Torino wijst bod van Besiktas op Adem Ljajic af


adem
Na het vertrek van Anderson Talisca heeft Besiktas nog steeds geen vervanger kunnen vinden.
Volgens de Italiaanse media heeft Besiktas een bod uitgebracht op Adem Ljajic van Torino. De Turkse topclub wil de 26-jarige aanvallende middenvelder voor 1 seizoen huren. Gezien Besiktas het bedrag in termijnen wil betalen, heeft Torino het bod afgewezen. De onderhandelingen zijn nog gaande.
 
Adem Ljajic heeft oa gespeeld voor Fiorentina, Roma en Inter. Hij heeft in zijn eerste jaar bij Torino in 36 wedstrijden 12 goals en 9 assists gemaakt. Het afgelopen seizoen heeft hij in 28 wedstrijden 6 goals en 10 assists gemaakt. Adem Ljajic heeft tot 2020 een doorlopen contract.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen