehir, hij gaat er als eerste uit. Dan ligt het niet alleen aan de spelers.


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Ja dat bedoel ik, kom op jij weet toch heel goed dat Senol Gunes een speler niet wilt zo zal omgaan. Senol Gunesi gibi inatci biri varmi bu dunyada, hij wou ze gewoon niet en als ze even iets fouts doen haalt die ze gelijk eruit.
Trouwens Cenk heeft ook een grote rol dat we geen kampioen zijn geworden, CL was hij Suarez en competitie Almeida.

Srry maar Negredo ging gewoon te ver door om niet te schieten op doel,
volgens mij zag je niet wat voor kansen Lens mistte adam resmen ruh gibiydi. spelers als Lens Negredo 2e helft Love hebben gewoon te grote kansen gemist.

Let maar op Gs dit jaar, hoeveel punten ze gaan laten liggen door CL. Dat is gewoon heel normaal


+: 655
-: 0
R: 1835
Level 5

Jullie hebben gelijk resmen palavra

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen